Gagasan pikeun misahkeun kamar sareng langsir

Gagasan pikeun misahkeun kamar sareng langsir

nu rohangan kabuka sareng hawa Aranjeunna naek salaku trend, tapi biasana teu gampang pikeun ngahias aranjeunna. Nyiptakeun lingkungan anu béda sareng kapribadian sorangan dina anu langkung ageung mangrupikeun salah sahiji cara anu paling pinter pikeun ngalakukeunana. Jeung kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakukeun eta tanpa karya lamun bet dina misahkeun kamar jeung curtains.

Naha anjeun hoyong aula anjeun henteu masihan jalan langsung ka ruang tamu? Naha anjeun tiasa nyumputkeun daérah damel nalika anjeun bobo? Jieun sababaraha division di kamar makan sangkan aranjeunna langkung welcoming? Anjeun tiasa nganggo éta curtains pikeun misahkeun kamar sakumaha urang ngajukeun kiwari.

Naha curtains?

Ngagunakeun curtains mangrupakeun cara basajan tur murah pikeun misahkeun dua kamar. Ieu undoubtedly dua tina kaunggulan tohan on curtains teu ku cara séjén pikeun ngalakukeunana, tapi aranjeunna henteu ngan hiji, tebih ti dinya, manggihan aranjeunna!

kamar misah jeung curtains

  1. Teu merlukeun karya. Anjeun moal peryogi karya pikeun misahkeun hiji spasi badag dina dua kalawan curtains.
  2. Aranjeunna hargana murah. Ieu cara paling ekonomis pikeun ngabagi lingkungan béda; Anjeun moal peryogi investasi anu ageung pikeun éta.
  3. DIY. Naha anjeun tiasa nganggo mesin jahit? Anjeun tiasa ngadamel curtains sorangan nu engké moal ukur ngabagi tapi ogé ngahias imah anjeun.
  4. anjeun tiasa ngaropea aranjeunna. Milih lawon ku maén kalawan opacity maranéhanana, tékstur jeung warna bakal ngidinan Anjeun pikeun pribados spasi mun anjeun resep. Sareng anjeun henteu ngan ukur tiasa milih langsir tapi tempat dimana anjeun badé nempatkeunna, tanpa watesan.
  5. Instalasi gampang. Anjeun ngan kedah nempatkeun sababaraha bar atanapi rel dina siling pikeun nempatkeun curtains.
  6. Nyadiakeun kahaneutan jeung sauyunan ka spasi badag kalawan leuwih ti hiji pamakéan.
  7. Kesederhanaan pikeun muka sareng nutup rohangan. Taya panto! Kalayan sapuan tunggal anjeun tiasa muka sareng nutup rohangan, ngan ukur nyésakeun anu anjeun hoyong tingali.
  8. Aranjeunna nyandak sakedik rohangan. Nalika spasi masalah, curtains jadi babaturan deukeut hébat.

Naha anjeun sieun yén solusi pikeun misahkeun kamar kalayan langsir sigana disampurnakeun? Kami ngajamin yén upami anjeun milih langsir kalayan lawon anu pikaresepeun sareng warna anu cocog sareng lingkungan, hasilna bakal pikaresepeun pisan sareng bakal nambahan. Tingali lamun henteu dina conto!

Gagasan pikeun misahkeun lingkungan

Jenis lingkungan naon anu urang tiasa misahkeun sareng langsir sareng kumaha? Aya kamar anu langkung nguntungkeun tina solusi ieu sareng kami hoyong ngumpulkeun sababaraha conto masing-masing supados anjeun tiasa mendakan inspirasi. Catet sareng transfer ideu ieu ka bumi anjeun.

A aula dikumpulkeun

Naha aula Anjeun muka langsung ka lounge? Naha anjeun kantos resep yén unggal anjeun muka panto saha waé anu aya di sisi sanésna tiasa ningali éta? The curtains ngidinan Anjeun pikeun misahkeun duanana spasi dina cara basajan, sahingga panas ngalirkeun ti sisi ka sisi bisi teu boga pemanasan dina munggaran.

Gorden pikeun misahkeun aula

Ngahontal privasi di pangkeng

en los loteng badag kamar tidur ngabagi rohangan sareng ruang tamu sareng nyayogikeun sababaraha privasi biasana tujuan utama dina jinis rohangan ieu. The curtains ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeunana ku optimizing spasi. Abdi tuang? ngabungkus ranjang saolah-olah éta pupuh. Sanaos upami rohangan henteu janten masalah sareng anjeun badé ngagedékeun daérah bobo, langsir témbok-ka-témbok tiasa langkung saé.

Misahkeun pangkeng jeung curtains

Ngabagi kamar panjang

Nalika rohangan utama bumi lega tapi manjang, pamisah sering dianggo pikeun ngalawan rasa "tiis" anu dibangkitkeun. Salaku ieu umumna spasi komunal nu teu merlukeun privasi hébat, éta curtains sheer Aranjeunna janten alternatif anu paling populér pikeun misahkeun lingkungan anu béda.

Misahkeun wewengkon gawé ti pangkeng

Naha anjeun henteu ngagaduhan rohangan ekslusif di bumi pikeun sudut kerja anjeun? Upami anjeun kapaksa nyiptakeun padamelan atanapi rohangan diajar di pangkeng, sigana anjeun hoyong misahkeunana ku sababaraha cara supados éta leres. disumputkeun nalika anjeun badé istirahat. Sababaraha curtains mangrupakeun solusi. Ieu ogé bakal masihan anjeun sababaraha privasi sareng ngajagi saha waé anu hoyong bobo nalika anjeun diajar atanapi damel tina lampu méja.

Naha anjeun resep ideu ieu pikeun misahkeun kamar kalayan langsir?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.