Entong ngalakukeun kasalahan ieu nalika anjeun netepkeun panon anjeun

make up panon anjeun

Ngadamel panon anjeun Mangrupikeun téhnik anu parantos anjeun atos atos lami. Sahenteuna, kami yakin yén kami ngadominasi éta dugi ka ningali hasil anu nunjukkeun anu sabalikna. Kadang-kadang hal anu sigana saderhana henteu saderhana pisan! Maka dinten ieu urang kedah nyebatkeun aranjeunna.

Kami gaduh téhnik, léngkah sareng warna anu teu aya tungtungna pikeun diterapkeun. Tapi sakapeung éta kaluar tina tangan sareng ku sabab éta, ayeuna urang ngagaduhan topeng urang teu sanggup. Naha anjeun hoyong salawasna ngalereskeun makeup anjeun sareng nempatkeun kasalahan? Maka entong sono naon ieu, sabab anjeun bakal resep éta.

Cegah bayangan logam atanapi hérang

Leres bayangan ku hérang atanapi anu ngagenclang spektakuler, urang resep pisan. Éta mangrupikeun hal anu kami yakin bakal kabeneran sareng anu ngajantenkeun kami bintang dina sababaraha dinten anu hébat. Tapi ayeuna ku masker kami henteu hoyong tampilan anu sengit sapertos kitu. Urang ngan bakal ngantepkeun éta pikeun momen anu pasti pisan. Sakumaha biasana, nganggo hérang teuing dina panon henteu teras-terasan sanjata. Maka, sabab urang ngagaduhan pilihan, langkung saé urang ngantepkeun diri dibawa kabawa ku kalangkang matte. Kusabab ieu ngamungkinkeun urang nganggo penampilan anu rupa-rupa pisan sareng dina waktos anu béda-béda sadidinten. Salaku tambahan kana naturalness aranjeunna ngagambarkeun. Naon deui anu tiasa urang nyungkeun?

panon make up

Panon soca salawasna, tapi pikeun ngagenclang panon

Kusabab ayeuna éta hiji-hijina hal anu urang tiasa nyorot tina raray, urang kedah ngalakukeunana dina gaya. Maka, hal anu paling saé nyaéta urang tiasa ngadamel jalur anu langkung pikaresepeun. Memang bener yén sakapeung urang marios panon, ku daérah anu aya gigireun rambut soca, tapi langkung saé masihan sentuhan anu langkung penting pikeun tampilan na. Kusabab kitu, upami urang nambihan eye-liner dina cara anu parantos urang sebatkeun, urang tiasa ngagaduhan panon anu rada sedih atanapi kusam. Tapi upami urang milih anu ucing-ucing, kalayan perenah anu langkung luhur, maka urang bakal salawasna leres. Kusabab ieu ngajadikeun soca langkung seueur kabagjaan sareng langkung seueur langkung seueur. Anjeun tiasa ngadamel tilas ieu dina warna sareng henteu ngan ukur dina warna hideung, tapi ogé dina warna coklat. Pikeun ku cara ieu, jantenkeun ngagabungkeun sareng langkung kalangkang.

Pilih warna anu langkung énténg pikeun ngawangun panon anjeun

Kalangkang haseup sareng aranjeunna panon smokey éta ogé sok janten salah sahiji kasuksésan anu hébat. Tapi anjeunna biasa ngiringan urang kana acara ageung: kawinan atanapi pésta. Dina hal ieu, sabab urang masih teu tiasa angkat ka salah sahiji aranjeunna, urang mikirkeun topéng sareng naon anu dipikaresep ku urang. Kusabab kitu, langkung saé tarohan dina warna anu langkung énggal, kusabab anu poek condong ngajantenkeun sadder sadidinten. Salaku tambahan, aranjeunna nyarios yén ku ngalangkungan jam, aranjeunna bakal ngajantenkeun kami langkung capé tibatan anu dipikahoyong. Atan teu kedah urang ngagabungkeun sababaraha nada sareng ngagaduhan finish anu kuat. Kusabab urang bakal dina jalur anu sami. Anjeun tiasa kabawa ku gabungan dua warna dina nada matte sareng nganggo dasar alami.

Makeup alam

Primer makeup sok janten léngkah anu mendasar

Éta parantos aya sareng bakal teras-terasan janten, tapi tangtosna anu pimimiti teu tiasa kirang dina kahirupan urang. Kusabab éta panon anu urang kedah menonjol, urang kedah ngalakukeunana dina jalan anu bener. Kusabab kitu, teu aya anu siga taruhan dina bérés anu langkung alami dina kulit anu dikirimkeun berkat bahan dasar. Naon urang meunang éta makeup tetep dina pikeun langkung lami. Kusabab upami urang bakal jauh ti bumi sababaraha jam, éta anu hoyong dihontal. Upami henteu, hasilna tiasa langkung bencana sareng bérésna urang panginten henteu sapertos anu diarepkeun. Dina cara nu sami, koréktor ogé salah sahiji klasik anu hébat sareng anu urang peryogikeun langkung ti ayeuna. Ngadamel panon anjeun henteu rumit éta!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.