Gagasan pikeun ngahias bumi anjeun nganggo piano piano

Grand piano

Anjeun maénkeun piano? Naha aya anu di bumi diajar maénkeun alat ieu? Upami kitu, anjeun panginten gaduh témbok piano di bumi. Éta anu paling populér sareng aya dua alesan anu kuat pikeun ieu: aranjeunna langkung seueur nyandak rohangan sareng langkung mirah tibatan piano piano.

Grand piano pisan elegan tapi aranjeunna meryogikeun ngagaduhan rohangan anu penting pikeun nampung aranjeunna di bumi. Upami éta sanés masalah pikeun anjeun, dinten ieu kami masihan anjeun sababaraha ideu pikeun ngahias bumi anjeun nganggo piano piano sareng ngamanpaatkeunana, sacara hias.

Warna na

Grand piano hideung aranjeunna pang populerna. Éta mangrupikeun anu biasana urang tiasa mendakan di bumi sareng anu janten alat dina konsér sareng rérés. Aranjeunna elegan pisan, éta henteu bisa ditolak. Nanging, aranjeunna sanés hiji-hijina alternatip; Anjeun tiasa ogé bet dina piano grand coklat sareng bodas pikeun ngahias bumi anjeun.

Warna piano

Sakumaha biasa nalika urang nyarioskeun warna, milih anu leres bakal maén pikeun urang nalika ngahontal gaya khusus di ruang tamu. Grand piano hideung cocog sareng lingkungan naon waé, tapi, upami anjeun hoyong masihan kamar gaya kontémporér tapi santai sareng alami, piano coklat éta tiasa janten sekutu pangsaéna anjeun. Sareng targétna? Bodas ngabahekeun kapribadian sareng pas sampurna dina lingkungan anu modéren sareng artistik.

Tempat anu pangsaéna

Ruang tamu Biasana mangrupikeun tempat anu biasa pikeun nempatkeun piano piano, sabab éta mangrupikeun kamar anu paling ageung di bumi. Salah sahiji kasulitan anu paling umum pikeun ngahias bumi nganggo piano piano biasana justru kurangna rohangan, janten sesah upami urang henteu mendakan tempat di ruang tamu urang tiasa ngalakukeun éta di kamar anu sanés. Tapi éta hiji-hijina alternatif? Nya kantenan henteu.

Piano di ruang tamu

Gigireun jandéla di ruang tamu

Upami ideu anjeun pikeun nempatkeun piano piano di ruang tamu, milari tempat pikeun éta caket jandéla. Ku kituna, anjeun tiasa ngamangpaatkeun lampu alami nalika anjeun hoyong maénkeun piano. Tempatkeun karpét haneut handapeun piano, lampu modéren di luhurna, sareng sababaraha gambar dina témbok pikeun nyiptakeun ensembel anu pikaresepeun sareng artistik.

Gigireun jandéla

Anjeun ogé bakal butuh tinja pikeun maénkeun piano sareng korsi atanapi pouf anu raoseun upami aya anu badé lenggah sareng ngupingkeun anjeun. Upami di rohangan ieu atanapi caketna anjeun ogé anjeun gaduh kasempetan kanggo ngalebetkeun rak damel, anjeun tiasa nempatkeun sadayana buku sareng skor anjeun dina éta.

Gigireun tangga

Di imah ageung sareng tangga tengah sareng rohangan ageung di sakitar ieu, anjeun tiasa ngamangpaatkeun ieu pikeun nempatkeun piano. Mangrupikeun alternatif anu saé pikeun ngeusian rohangan anu biasana milik aula atanapi ruang tamu sareng éta henteu gampang dihias.

Piano ku tangga

Tangga anu saé sareng témbok bersih sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun ngajantenkeun piano piano anjeun katingali saé. Mangrupikeun salah sahiji ideu pikeun ngahias bumi anjeun nganggo piano piano. canggih tur ekslusif, tangtosna. Éta bakal janten hal anu mimiti anu ditingali tamu anjeun nalika anjeun nampi aranjeunna di bumi.

Di rohangan pribadi

Naha anjeun gaduh a loteng leutik atanapi kamar bulistir di bumi? Ieu tiasa janten rohangan anu sampurna pikeun nempatkeun piano piano sareng latihan. Anjeun teu kedah janten ageung pisan; Anjeun ngan peryogi ruang pikeun piano, sababaraha korsi sareng gudang kanggo nyimpen buku sareng lambar musik anjeun.

Ruang pribadi

Upami anjeun gaduh rohangan pikeun ngarobih kana ruang piano idéalna nyaéta pikeun tahan sora. Janten anjeun tiasa latihan sakahayang bari henteu kedah "ngaganggu" anggota kulawarga anu sanés atanapi henteu kaganggu. Anjeun bakal tiasa konsentrasi dina piano. Sanaos anjeun peryogi langkung ti soundproofing soundproofing kanggo konsentrasi. Sareng sesah konsentrasi dina rohangan upami tiis sareng teu pikaresepeun.

Tempatkeun karpét dina rohangan, sababaraha korsi, sekretaris leutik -Mun anjeun nyerat musik anjeun nyalira- sareng jaga pencahyaan, utamina upami anjeun henteu ngagaduhan jalan cahaya alami anu saé. Ngagabungkeun lampu umum sareng lampu anu langkung raket anu ngamungkinkeun anjeun ngahontal lingkungan anu béda.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.