Buah beri biru sareng almond jajan

Buah beri biru sareng almond jajan

Ieu salah sahiji muih crumb pangalusna kami geus kungsi ngalaman? Di Bezzia kami jelas yén blueberry jeung almond cake ieu pantes janten diantara anu pangsaéna. Henteu ngan ukur gaduh remah anu mengembang sareng seungit, tapi ogé gaduh kerak anu renyah pikeun luhureun éta.

Teu sungut anjeun watering? Di Bezzia kami moal pernah ngajantenkeun huntu anjeun panjang kalayan hal anu anjeun henteu tiasa niron di bumi. Kueh ieu salian ti nikmat nyaeta a jajan gampang pisan nyieun, tina jalma nu éta cukup pikeun ngukur kabéh bahan ogé sarta nyandak mangkok jeung mixer leungeun pikeun ngamimitian.

Upami aya anu khusus ngeunaan persiapan kueh ieu, nya éta baking. Kami biasa nyandak biskuit kana oven sareng hilap dina 45-55 menit. Di dieu kumaha oge, kami bakal muka oven nepi ka dua kali. Jadina? Anjeun bakal manggihan eta step by step.

bahan

  • 150 g. mentega dina suhu kamar
  • 190 g. tina gula
  • 2 sendok tina lemon zest
  • 1 séndok jeruk nipis
  • 1 Séndok ekstrak vanili
  • 3 endog L
  • 90 g. tipung gandum
  • 1,5 séndok téh bubuk bubuk
  • 110 g. almond taneuh
  • ciwit uyah
  • 200 g. buah beri biru

Step by step

  1. Panaskan oven ka 180ºC nganggo kipas sareng garis atanapi grease kapang (21 × 11 cm.)
  2. Campur tipung jeung ragi sareng cadangan.
  3. Dina mangkok badag atawa processor dahareun ngéléhkeun mentega dina speed tinggi jeung gula, nu zest lemon, nu jeruk nipis sarta panggih vanili, dugi campuran creamy tur lampu diala.
  4. Saatos tambahkeun endog hiji-hiji, ngéléhkeun di speed sedeng sanggeus unggal tambahan sarta nengetan pikeun ngabersihan sisi wadahna kalawan spatula a.

Buah beri biru sareng almond jajan

  1. Sakali endog dihijikeun, ngasupkeun tepung jeung ragi, almond taneuh jeung uyah dina tilu bets saterusna. Upami anjeun hoyong, anjeun tiasa nyampur bahan-bahan ieu sateuacan nambihanana langkung nyaman dina tilu bets.
  2. Rék tambahkeun 2/3 tina blueberries sareng campur sareng spatula.
  3. Tuang adonan kana kapang nu geus disiapkeun jeung dibawa ka oven.
  4. Sanggeus 15 menit asak, Buka oven jeung nyebarkeun sesa blueberries dina beungeut jajan. Saatos 15 menit deui dimana permukaanna bakal coklat, buka oven sareng nempatkeun aluminium foil dina jajan supados permukaanna henteu langkung warna atanapi kaduruk.
  5. Panggang 20 menit deui jeung pariksa yen eta dijieun pikeun nyandak kaluar tina oven.
  6. Sakali kaluar, hayu tiis salila 10 menit pikeun unmold eta dina rak sarta ngantep éta rengse cooling.
  7. Ngarasakeun kueh bolu buah beri biru sareng almond sareng kopi panas atanapi scoop és krim dina usum panas.

Buah beri biru sareng almond jajan


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.