Diét cair

Diét anu séhat sareng cair

Dina waktu leungit beurat urang tiasa nganggo sajumlah ageung diét, anu tiasa langkung atanapi kirang gizi. Penting pikeun nalika nyanghareupan tangtangan sapertos kieu, urang nempatkeun diri ka ahli, tapi tetep saé terang pilihan naon anu urang gaduh nalika diét, sapertos diét cair anu terkenal, anu nempatkeun pangan padet. kanggo waktos. waktos atanapi salami dinten-dinten khusus.

Hayu urang tingali naon kaunggulan sareng karugian tina diet cair sareng naon waé katuangan anu sering dianggo didinya. Aya sajumlah ageung diet cair anu tiasa ngabantosan urang ngirangan beurat langkung sakedik, utamina nalika urang gaduh sababaraha kilo terakhir kanggo leungit. Ogé, jenis diet ieu tiasa janten ide anu saé pikeun usum panas, sabab éta seger pisan sareng tiasa dilakukeun ku sagala rupa kadaharan anu lezat.

Naha anjeun ngirangan beurat ku diet cair?

Diét cair

Jelas, sapertos anu diét ogé, penting pikeun nyiptakeun asupan kalori anu kirang tibatan pengeluaran sapopoé anu urang ngadamel. Teu aya kaajaiban anu berharga dina sagala jinis diet, maka éta perlu tumut kana dahareun naon anu urang anggo sareng jumlah kalori anu urang bakar dina unggal dinten, sabab kedah hirup aktif pikeun jalan ieu. Ieu sababna diét cair tiasa dianggo, salami éta dilakukeun leres. Kusabab tuangeun anu seueur cai dianggo salaku dasarna, biasana gampang leungit beurat sareng aranjeunna, tapi éta henteu cocog pikeun sadaya jenis jalma.

Kaunggulan tina diet cair

Salah sahiji kaunggulan tina diet ieu nyaéta seueur tuangeun anu nganggo cai dianggo, ti sayuran dugi ka buah sareng cairan sanés. Ku cara kieu, ku ieu diét matak ngamudahkeun pikeun urang pikeun leres-leres terhidrasi ampir teu gampang. Éta mangrupikeun diet anu tiasa dituturkeun iraha waé taun tapi dina usum panas éta hébat, sabab urang tiasa nyandak inuman seger dimana waé sareng urang. Éta mangrupikeun diet anu beurat biasana leungit kusabab tuangeun sapertos buah atanapi sayuran, susu sareng cai dianggo. Éta sababna beurat kaleungitan tapi henteu kedah dilanjutkeun lami. Éta ogé diét anu gampang dicerna, janten upami urang ngagaduhan masalah lambung tiasa ngabantosan urang supados langkung saé.

Kalemahan diét cair

Diét cair

Diét cair tiasa ngagaduhan kakurangannana. Aranjeunna henteu biasana ngagaduhan seueur nutrisi, kumargi buah, jus, susu, cai sareng tuangeun sanés dianggo tapi rupa-rupa ageung diantawisna. Janten jenis diet ieu henteu kedah dituturkeun pikeun waktos anu lami, kumargi urang panginten capé sareng tanaga sakedik saatos nuturkeun jinis diet ieu. Éta tiasa dilakukeun dina dinten-dinten anu khusus tapi anjeun kedah ulah aya nuturkeun pikeun lami.

Naon katuangan anu biasana dianggo

Diét cair

Dina jenis diet ieu urang gaduh seueur tuangeun anu tiasa dianggo. Anggo susu rendah gajih, susu almond, atanapi inuman alami pikeun janten dasar na. Anjeun bahkan tiasa nganggo cai sareng téh herbal. Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nambihan ampir sadaya jinis buah, ti jeruk dugi ka strawberry, buah beureum atanapi apel. Aya sababaraha buah anu langkung seueur cai, sapertos samangka, sareng anu sanésna sakedik, sapertos cau, tapi sacara umum sagala jinis buah tiasa dianggo kanggo apel ieu.

Di sisi anu sanésna, anjeun tiasa nganggo sup, anu seueur ngandung gizi, atanapi krim, sapertos zucchini. Sadaya jinis dahareun ieu tiasa dianggo pikeun masihan rupa-rupa pikeun diet cair. Nanging, urang kedah ulah aya nambihan seueur teuing hal, kumargi urang tungtungna tiasa langkung seueur kalori. Sanaos sakumaha anu urang sebutkeun, diét cair ieu ngagaduhan seueur eusi cai sareng dieusian ku sakedik nilai kalori.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.