Tahu jeung supa gratin cannelloni

Tahu jeung supa gratin cannelloni

Dinten ieu di Bezzia kami adaptasi resep kanelloni tradisional pikeun a diet vegan. Hasilna nyaéta tahu sareng supa gratin cannelloni ieu anu gambarna henteu cocog. Crispy cannelloni di luar kalayan ngeusian ngeunah pisan.

Bawang, lada bel, wortel, supa sareng tahu, éta mangrupikeun bahan keusikan. Keusikan anu anjeun ogé tiasa nyiapkeun protein protéin sanés siga tempe, kedele bertekstur atanapi kacang polong bertekstur pikeun masihan sababaraha conto, supados henteu ngasuh anjeun.

Sareng pikeun nyiptakeun piring anu sanés unggal dinten anjeun ogé tiasa maénkeun saos na. Gratin aranjeunna sareng kéju vegan sakedik anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun piring anu saé, tapi upami anjeun ogé nambihan sambel didamel tina santen sapertos kieu atanapi béchamel vegan ... hasilna bakal sapuluh. Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna?

Bahan-bahan pikeun 12-14 cannelloni

  • 2 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang alit, dicincang
  • 2 wortel, dicincang
  • 1/2 lada bel héjo, dicincang
  • 1/2 lada bel beureum, dicincang
  • 10 supa, dicincang
  • 200 g. tahu, dicincang
  • Sal
  • Lada
  • 4 séndok témpél tomat
  • 1 séndok témpél tomat
  • 1/2 séndok téh paprika (amis sareng / atanapi lada)
  • 14 piring tina cannelloni

Kanggo saos

  • 3 gelas santen
  • Ciwit pala
  • Uyah sareng cabé secukupnya
  • 80 g. kéju vegan parut anu lebur ogé

Step by step

  1. Dina wajan sareng dua sendok minyak tumis bawang, cabé sareng wortel salami 8 menit.
  2. Teras tambihan supa sareng tahu sareng asak sababaraha menit dugi supa warna.
  3. Tambahkeun tomat, gaul sareng asak sababaraha menit deui supados leungit bagian cai na.
  4. Rengse nyiapkeun keusikan, uyah sareng cabé secukupnya, tambahkeun paprika sareng campuran.
  5. Ayeuna masak piring cannelloni dina panci kalayan seueur cai asin nuturkeun paréntah pabrikan.
  6. Sakali asak sareng dikuras, tempat séndok eusian dina masing-masing éta, gulung teras lebet nempatkeun cannelloni dina hiji atanapi langkung piring aman-oven.

Tahu jeung supa gratin cannelloni

  1. Upami anjeun parantos réngsé, nyiapkeun saos manaskeun santan nganggo pala, uyah, cabé sareng satengah kéju dina panci, dugi ka diintegrasi.
  2.  Tuang satengah saos kana cannelloni, sebarkeun kéju sésana teras tuang saos sésana. Saos henteu kedah nutupan cannelloni, tapi éta kedah ngahontal sahenteuna 2/3 tina jangkungna.
  3. Candak kana oven anu tos dipanaskeun sareng gratin salami 10-15 menit atanapi dugi ka emas.
  4. Sajikeun tahu panas sareng supa gratin cannelloni.

Tahu jeung supa gratin cannelloni


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.