Bubur ku almond sareng krim cau

Bubur ku almond sareng krim cau

Naha anjeun peryogi ideu pikeun ngalengkepan sarapan anjeun? Di Bezzia kami yakin yén bubur sareng langkung khususna bubur ieu sareng almond sareng krim cau mangrupikeun alternatif anu saé dina taun ieu. Henteu ngan ukur aranjeunna ngabantosan anjeun haneutkeun heula énjing, tapi ogé nyayogikeun énergi anu diperyogikeun pikeun ngamimitian poé.

Sateuacan anjeun mikirkeunnana, henteu, anjeun moal kedah hudang satengah jam mimiti pikeun nyiapkeun aranjeunna. Anjeun ngan peryogi 10 menit na teu kaemutan sareng rasa tina bubur éta bakal ngaganjar anjeun. Bahan-bahanna ogé saderhana, sakumaha cara pikeun neraskeun. Sanaos henteu hudang pinuh, anjeun masih tiasa nyiapkeun aranjeunna.

Urang bogoh ka Krim almond tapi lamun anjeun resep mentega kacang, anjeun tiasa ngagantikeun hiji sareng anu sanés. Upami anjeun kirang tina bubur ieu, anjeun ogé tiasa ngalengkepan kalayan nambihan salaku kacang topping sareng coklat hideung parut sakedik. Naha anjeun wani nyiapkeun aranjeunna?

Bahan pikeun 1 jalma

  • 3 séndok flakes oat
  • 300 ml. inuman almond unsweetened
  • 1 cau asak
  • 1 séndok krim almond
  • 1 séndok madu
  • Bubuk kayu manis sareng madu pikeun ngahias

Step by step

  1. Simpen gandum sareng minuman almond dina panci. Panas dina panas sedeng sareng, saatos mimiti ngagolak, masak bari kedul salami 10 menit tanpa lirén aduk sareng spatula, saolah-olah anjeun ngadamel risotto. Anjeun bakal ningali kumaha sakedik sakedik bubur kentel sareng nampi konsistén krim.
  2. Saatos 10 menit nempatkeun panas kana low na tambihan cau tumbuk, krim almond sareng madu. Campur sareng spatula dugi ka diintegrasi.

Bubur ku almond sareng krim cau

  1. Sakali ngagabung, masak deui dina panas anu sedeng bubur hiji menit.
  2. Sajikeun bubur dina mangkok na hiasan ku kayu manis taneuh sareng sababaraha untaian madu.
  3. Ngarasakeun bubur krim ieu sareng krim almond panas sareng cau.

Bubur ku almond sareng krim cau


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.