Quiche kalayan salmon, brokoli sareng kéju kéju

Quiche kalayan salmon, brokoli sareng kéju kéju

Di Bezzia urang resep pisan Quichés. Dupi Kancing gurih Kami mendakan aranjeunna alternatip anu saé salaku anu ngamimitian nalika urang gaduh tamu, tapi ogé bahan utama anu saé pikeun dibagi dina unggal dinten dina saminggu. Sareng ieu kami parantos nyobian ieu salmon, brokoli sareng kéju kéju quiche éta téh karesep urang.

The quiches nampi seueur pangisi, ngarah sampurna pikeun ngamangpaatkeun sésa-sésa anu urang gaduh dina kulkas. Dina hal ieu, salmon seger, brokoli sareng kéju domba mangrupikeun bahan utami. Salaku tambahan, kami ogé parantos nyiapkeun adonan di bumi.

Adonan kanggo quiche Gampang pisan pikeun nyiapkeun tapi upami anjeun henteu gaduh waktos kanggo nyiptakeun atanapi anjeun ngan saukur resep anu langkung gampang atanapi langkung gancang, anjeun tiasa bet dina jalan pintas komérsial atanapi adonan pastry puff. Kami henteu tiasa nyatakeun yén hasilna sami tapi sami saé.

bahan

Pikeun massa:

  • 150 g tipung gandum
  • 75g mentega tiis
  • endog 1
  • Cai
  • Uyah sareng cabé

Kanggo ngeusianana:

  • 1 séndok minyak zaitun
  • 1 bawang daun dicincang
  • 1/2 bawang alit, dicincang
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 180 g. brokoli dina florets
  • 80 g. kéju parut
  • 280 g. salmon seger dicincang
  • 5 keureut kéju embe
  • huevos 3
  • 190 ml. krim pikeun masak
  • 190 ml. susu sakabeh
  • Pala
  • Uyah sareng cabé

Step by step

  1. Campur tipung sareng mentega dina mangkok kana batu sareng damel, naha nganggo pengaduk atanapi ku panangan anjeun, nyiwit adonan, dugi ka kéngingkeun konsistensi keusik.
  2. Sanggeus tambahkeun endog, usum sareng tambahkeun dua séndok cai. Campur saperluna pikeun ngahijikeun bahan sareng ngabentuk bola.

Nyiapkeun adonan

  1. Sakali kahontal, nempatkeun adonan dina kulkas sareng ngantep éta linggih sajam.
  2. Sedengkeun, kulub bŕocoli 4 menit dina seueur cai asin. Saatos waktos, solokan ogé sareng cadangan.
  3. Teras tumis dina panci kalayan 1 séndok minyak zaitun bawang daun sareng bawang daun salami 5 menit.
  4. Saatos tambahkeun brokoli sareng bawang bodas sareng tumis salami sababaraha menit deui. Sakali parantos, angkat panci tina panas sareng cadangan.

bawang, bawang sareng brokoli tumis

  1. Panaskan oven nepi ka 180ºC.
  2. Gulung adonan sareng gariskeun sareng cetakan quiche buleud diaméterna 26 cm atanapi anu manjang tina 36 × 13 kalayan basa anu tiasa dicabut.
  3. Teras cucuk dasar ku garpuh, tempatkeun sepré kertas perkamen di luhur sareng eusian ku baking ball atanapi sayuran.
  4. Panggang dasarna salami 15 menit.
  5. Ngamangpaatkeun waktos éta pikeun ngéléhkeun endog nganggo krim, susu sareng ciwit uyah, cabé sareng pala.

Quiche kalayan salmon, brokoli sareng kéju kéju

  1. Saatos 15 menit nyandak kapang kaluar tina oven sareng cabut boh bal boh sayuran sareng kertasna.
  2. Tempat anu kéju parut dina dasar sareng ngadistribusikaeunana campuran brokoli anu parantos anjeun laksanakeun, salmon anu dicincang seger sareng kéju embe.
  3. Rék tuang kana campuran anu dikocok.
  4. Panggang 30 menit atanapi dugi ka sisina emas. Sareng sakali éta réngsé, piceun cet ku ati-ati.
  5. Ngawula ka salmon, brokoli sareng kéju kéju quiche haneut atanapi haneut.

Quiche kalayan salmon, brokoli sareng kéju kéju


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.