Gagasan pikeun ngagunakeun deui kendi kaca

Kendi kaca

El daur ulang aktip sareng kreatif mangrupikeun hal anu pangsaéna Naon anu tiasa urang lakukeun pikeun ngajantenkeun kahirupan urang langkung saé berkelanjutan dina sadidinten. Unggal dinten urang nganggo kendi kaca dina seueur tuangeun sapertos macét atanapi kekacangan. Kaléng ieu tiasa dialungkeun kana wadah daur ulang tapi urang ogé tiasa nganggo sababaraha pikeun ngadamel hal-hal anu énggal, anu mangrupikeun cara anu béda pikeun daur ulang anu ogé masihan umur langkung lami kana gelas.

Éta sababna dinten ayeuna urang bade tingali kumaha ngagunakeun deui kendi kaca, dasar anu saderhana anu urang sadayana gaduh di bumi sareng anu urang tiasa laksanakeun hal-hal hébat. Pilarian sareng kumpulkeun sadayana kendi kaca anu anjeun kantos buang dugi ka ayeuna sareng siap-siap dianggo deui pikeun hal anu béda-béda. Anjeun bakal ningali yén aya dunya saenyana mendakan.

Kendi kaca pikeun nyimpen rempah

Kendi pikeun rempah

Gagasan anu saé upami anjeun badé nyimpen sababaraha hal nyaéta ngumpulkeun kendi kaca kalayan ukuran anu sami atanapi desain anu sami. Ku cara kieu éta bakal langkung gampang pikeun sadayana ngagabung sareng katingali saé. Anjeun tiasa ogé mésér sampul anu sami atanapi bahkan cet aranjeunna dina warna anu sami. Gampang mendakan labél pikeun sababaraha hal sapertos kopi, rempah, atanapi cookies, tapi aya ogé labél sapertos papan tulis anu tiasa anjeun nyerat engké sareng éta langkung serbaguna. Mangrupikeun cara anu saé pikeun ngagunakeun deui kaléng sareng henteu mésér anu sanés pikeun nyimpen jinis ieu. Hiji cara pikeun meakeun langkung seueur.

Melak rempah dina pariuk anjeun

Kendi kaca

Rempah alit tiasa dipelak dina rohangan alit. Janten leres urang tiasa ngagunakeun parahu ieu pikeun melak sababaraha resep peterseli atanapi oregano sakedik contona. Melak jinis hal ieu ngabantosan urang pikeun henteu ngagaleuh seueur sareng urang ogé sadar kumaha pikaresepeun pikeun ngadamel barang-barang anjeun sapertos rempah anu gampang dijaga sareng diurus. Ku cara ieu anjeun bakal ngagaduhan peterseli anu seger pisan di dapur anjeun sareng henteu kedah investasi teuing.

Anggo kendi sakumaha tuppers

Kendi kaca

Cara séjén pikeun balik deui ka ngagunakeun toples gelas leutik ieu pikeun ngical camilan tengah isuk atawa soré. Leres kendi tiasa beuratna langkung seueur tapi gelasna langkung séhat upami urang badé manaskeun tuangeun dina gelombang mikro atanapi dianggo deui. Dina kendi ieu anjeun tiasa nyandak salad alit atanapi camilan unggal dinten kanggo tuang di damel atanapi dimana anjeun diajar. Ku cara ieu anjeun tiasa nganggo deui teras-terasan deui.

Nyiptakeun lampu anu endah

Kendi kaca dina lampu

Kendi kaca sakali deui sapotong anu tiasa dianggo pikeun hiasan bumi urang. Dina hal ieu urang tiasa nganggo kendi kaca salaku bagian tina lampu gaya industri. Aya seueur lampu anu gaduh lampu bohlam dina hawa tapi urang tiasa nganggo kaléng pikeun ngagambarkeun langkung cahaya sareng masihan sentuhan anu béda, langkung industri sareng aslina kénéh. Mangrupikeun parobihan anu sesah tapi pastina tiasa janten lampu anu spektakuler.

Kendi kaca pikeun nyimpen barang-barang

Kendi cutlery kaca

Kaléng-kaléng ieu saé pikeun ngatur hal-hal di bumi. Salaku tambahan, aranjeunna sampurna pikeun dapur, janten seueur jalma anu nganggona di dapur pikeun ngatur barang-barang sapertos peralatan makan. Mangga tambahkeun tag pikeun ngagaduhan sadayana dina situs anjeun sareng anggo pot kanggo tiap tempat tempat. Mangrupikeun cara anu gampang pikeun ngajaga aranjeunna caket nalika urang peryogi. Janten urang tiasa ngagaduhan anu paling caket dina parahu. Mangrupikeun ideu anu saderhana tapi tiasa saé pisan upami urang milih kendi kaca éndah anu tiasa dihias ku lawon atanapi tali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.