Brownie cheesecake sareng dulce de leche sareng kayu manis

Brownie cheesecake sareng dulce de leche sareng kayu manis

Dinten ieu kami ngajak anjeun nyiapkeun manisan anu teu kaampuh di Bezzia. A brownie cheesecake sareng dulce de leche sareng kayu manis atanapi naon anu sami, dessert sareng lapisan brownie sareng cheesecake anu ditutupan ku dulce de leche sareng kayu manis. Bom!

Éta sanés tuang hampang, tangtosna. Tapi upami anjeun hoyong ngubaran diri anjeun pikeun ngubaran anu amis, éta pasti mangrupikeun alternatif anu saé. Ngalakukeunana ogé bakal moal lami, sareng anjeun moal meryogikeun seueur parabot pikeun éta; Campuran, sababaraha mangkok pikeun nyampur bahan sareng kapang 20 × 20 cm cekap.

Anjeun tiasa méréskeun amis ieu sakumaha anjeun resep. Kami parantos nambihan dulce de leche sareng kayu manis tapi anjeun tiasa ngalakukeun tanpa bahan ieu sareng kéngingkeun éta pangaruh marbled kantun sareng adonan brownie. Atanapi anjeun tiasa ngalungkeun kaasih anu marbled sareng kalebet sababaraha kacang. Anu penting, saluareun ragam anu anjeun kenalkeun, nyaéta anjeun preobéis!

bahan

Pikeun brownie

  • 245 g. coklat poék
  • 185 g. tina mantega
  • 3 endog L
  • 155 g. gula beureum
  • 1 Séndok ekstrak vanili
  • 125 g. Tina tipung
  • ciwit uyah

Kanggo kéju

  • 225 g. krim kéju
  • 60 g. gula bodas
  • 1/2 séndok ésén vanili
  • endog 1

Pikeun ngahias

  • Sambel karamel
  • Bubuk kayu manis

Step by step

  1. Dimimitian ku nyiapkeun brownie. Pikeun éta lebur coklat sareng mentega dina mangkok pikeun niup gelombang mikro. Panas pikeun 30 detik dina kakuatan maksimum, aduk sareng teraskeun pemanasan dina stroke 20 detik dugi coklatna lebur ogé.
  2. Sanggeus ngéléhkeun endog ku panangan tanpa ngahijikeun teuing hawa kana campuran.
  3. Sakali oyag tambahkeun gula sareng esén vanili sareng campur sareng batangna.

adonan brownie

  1. Teras lebetkeun campuran coklat sareng mantega sakedik-sakedik sareng henteu lirén ngaduk.
  2. tungtungna, tambahkeun tipung anu diayak sareng uyah sareng gaul dugi ka terintegrasi.
  3. Tuang adonan brownie kana kapang 20 × 20 cm dijejeran ku kertas greaseproof, nyayogikeun 3 sendok adonan dina cangkir. Lemes permukaanna.
  4. Panaskan oven nepi ka 180ºC

Adonan Brownie

  1. Ayeuna nyiapkeun kéju. Jang ngalampahkeun ieu, sambel kéju krim salami 2 menit. Teras tambihkeun sésa bahan sareng sambel deui dugi ka terintegrasi.
  2. Tuang adonan kéju ngeunaan brownie.
  3. Ayeuna, tempatkeun adonan brownie anu disayogikeun sareng sakedik bentukna pabalatak dulce de leche kaditu-kadieu. Teras naburkeun kayu manis sakedik.

cheesecaka

  1. Candak péso atanapi tusuk sate na jieun gambar dina lapisan kéju.
  2. tungtungna, Panggang salami 40 menit.
  3. Sakali réngsé, hayu caramel na kéju brownie kéju kéju secukupnya.

Brownie cheesecake sareng dulce de leche sareng kayu manis


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.