Dapur hideung, tren sareng kapribadian

Dapur hideung trendi

Naha anjeun mikir pikeun ngarobih dapur anjeun? Dupi anjeun dianggap bet dina dapur hideung? Hideung nyaéta trend naek ayeuna di dapur. Sababaraha waktu ka tukang sababaraha wani jeung warna ieu, tapi ku kebangkitan spasi kabuka, dapur hideung geus jadi alternatif kalawan kapribadian.

Dapur dina warna hideung nangtung henteu ngan ukur pikeun kapribadian anu luar biasa tapi ogé pikeun na estetika avant-garde. Memang bener yén warna ieu merlukeun tempat badag kalayan lampu loba pisan ka caang, tapi urang teu kudu nyerah warna ieu sabab sababaraha sarat maranéhanana gagal anjeun bakal nempo handap.

Hideung kana hideung

Naha anjeun hoyong dapur hideung? Lamun footage pasagi teu masalah Tong dipikiran! Hideung bakal masihan dapur hawa urban jeung modern, sampurna pikeun nambahkeun kapribadian kana spasi kabuka badag anu saméméhna unremarkable.

Hideung kana hideung

jenis ieu dapur bakal caang utamana lamun bet on jati dina nada matte. Naon kontradiksi, katuhu? Nada-nada ieu ayeuna langkung dipikaresep pikeun nyiptakeun rohangan minimalis dimana perabotan katingali ku kesederhanaan anu jelas sareng alat-alat listrik dihijikeun kana aranjeunna atanapi ogé dirarancang dina warna ieu.

Naha dapur hideung éksklusif pikeun rohangan anu ageung? Henteu pisan, hilap naon anu aranjeunna nyarioskeun ka anjeun! Malah lamun boga hiji dapur leutik anjeun tiasa bet dina warna ieu. Nu enya, anjeun bakal kudu nyaangan rohangan ngalukis siling jeung tembok bodas, tohan dina lanté lampu sarta Ngahindarkeun nempatkeun cabinets jangkung. Kabinet hideung sacara visual beurat pisan sareng ku ngalakukeun tanpa aranjeunna anjeun bakal tiasa ngaringankeun kamar.

Nuances dina nuansa séjén

Teu yakin kana bet dina total hideung? Lamun aya hal alus ngeunaan hideung, éta eta ngagabungkeun jeung sagalana. Masangkeun jati hideung sareng bodas sanés pikeun rohangan klasik anu diropéa. Pindah ka abu pikeun mawa modernitas atanapi kontras hideung sareng nada kai pikeun ngahontal rohangan anu langkung ngabagéakeun.

Blanco

Kaulinan anu mawa a marmer urat Palasik di dapur hideung éta hebat pisan. Lebetkeun kana dapur payun sareng countertop pikeun rohangan klasik tapi diropéa. Ieu teu hijina sumberdaya pikeun megatkeun hegemoni dapur hideung. Anjeun oge bisa bet dina jati handap atawa pulo bodas. Sarta ulah poho ngeunaan rinci saeutik; sababaraha accents dina nada emas anu tersukses lamun ganti dapur anjeun hideung.

Diropéa Dapur Palasik

kulawu

Upami anjeun milarian dapur avant-garde, anjeun moal lepat ngagabungkeun hideung sareng kulawu. Naha aya warna anu langkung seueur integer di jero ruangan tibatan kulawu dina dasawarsa ka tukang? Marmer jeung batu séjén Aranjeunna sumberdaya hébat pikeun ngawanohkeun kana dapur hideung, tapi kitu ogé beton. Anu pangheulana bakal nyangking kecanggihan anu langkung ageung ka dapur, sedengkeun beton bakal nyitak avant-garde unik sareng sentuhan industri.

Dapur hideung sareng kulawu

Sumberdaya anu sanés anu ogé bakal ngabantosan pikeun nyaangan dapur nyaéta ngagabungkeun jati hideung sareng anu sanés nuansa abu, nempatkeun ieu di luhur.  Pilih perabotan kalayan éstétika minimalis sareng tambahkeun kabeungharan ka dapur ku ngalebetkeun bahan anu béda sapertos quartz atanapi keramik.

Madera

Naha hideung sigana warna anu tiis pisan pikeun rohangan kulawarga sapertos dapur? Kayu tiasa ngabantosan anjeun lancar. Duanana kai sareng hideung gaduh kakuatan hiasan anu hébat, tapi digabungkeun saling ngalengkepan sampurna, ngahontal rohangan kalayan a estetika canggih tur haneut.

Aya seueur jinis kai sareng sanaos akhir-akhir ieu mangrupikeun leuweung anu langkung hampang, ciri tina gaya Nordik, anu ngagaduhan prominence anu langkung ageung sanés anu urang ngajukeun pikeun ngalengkepan dapur hideung. Leuweung dina nada sedeng sareng poék Éta sigana langkung cocog pikeun dapur hideung.

Dapur hideung sareng jati digabungkeun dina kai

cabinets Base hideung jeung cabinets luhur dina kai Éta mangrupikeun tandem anu anjeun moal tiasa salah, tapi aya pilihan anu langkung ayeuna sareng picilakaeun. Tingali dina gambar di luhur; Ngagabungkeun modul duanana kelir di wewengkon luhur atawa opting pikeun jati kai reserving hideung pikeun hareup jeung pulo dapur mangrupakeun alternatif alus teuing.

Naha anjeun resep dapur hideung? Naha anjeun wani nganggo warna ieu?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.