Noom Diet: Naon éta, kaunggulan, kalemahan sareng sadayana anu anjeun kedah terang

naon diet noom

Panginten anjeun parantos ngalaksanakeun diet anu teu kaétang sapanjang hirup anjeun. Seueur jalma nyobian sababaraha cara dugi ka mendakan anu leres-leres éfisién anu cocog sareng kabutuhanna. Nah, dina titik ieu, Diet Noom muncul dina kahirupan urang, anu jadi revolusi. anjeun terang manehna

Upami anjeun masih teu gaduh kasenangan, anjeun henteu kedah hariwang sabab dinten ayeuna urang bakal ngobrol panjang lebar ngeunaan éta. Kami nyarioskeun ka anjeun naon éta saleresna, ogé kauntungan atanapi titik négatip mun anjeun boga aranjeunna. Anjeun bakal tiasa mendakan naha éta mujarab sareng mana anu tiasa dikonsumsi sareng mana anu henteu kedah dikonsumsi. Pasti anjeun resep!

Naon Nu Noom Diet

Aplikasi turun beurat

Éta kedah nyarios éta dipikawanoh salaku diet Noom mangrupa aplikasi pikeun leungit beurat. Sanaos ayeuna urang gaduh aplikasi tina sagala jinis téma, anu ditujukeun pikeun kabiasaan anu langkung séhat henteu tiasa disingkirkeun.

Dina hal ieu, urang bakal nempo kumaha eta geus fokus kana ngarah kabiasaan healthier jeung salaku konsekuensi langsung maranéhanana, leungit kilo. Tapi sadayana ieu dina jangka panjang, nyaeta, ngeunaan nyieun parobahan saeutik-saeutik jeung ningali hasil tina parobahan ceuk. Ku alatan éta, éta sanés diet gancang atanapi mujijat anu tiasa nyababkeun seueur karusakan pikeun awak urang.

Janten, anjeun bakal pendak sareng ahli gizi sareng palatih di tempat anu sami sareng telepon anjeun.

Kumaha gawéna

Ayeuna anjeun terang naon éta, anjeun pasti heran kumaha jalanna sareng naon léngkah-léngkah munggaran anu kedah dilakukeun. Nya, saatos aplikasi dipasang dina telepon anjeun, anjeun bakal ngamimitian ku ngawalon kuesioner pondok.

Di jerona anjeun kedah disebatkeun naon kabiasaan atanapi gaya hirup anjeun, beurat anjeun, upami anjeun latihan olahraga, upami anjeun gaduh insomnia sareng seueur detil anu sanés. Hal anu penting pisan pikeun tiasa ngamimitian ngerjakeunana. Kusabab tina kuesioner ceuk, kalori nu unggal awak perlu sapopoe ditilik dina raraga ngadegkeun tujuan ahir Anjeun.

Sakumaha anu urang tingali, kalayan sagala inpormasi anu disimpen, kami bakal nampi daptar kalayan sagala léngkah anu kedah urang laksanakeun unggal dinten. Tangtosna, panginten nalika anjeun maca sadayana ieu anjeun bakal naros ka diri anjeun, Sareng kumaha bédana sareng aplikasi leungitna beurat anu sanés? Nya, éta ngagaduhan bagian atikan, dina éta ngabantosan anjeun milih tuangeun, pikeun memotivasi anjeun sareng terang langkung seueur ngeunaan aspék gizi..

Kadaharan anu disarankeun pikeun diet Noom

Kumaha carana ngirangan beurat

Urang bisa disebutkeun yen aplikasi nu nyebutkeun runtuyan pangan anu alus sarta séjén anu teu jadi alus. Tapi Ieu kudu ngomong yén euweuh larangan, tapi anjeun kudu ngurangan konsumsi sababaraha pangan. Ti ieu, éta ngabagi kana warna saolah-olah éta lampu lalulintas:

  • kadaharan héjo: Pasti anjeun geus nyaho ti loba diets séjén yén maranéhna téh salah sahiji anu pang acclaimed. Kusabab aranjeunna gaduh seueur gizi tapi sakedik kalori, anu hartosna urang peryogi aranjeunna dina piring unggal dinten. Henteu ngan ukur sayuran digolongkeun kana grup ieu, kusabab warna héjona, tapi sadayana sacara umum, ogé buah, lauk, siki atanapi sereal gandum.
  • kadaharan konéng: Aranjeunna mibanda gizi tapi kirang ti nu saméméhna, jadi aranjeunna dina tingkat panengah atawa precautionary. Daging tanpa lemak, kitu ogé alpukat sareng endog, kalebet kana kategori ieu. Maksudna, urang tiasa ngonsumsi aranjeunna tanpa masalah tapi salawasna ngadalikeun kuantitas sareng frékuénsina.
  • kadaharan beureum: Urang giliran bahaya, nu asalna tina leungeun warna beureum. Di jerona urang mendakan katuangan anu langkung kalori tibatan anu sateuacana. Kumaha éta bisa disebutkeun, urang ngobrol ngeunaan dessert dahareun goreng komo daging beureum.

Naha diet Noom mujarab?

diet saimbang jeung lauk

Sigana yén duanana leuwih ti 40 juta jalma anu geus opted pikeun aplikasi ieu sarta sababaraha ahli satuju yén éta tiasa ngabantosan anjeun ngirangan beurat sareng anu langkung penting, pikeun memotivasi anjeun sareng ngarobih kabiasaan anjeun pikeun anu langkung séhat.

Tangtosna, anjeun kedah ngalakukeun bagian anjeun sapertos dina seueur diet anu sanés, sabab katekunan sareng latihan fisik ogé bagian dasar pikeun ngahontal tujuan akhir. Hasilna parantos tiasa ditingali dina net, nunjukkeun parobihan anu spektakuler. Dupi anjeun parantos nyobian?

Naon kaunggulan sareng kalemahanana?

Salaku kaunggulan kami bakal nyorot naon anu kami parantos nyarios ayeuna. Nyaéta, bagian mana anjeunna mantuan kami, mere kami nasihat sarta motivates kami pikeun ngaronjatkeun kaséhatan urang.

Lamun hiji poé sumanget anjeun low, Noom bakal surak anjeun nepi ku komentar jeung hasil tina loba jalma séjén anu geus dituturkeun jalur ieu. Éta ngagaduhan grup dukungan sareng éta penting pikeun tiasa nangtung teguh dugi ka ngahontal tujuan urang. Éta sanés solusi anu gancang sareng urang ogé tiasa nyandak ieu salaku kauntungan, sabab ku nawiskeun parobihan dina kahirupan urang, urang kedah léngkah-léngkah, tanpa rurusuhan.

Anjeun bakal ditugaskeun panaséhat kaséhatan sareng ogé palatih supados anjeun tiasa naroskeun sadayana patarosan anjeun sareng nungtun anjeun ka tujuan anyar anjeun. Salaku karugian urang tiasa nyebatkeun hargana di hiji sisi sareng di sisi sanésna, asupan protéin anu langkung handap.

Protéin mangrupikeun salah sahiji sumber utama dina dinten-ayeuna sareng seueur deui, dina atlit.

Sabaraha biaya diet Noom?

diet noom

Ngomongkeun karugian, harga diet Noom tiasa salah sahijina. Memang bener lamun ningali hasil positif, anjeun teu paduli ngeunaan jumlah mayar, tapi teu sadaya jelema nyangka sami. Kusabab ieu, nalika urang milarian pendapat jalma-jalma anu parantos ngamimitian dina aplikasi ieu, urang tiasa mendakan yén hargana mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling positif. Sabulan sakali, diet ieu sakitar 55 euro. Tangtosna, upami anjeun milih nyéwa langkung seueur bulan, hargana dikirangan pisan. Lantaran kitu, éta tiasa janten pilihan pikeun mertimbangkeun.

Tiasa sadayana ngalakukeun diet Noom?

Nalika urang ngagaduhan jinis masalah médis atanapi panyakit, urang kedah konsultasi ka dokter sateuacan ngamimitian diet naon waé. Urang kedah jelas pisan ngeunaan éta sateuacan nyandak léngkah. Éta ogé henteu cocog pikeun jalma anu kahariwang ngeunaan tuangeun, atanapi anu kaserang hipotiroidisme, Diantarana.

Lantaran kitu, sakali deui kami negeskeun konsultasi sateuacan diluncurkeun. Upami anjeun henteu ngagaduhan jinis masalah kaséhatan, teras cobian sareng tinggalkeun parasaan anjeun dina bentuk koméntar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.