Chickpea sareng wortel salad

Chickpea sareng wortel salad

Kaayaan anu hadé ngundang urang pikeun ngarencanakeun pikeun mikaresep pantai, gunung atanapi jalan-jalan di padesaan. Jeung cabe sareng salad wortel Anu urang usulkeun ayeuna janten alternatif anu hadé pikeun nyiapkeun piknik.

Ieu sanés mimitina urang ngabagi salad alternatif pikeun salad tradisional Rusia. Sababaraha bulan ka pengker urang nyiapkeun hiji sareng kembang engkol salaku bahan utama. Kali ieu, sanaos kami ogé ngempelkeunana, kembang engkol sanés protagonis. Chickpeas téh, anu ngajantenkeun ieu aPilihan anu langkung lengkep sareng langkung bergizi.

Anjeun tiasa ngaraosan salad ieu dina sandwich atanapi sandwich, dipirig ku sababaraha daun héjo sareng / atanapi sababaraha isi hayam bakar. Naon anu henteu dikonsumsi anjeun dinten éta, anjeun ogé tiasa nyimpen éta dina kulkas, dina wadah kedap udara, dugi ka tilu dinten. Sanés resep anu saé pikeun usum panas?

Bahan pikeun 4

  • 1 toples kacang asak kaléng (400 g.)
  • 3 wortel, dikupas sareng parut
  • 1 bawang manis, dicincang
  • 1/4 kembang engkol asak
  • Minyak zaitun tambahan
  • Sal
  • Lada
  • Mayonnaise

Step by step

  1. Ngumbah kéong handapeun keran cai tiis sareng solokan.
  2. Dina mangkok, nempatkeun cépi, wortel parut, bawang dicincang, kembang engkol asak sareng girimis minyak zaitun. Kalayan garpu atanapi aduk pastry naksir campuran pikeun rendang cépi. Anjeun henteu kedah ngirangan aranjeunna kana puri, ngan ukur ngahontal campuran anu engkéna langkung gampang disebarkeun sareng didahar.

Chickpea sareng wortel salad

  1. Sakali tékstur anu dipikahoyong kahontal, uyah sareng cabé, tambahkeun sababaraha sendok mayonnaise sareng campuran.
  2. Nyayogikeun ceuyah sareng salad wortel dina sababaraha daun apu atanapi roti bakar.
  3. Simpen dina kulkas.

Chickpea sareng wortel salad


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.