Dungarees, anjeun resep aranjeunna atanapi anjeun hate aranjeunna

Gaya Dungarees pikeun usum panas
Bib nyaéta baju anu henteu nyésakeun saha waé anu teu paduli. Teu aya jalan tengah, anjeun resep atanapi anjeun benci. Usum cinyusu-usum panas 2021 ieu, jalma-jalma anu aya dina grup munggaran ayaan! Kami teu tiasa nyarios yén bibs mangrupikeun tren, tapi jinis gaya anu tiasa urang jiptakeun ti aranjeunna.

Sakumaha anjeun tiasa perhatoskeun, dina seueur katalog pantun anu kami mendakan salami sasasih, gaya nagara mikaresep peran hébat. Sanaos gaya ieu sanés hiji-hijina cara pikeun ngamangpaatkeun bib sakumaha anu urang carioskeun di handap.

Gaya nagara

Gaun gingham nganggo korsing lebah madu na kaos corak kalayan kerah ageung atanapi leungeun baju anu kembung, nyaéta sababaraha pakean unggulan gaya ieu anu bakal nyababkeun seueur usum kieu upami urang merhatoskeun firma mode. Sareng bib janten alternatif anu saé pikeun nyiptakeun baju anu digabungkeun sareng anu terakhir.

Gaya Dungarees pikeun usum panas

nu denim bodas Aranjeunna mangrupikeun karesep pikeun ngabentuk gaya ieu. Ogé anu paling serbaguna kumargi anjeun tiasa ngagabungkeun aranjeunna sareng blus atanapi kaos anu ngagaduhan pola atanapi warna anu dipiboga. Pikeun ngalengkepan tampilan anjeun, anjeun ngan ukur peryogi peryogi sapatu pantai atanapi espadrilles sareng kantong raffia.

Gaya sareng bib linen

Linen minimalis

Cara séjén pikeun ngagem pakean ieu dina usum panas nyaéta ku cara tohan dina vérsi linen Tina sami. Bib linen mangrupikeun alternatif anu seger pisan sareng enteng pikeun ngaraos usum panas. Dina kelir alami atanapi haneut, anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina katalog firma fashion anu biasana milih bahan ieu.

Bib linen ieu, henteu sapertos bib katun anu urang dikaitkeun tadi, digabungkeun sareng puncak anu saderhana pisan: puncak pamotongan atanapi kaos dasar warna bodas. Sacara umum, gaya minimalis ieu dilengkepan ku sendal tipe sekop datar.

Naha anjeun resep kaos oblong? Dupi anjeun ngagaduhan?

Gambar - @mariagarridoest, @mirenalos, @jessiekass, @autroraartacho, @carlotaweberm, @itziaraguilera, @indie_home, @nereaalos, @candicemtay


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.