hake tiis jeung jajan udang, a starter nikmat

hake tiis jeung jajan udang

Kumaha urang di Bezzia resep kueh tiis pikeun tuang siang atanapi tuangeun kulawarga! Kanyataan yén aranjeunna tiasa sareng kedah disiapkeun sadinten sateuacanna mangrupikeun kauntungan, sareng aranjeunna ogé ngeunah sapertos kieu hake tiis jeung jajan udang salametan dilayanan.

Anu idéal nyaéta nyiapkeun jajan poé saméméh supados tiasa dina kulkas sahenteuna 6 jam. Langkung saé upami sadayana wengi. Ku kituna anjeun ngan kudu nungkulan poé pihak unmold eta dina piring jeung ngahias eta upami Anjeun hoyong ku sababaraha peeled udang jeung mayonnaise.

Bakal butuh sababaraha waktos pikeun ngalakukeunana., lain sabab merlukeun loba gawé tapi kusabab waktu oven panjang, antara 50 jeung 60 menit. Sanajan anjeun salawasna bisa ngamangpaatkeun éta waktu pikeun nuluykeun hal séjén atawa nu dahareun poé. Naha anjeun wani nyobian?

Bahan pikeun 10 porsi

  • 800 g. tina hake bersih
  • 200 g. tina udang peeled
  • huevos 5
  • 200 g. tina keju kocok 0%
  • 200 g. saos tomat
  • Uyah sareng cabé
  • Minyak Zaitun

Persiapan

  1. Ngukus hake dicincang jeung tumis udang dina panci kalayan saciwit minyak.
  2. Lajeng, dina jar Blénder ngéléhkeun endog, Keju keok jeung tomat nepi ka campuran homogen kahontal.

Masak lauk jeung ngéléhkeun endog jeung kéju jeung tomat

  1. Teundeun baki kalawan cai dina oven (nu kapang silicone fits) jeung panaskeun oven nepi ka 200ºC.
  2. Saatos hake asak, Aduk eta nepi ka tambahkeun kana campuran tina endog, bareng jeung prawns dicincang, saeutik uyah jeung cabé. Kocok nepi ka ngan sababaraha bit lauk tetep katingal.
  3. Tuang campuran kana kapang silicone pikeun oven jeung dapur dina bain-marie dina 180ºC salila 50 menit atawa nepi ka péso diselapkeun di tengah kaluar beresih.

hake tiis jeung jajan udang

  1. Lajeng, piceun tina oven jeung ngantep eta niiskeun ka suhu kamar.
  2. Saatos tetep dina kulkas sahenteuna 8 jam.
  3. Unmold sarta ngalayanan hake tiis tur jajan prawn kalawan mayonnaise saeutik.

hake tiis jeung jajan udang


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.