Buñuelos, dessert tradisional

fritters

gorengan

Leres ti sireum. * boño, sareng ieu gót. * buggjo 'gumpalan'; cf. ucing. tulang 'gumpalan'.

1.m A frying buah pan anu dijieunna tina adonan tipung well-keok jeung goreng dina minyak, sarta yén lamun digoréng janten mengembang sarta kaluar tina sagala rupa wangun jeung ukuran.

Saha anu teu acan tuang donat sateuacanna? Abdi wani nyarios yén urang sadayana parantos nyobian dessert tradisional ieu dina hiji waktos atanapi anu sanés. Lamun henteu kawas buñuelos kawas angin fritters sakumaha jalma anu Éta ngeusi krim, krim, coklat, bulu malaikat atawa amis lianna.

Di Bezzia, kami ajak anjeun ayeuna pikeun ngaleungitkeun kasieun anjeun ngadamel donat anjeun nyalira. Nyiptakeun adonan kawilang saderhana sareng sanaos tiasa langkung saé ngadamelna ku robot kalayan sekop, anjeun ogé tiasa ngadamel ku leungeun. Naon bisa jadi leuwih mahal nyaéta meunangkeun titik dina suhu minyak pikeun ngagoreng aranjeunna tapi anjeun gaduh cukup adonan pikeun mendakanana! Dinten ieu kami eureun di dinya; sanajan eta moal nyandak lila masihan anjeun sababaraha pilihan salaku keusikan a.

Naha anjeun resep manisan goreng tradisional? Ulah ragu nyobian lajeng éta buns jeung donat kalawan anggur amis.

bahan

  • 100 g. tina cai
  • 15 g. tina mantega
  • 1 ciwit uyah
  • 10 g. tina gula
  • 65 g. Tina tipung
  • 1/2 ragi séndok
  • 2 endog M
  • Minyak zaitun hampang pikeun ngagoreng
  • Icing gula pikeun lebu

Step by step

  1. Ngamimitian campur tipung jeung ragi dina panarima.
  2. Saatos panas cai jeung mentega, uyah jeung gula dina panci nepi ka ngagolak jeung mentega geus dilebur.
  3. Nalika éta kajadian, piceun panci tina panas jeung tambahkeun campuran tipung jeung ragi sakaligus. Aduk vigorously ku sendok kai pikeun sababaraha detik.
  4. Lajeng balik panci ka seuneu jeung terus aduk nepi ka meunang bal adonan anu gampang mesek kaluar tembok.

jisim

  1. Sanggeus rengse, piceun panci tina panas jeung hayu haneut sababaraha menit.
  2. Teras tambahkeun endog hiji-hiji, Pergaulan ogé sanggeus unggal tambahan. Anjeun tiasa ngalakukeun éta dina robot kalayan sekop dugi ka ngahontal adonan anu homogen, kandel sareng krim.
  3. Hayu adonan sésana pikeun 10 menit lajeng panas loba minyak dina pan frying leutik tur jero, sahingga fritters bisa ngambang.
  4. Lamun minyak panas, teu loba nu bisa direbut jauh atawa saeutik nu bakal nyegah eta naek, balik nginum jeung dua sendok teh. bagian leutik adonan (Terus di pikiran yén maranéhna bakal quadruple dina volume) jeung muterna kana minyak.

nu ngagoreng

  1. Goreng bakal mimiti ngabareuhan jeung nalika aranjeunna rengse tur emas dina hiji sisi maranéhna bakal balik sabudeureun sorangan. Sakali tumuwuh sarta emas, buka nyoplokkeun ku séndok slotted sarta nempatkeun aranjeunna dina kertas absorbent.
  2. Sakali sadayana rengse hayu fritters tiis jeung taburan gula kawung.

fritters


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.