Ngadu seuneu luar pikeun masihan kahaneutan ka patio atanapi kebon anjeun

liang seuneu outdoor

Naha anjeun ngusulkeun dina ahir usum panas kamari yén taun ieu anjeun bakal ngarénovasi rohangan luar? Mimitian ngalebetkeun elemen anu henteu ngan ukur nambihan kapribadian pikeun aranjeunna tapi ogé ngajantenkeun aranjeunna langkung fungsional. Barang sapertos liang seuneu outdoor anu urang usulkeun ayeuna.

The braziers persis naon nu Anjeun keur pilari pikeun bisa manjangkeun waktos nu ngamangpaatkeun kebon Anjeun atawa patio. Aranjeunna sculptural beurang jeung nyieun spasi outdoor kasampak warmer on peuting cooler Ti usum panas. Saluyukeun ukuran sareng gayana kana rohangan luar anjeun sareng ngadamel bédana!

Alesan pikeun ngasupkeun brazier kana rohangan luar anjeun

Naha aya anu leungit tina rohangan luar anjeun? Kadang-kadang urang gaduh parasaan éta tapi urang henteu terang pisan ngeunaan naon anu kedah urang lebetkeun supados éta ngaleungit. A liang seuneu bisa jadi naon nu Anjeun keur pilari- Aya, tangtosna, loba alesan hayang ngasupkeun hiji kana desain spasi outdoor anjeun:

Dina téras. palataran jeung kebon

  1. Hal ieu ngamungkinkeun ngamangpaatkeun spasi outdoor ogé dina peuting coldest usum panas.
  2. Nyaangan patios sareng kebon salila peuting, nyadiakeun cahaya intim jeung haneut.
  3. Aranjeunna jadi unsur sabudeureun nu ngumpulkeun kulawarga.
  4. Aranjeunna nambihan kapribadian sareng kahaneutan kana rarancang luar angkasa
  5. Anu ngaduruk kai atawa areng Éta bisa dipaké salaku grill a. Kanyataanna, paling desain ngasupkeun hiji.

Jenis brazier

Urang tiasa ngagolongkeun braziers dumasar kana bahan anu didamel atanapi bentukna. Kami parantos mutuskeun, kumaha ogé, bet dina hibrida nyorot jinis brazier anu pang populerna, boh anu bakal langkung gampang pikeun anjeun mendakan.

Métalik kalayan bentuk buleud

Beurang aranjeunna kalakuanana kawas patung di kebon sareng nalika Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Panonpoé Tilelep aranjeunna janten brazier, ngajantenkeun aranjeunna sapotong anu sampurna pikeun ngahias teras anjeun, patio atanapi kebon. Liang seuneu anu dilapis bubuk hideung sacara elegan sacara spasial, sanaos éta desain teroksidasi anu paling cocog pikeun ngahurungkeun sirah sareng nambihan sentuhan avant-garde kana rohangan luar éta.

 

braziers outdoor logam

Braziers logam kalayan bentuk buleud sabagian cocog pikeun ngahias spasi outdoor leutik Kusabab anjeun bakal mendakan desain tina diaméter 51 sentimeter anu bakal ngagampangkeun anjeun adaptasi kana ieu. Anjeun bakal peryogi, enya, spasi leutik sejen pikeun nyimpen firewood nu bakal dibakar di aranjeunna.

Kauntungan sejen pikeun tumut kana akun braziers logam nyaeta aranjeunna ékonomis diaksés; anjeun tiasa mendakanana ti € 150. Sajaba ti éta, aranjeunna torek ti alternatif séjén, nu bakal ngidinan Anjeun pikeun ngarobah tempat mun anjeun kudu make eta dina cara séjén.

Batu bioetanol braziers

Silhouette modern sareng garis bersih tina liang seuneu batu bakal nambihan gaya kana rohangan luar, ageung atanapi alit. pamakéan tina bioetanol salaku suluh, bakal ngajantenkeun ngagunakeunana langkung saderhana sareng bersih.

bioétanol brazier

Anjeun tiasa manggihan jenis ieu braziers kalawan wangun buleud atawa rectangular. Urut utamana pikaresepeun dina spasi outdoor kalawan atmosfir rileks sarta akrab. Sagi opat anu ditutupan ku batu, samentawis masihan éstétika anu langkung canggih.

braziers rectangular

Paduli desain maranéhanana, ieu liang seuneu outdoor anu dieusian ku batu ngagunakeun duanana ukuran jeung warna ieu maén kalawan gaya. Batu ieu dimaksudkeun pikeun nyumputkeun burner nu, sajaba biotenaol, bisa digawekeun ku suluh séjén. Kalolobaan braziers boga mimiti manual, tapi ogé mungkin pikeun manggihan eta kalawan mimiti listrik. Dina harga naon? Hiji, tangtosna, langkung ekslusif.

Externally dijieunna tina beton atawa batu, braziers ieu leuwih beurat batan braziers logam. Nu leuwih badag dirancang pikeun mibanda a tempat tetep di kebon, jadi Anjeun kudu mikir taliti ngeunaan kumaha carana ngasupkeun kana rarancang.

Sababaraha bangku kontinyu, sababaraha sofas taman atawa sababaraha samet pikeun ngurilingan brazier outdoor sarta ngonpigurasikeun spasi outdoor Anjeun. Anjeun moal peryogi langkung seueur pikeun ngaraosan wengi usum panas. Bersantai dina caang bulan atawa méakkeun waktu jeung kulawarga jeung babaturan peuting usum panas sabudeureun seuneu jeung sihir-Na.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)