Naha mungkin pikeun ngajaga hubungan anu ramah sareng mantan anjeun?

amigos

Seueur jalma panasaran naha saatos putus, Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun neraskeun silaturahim anu saé sareng anu tilas. Aya seueur mamang anu dipikagaduh ku jalma anu dimaksud sareng sanaos kaayaan biasa sareng sering, sesah ngajaga hubungan silaturahim sareng jalmi anu parantos pasangan bari.

Éta tiasa lumangsung yén silaturahim anu éndah kabentuk, Tapi para ahli ngeunaan hal éta mamatahan ngajauhan jarak sareng mantan pikeun nyingkahan masalah anu mungkin.

Silaturahmi sareng mantan anjeun

Nalika pasangan putus, tiasa aya dua kaayaan anu bénten pisan: mungkas parah sareng henteu hoyong terang ngeunaan silih salamina atanapi ditungtungan ku cara ramah sareng ngawangun hubungan anu saé sareng rerencangan. Bener yén dina kaseueuran kasus, jarang neraskeun hubungan sareng mantan kusabab unggal jalma mutuskeun ngantepkeun jaman baheula sareng ngamimitian kahirupan anyar. Kana waktosna, sanaos pamaksadanna saé, séri parasaan tiasa muncul anu lengkep ngahalangan hubungan silaturahim anu disebut di luhur.

Naha mungkin pikeun ngajaga silaturahim sareng mantan anjeun?

Hal anu paling disarankan nyaéta ninggalkeun hubungan sareng pasangan anu rusak sareng cobian ngawangun deui kahirupan. Sanaos kanyataanna beubeulahan parantos réngsé kalayan cara anu pangsaéna, langkung saé jalanna jauh sahingga tatu na bakal dudung lengkep sareng salamina salamina. Éta tiasa kajantenan sareng aya résiko yén dina hubungan hubungan silaturahim ieu, anu diperyogikeun nyaéta balik deui ka pasangan.

Éta sababna para ahli mamatahan sepanjang waktos pikeun muhasabah sagala hal anu diperyogikeun sateuacan nyandak kaputusan. TO Ti dieu, masalah dua pikeun ngawangun hubungan silaturahim atanapi milih pikeun hilap mutlak.

ex

Naon anu kedah dilakukeun upami mamang timbul

  • Sanajan bagian anu sanés tina pasangan hoyong ngajaga hubungan silaturahim anu tangtu, anjeun bébas nolak tawaran sapertos kitu. Upami anjeun henteu ningali écés, langkung saé dumuk sareng pasangan sareng ngajantenkeun anjeunna ngartos yén éta sanés ide anu saé. Éta tiasa lumangsung yén ngajaga silaturahmi tinangtu tiasa ngajantenkeun kaayaan langkung parah.
  • Penting pikeun nyéépkeun waktos sareng nyalira sareng nyobian pendak sareng jalma énggal pikeun ngahindaran balik ka jaman baheula. Éta henteu saé atanapi disarankeun pikeun berlabuh diri anjeun dina jaman baheula sareng henteu ngirangan beurat. Disarankeun ngaliwat prosés duka tina direcahna sareng mimitian ti mimiti.
  • Émut yén janten babaturan henteu sami sareng ngajaga hubungan anu saé. Teu aya kajadian anu ngeureunkeun hubungan anu tangtu ku cara anu ramah sareng angkat ti dieu, tinggalkeun jaman baheula sareng tiasa neraskeun kahirupan tanpa masalah.

Pondokna, éta rumit pisan sareng sesah janten babaturan sareng mantan anjeun. Dina seuseueurna kasus, jalma anu ngeureunkeun hubungan, langkung resep ngalaksanakeunana ku cara damai sareng mopohokeun jinis perasaan anu tiasa ngawangun kahirupan deui tanpa aya masalah.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.