Body Mist: naon éta, kumaha ngagunakeunana sareng seueur deui

parfum vs awak halimun

Panginten anjeun parantos terang naon anu disebut halimun awak. Tapi lamun henteu, mangka ulah salempang sabab anjeun dina tempat katuhu. Anjeun bakal terang naon éta sareng kumaha ngagunakeunana. Kusabab sadaya produk kageulisan nyababkeun sababaraha mamang sareng ku kituna, sakumaha urang hoyong bet dina sadayana, urang kedah ngabéréskeunana.

Dina hal ieu urang balik ka sisi parfum jeung aromas sacara umum. Janten usum panas ieu tiasa janten usum anu pangsaéna pikeun ngantepkeun diri urang kabawa ku ideu sapertos kieu dina wujud halimun awak. Sentuhan anu nyegerkeun, kalayan seungit anu tiasa nutupan awak anjeun. Janten, mendakan sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan produk sapertos kitu.

Naon ari halimun awak

Kami parantos ngahontal titik dimana urang kedah ngartikeun naon produk ieu. Muhun, éta jenis halimun nu bisa dilarapkeun ka awak berkat finish semprot na. Fungsina pikeun ngalembabkeun kulit, ogé masihan sentuhan lemes sareng ogé nyaimbangkeun PH urang. Dina basa sejen, urang bisa ngartikeun eta salaku semprot awak nu boga finish sarupa deodorant, sabab ogé nyadiakeun touch parfum. Éta langkung lemes sareng langkung hipu, ku kituna anjeun bakal karasa kumaha awak anjeun seger dina sakedap berkat ide sapertos kieu.

menyemprot awak halimun

Sabaraha lami awak kabut?

Kami henteu tiasa netepkeun waktos anu khusus, sabab éta ogé bakal gumantung kana unggal merek sareng bahkan kana ambuna. Leres urang tiasa nyarios kitu aranjeunna panungtungan kirang waktos ti parfum, saprak anjeun kudu mikir yén éta téh ukur halimun atawa cai, salawasna torek. Janten ambuna parantos mulus ti mimiti. Sanaos upami anjeun masih hoyong anu langkung perkiraan, kami tiasa ngajamin yén éta tiasa tahan sababaraha jam atanapi langkung. Tangtosna, teu aya salahna pikeun menyemprot diri ku halimun awak sababaraha kali sadinten sadinten upami anjeun hoyong ngajaga kasegaran sareng seungitna.

Kumaha ngagunakeun semprot awak

Ogé dipikawanoh ku cara kieu, kami bakal ngabejaan Anjeun yen salawasna Disarankeun pikeun nerapkeun ka kulit saatos mandi. Ogé, upami anjeun gaduh sabun atanapi gél kalayan bau anu sami, sok disarankeun pikeun ngajantenkeun ambuna langkung sengit. Upami teu kitu, cukup ku kulit beresih jeung garing, urang bisa menyemprot saeutik tina semprot awak ieu. Émut yén anjeun kedah menyemprot langkung ti 6 atanapi 7 séntiméter. Upami anjeun hoyong seungitna langkung lami, maka anjeun kedah nerapkeun kana kulit anu masih lembab.

Kumaha ngagunakeun body mist

Salaku tambahan, aranjeunna salawasna sampurna pikeun ngaleungitkeun sagala bau anu tiasa urang bawa ti jalan atanapi tina salembar pakean, jsb. Ku ngejat gancang, anjeun tiasa dandan deui ayeuna sareng tangtosna, ulang sapopoe pikeun neruskeun refreshing kulit. Janten, éta bakal tetep terhidrasi tapi kalayan sentuhan kasegaran anu urang resep pisan. Kadang-kadang produk ieu dianggo salaku suplement, sabab anjeun henteu kedah nganggo nyalira. Anjeun tiasa ngagabung sareng krim seungit karesep anjeun sareng henteu, ambuna moal nyampur.

Beda utama sareng parfum

Salah sahiji bédana ageung nyaéta alkohol, sabab parfum éta langkung seueur. Tapi ieu ngajadikeun halimun awak langkung paduli sareng langkung saé pikeun kulit. Kusabab éta leres-leres mangrupikeun fungsi anu saé sareng anu kami parantos nyarios. Éta ogé parfum anu tahan langkung lami sareng langkung mahal. Kusabab body spray ieu biasana hargana langkung mirah. Janten, waktosna pikeun kabawa ku aranjeunna, mendakan seungit énggal sareng kagunaanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.