Ideu manikur anu badé nyapu usum panas ayeuna 2021

Gagasan manikur pikeun usum panas 2021

Sanaos usum panas 2020 sanés sapertos anu diarepkeun, sigana mah dina taun 2021 urang tiasa mimiti ngimpi sanaos ngan sakedik sareng teras sirah. Ku alatan éta, pikeun ngahirupkeun deui momen sakedik deui, henteu aya anu resep kana tohan ideu manikur anu badé nyapu usum panas ayeuna 2021, anu parantos aya di juru.

Éta sababna supados anjeun henteu katinggaleun, kami masihan anjeun serangkaian ideu anu dasar, diperyogikeun sareng anu anjeun pikahoyong. Supados anjeun tiasa angkat ngagabungkeun bérés manicure karesep anjeun kalayan warna anu pangsaéna. Naha anjeun hoyong terang perkawis naon?

Naon warna kuku anu dianggo dina usum panas 2021 ieu

Urang mimitian ku salah sahiji topik anu paling penting, nyaéta ngobrolkeun warna anu bakal paling penting dina musim ieu. Ogé, aranjeunna bet dina warna pink, dina sagala rupa na. Tapi leres yén warna konéng ogé bakal maénkeun peran utama. Nyaéta, warna anu paling caang nyaéta anu bakal urang anggo usum panas ayeuna. Sesuatu anu urang parantos ngarepkeun sabab urang kedah langkung caang sareng langkung kabagjaan, ogé dina kuku urang. Pasti hiji pink bubblegum digabungkeun sareng bodas bakal ngawangun manikur anu langkung sampurna, ogé konéng pikeun ngahirupkeun sababaraha kembang. Sanés ideu anu saé?

Manikur kembang trendi

Tren kuku 2021 bet dina naturalness

Leres pisan upami anjeun resep nganggo aranjeunna rancung pisan, kami moal ngaleungitkeun ilusi éta. Tapi éta salian ti sadaya pilihan anu urang gaduh, sigana usum panas ieu bet dina naturalness. Kuku anu langkung pondok, kalayan bentukna rada lonjong, anu bakal masihan gaya leungeun anjeun langkung.. Bener yén dina usum panas urang biasana ngagaduhan seueur kajadian sareng sapertos kitu, urang resep ngarobih manikur urang. Teras leres, anjeun bakal tiasa milih dina waktos anu pas pikeun desain anu anjeun resep pisan. Émut yén kuku anu dirawat kalayan hadé, kalayan kuku kuku dasar sapertos buligir atanapi bodas sareng sentuhan hérang bakal salawasna jaya.

Sidik kembang mangrupikeun salah sahiji ideu manikur anu nyapu

Tanpa ragu, bérés kembang sok salah sahiji ideu manikur anu henteu pernah kaluar tina gaya. Kusabab kitu, henteu nganyenyeri yén urang ngarobih gaya. Salaku conto, kembang aster sakedik sok mangrupikeun kembang anu paling dipénta, sanaos anjeun tiasa ngagambar sababaraha kelopak atanapi kabawa ku stiker. Ieu masihan kami bérés profesional anu saé sareng ogé, sampurna pikeun tiasa pamer dina momen anu khusus. Salaku tambahan, sakumaha anjeun terang, anjeun tiasa ngajantenkeun desain janten hiji kuku hungkul atanapi dina sababaraha. Terserah anjeun!

Manikur kalayan desain psychedelic

Motif géometrik dina panangan anjeun

Éta mangrupikeun pilihan anu sanés anu tiasa diperhatoskeun. Leres, panginten leres yén éta henteu ngagaduhan waktos anu parantos ditangtoskeun sabab dina unggal éta bakal janten trend. Éta sababna dina usum panas sigana anjeunna resep kaluar langkung kuat tibatan kantos. Naon deui, upami sapuan sikat psychedelic tangtu ditambihan, komo leuwih alus. Anjeun tiasa ngahijikeunnana dina nada anu hérang sareng séhat pikeun ngajantenkeun aranjeunna menonjol sapertos anu sateuacanna. Pasti ku cara éta anjeun bakal ngahontal hasil anu paling kreatif.

Titik Polka ogé bakal janten ideu manikur idéal anjeun

Sapertos motif geometri, titik-titik polka sanés mangrupikeun ideu anu bakal ngareuwaskeun kami tapi aranjeunna hoyong aya di sisi kami bahkan dina usum panas. Kituna, éta masihan urang pilihan anu hébat ngan ku mikiran éta. Kusabab éta mangrupikeun waktos di mana urang tiasa ngagabungkeun warna anu urang paling resep atanapi ngantepkeun diri dibawa ku jalma-jalma anu urang sebatkeun sapertos pink sareng konéng pikeun nyiptakeun trend. Anu kawéntar parantos milih titik-titik polka kalayan gaya gradiénSanés éta mangrupakeun ide anu saé?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.