Biru listrik, warna modéren sareng wani pikeun bumi anjeun

Biru listrik, warna kandel sareng modern

Lamun Anjeun keur pilari warna jeung nu masihan a catetan modern sareng wani ka bumi anjeun, Tong dipikir deui, warna biru listrik anjeun. Urang teu bisa nyebutkeun yén éta téh warna trend kawas Pisan pisan, Pantone's Color of the Year 2022, parah sok alternatif anu hadé pikeun ngahontal rohangan anu pinuh ku kapribadian

Naha ruang tamu anjeun peryogi percikan? Anjeun henteu terang kumaha carana nambihan karakter ka pangkeng bodas tanpa investasi anu ageung? Lamun wani ku hal flashy, biru listrik eta bakal jadi babaturan deukeut hébat. Anjeun tiasa ngalukis témbok atanapi panto dina warna ieu upami anjeun hoyong ngarobih sadayana atanapi nganggo langkung wijaksana dina jati leutik atanapi objék seni. Di Bezzia kami bagikeun sababaraha ide sareng anjeun ayeuna.

Ieu mungkin sigana kawas warna hésé ngahijikeun kana hiasan imah urang, tapi rada sabalikna; biru listrik éta warna pisan serbaguna sarta ngagabungkeun sampurna kalawan loba kelir séjén. Éta warna anu keuna, teu tiasa dipungkir, sareng éta sababna penting pikeun terang sabaraha jauh urang hoyong ngabahayakeun diri atanapi kumaha wani urang, sabab kana waktosna éta tiasa capé urang.

interiors wani

Ruang tamu, kamar makan sareng pangkeng Éta mangrupikeun kamar dimana urang tiasa maénkeun biru ieu tanpa kasieun sareng kami parantos difokuskeun kana tulisan ieu. Naha anjeun peryogi ideu pikeun ngahijikeun kana hiji sareng anu sanés? Dinten ieu anjeun bakal mendakan dina pilihan gambar kami sadaya inspirasi anu anjeun peryogikeun pikeun ngalakukeunana.

Di ruang makan

Ningali gambar-gambar di handap ieu teu aya ragu: korsi aranjeunna janten alternatif anu paling populér pikeun ngahijikeun biru listrik di kamar makan. Éta henteu ide anu saé pikeun ngalukis atanapi ngahias deui korsi lami anjeun dina warna biru listrik? Janten anjeun tiasa masihan aranjeunna kahirupan kadua sareng ngahontal sentuhan modéren sareng wani di kamar makan anjeun dina waktos anu sami.

Lebetkeun bulao listrik kana ruang makan

Naha anjeun milarian alternatif anu langkung asli? Bet dina ngalukis badut dina méja dina warna ieu atanapi wani nempatkeun lomari biru gigireun méja kai Anjeun. Sareng ulah ragu pikeun ngalukis témbok dina warna ieu upami anjeun hoyong masihan kaunggulan ka kamar makan dina rohangan anu ageung sapertos dapur atanapi ruang tamu.

Di kelas

Ruang tamu biasana kamar panggedena di imah, nu ngidinan Anjeun pikeun wani jeung hal bener keuna. Naha henteu cet témbok Atanapi panto di jero warna biru listrik? Éta bakal ngareureuwas, teu aya ragu ngeunaan éta. Kumaha upami anjeun nyamar kabinet TV dina témbok anu dicét biru ieu? Ieu mangrupikeun ide anu saé dina ruang tamu sapertos anu aya dina gambar kalayan lanté poék sareng témbok sareng perabotan warna-warni.

Warna di ruang tamu

Sofa, korsi panangan atanapi pouf alternatif séjén pikeun ngahijikeun warna modéren sareng wani ieu di ruang tamu. Sareng anjeun tiasa ngalakukeun henteu paduli gaya kamar ieu sapertos anu anjeun tingali dina gambar di luhur. Hasilna wani tapi upami anjeun nganggo warna nétral salaku pelengkap anjeun bakal ngaringankeun rohangan.

Karya seni sareng tékstil Éta cara séjén pikeun nyertakeun sapuan sikat biru tanpa ngabeuratkeun teuing. Simbut dina sofa dina nada beureum, vas dina méja kopi atanapi cetakan geometri dina témbok tiasa cekap pikeun anjeun.

Dina pangkéng

Headboard biru listrik bakal tiasa ngarobih sadayana kamar tidur. Barina ogé, ieu téh témbok utama kamar, dimana sakabeh panon biasana diarahkeun. Naha anjeun hoyong langkung résiko? Cet atawa nutupan témbok di biru jeung tambahkeun cushion dina warna anu sarua dina ranjang pikeun nyieun sababaraha continuity.

Kamar tidur sareng elemen biru listrik

Anjeun oge bisa ngasupkeun biru ieu ngaliwatan parabot keur sare, jeung panutup duvet atawa plaid dina ranjang anjeun diasah di bodas. Bodas, tanpa ragu, salah sahiji warna anu ngagabungkeun biru listrik, tapi sanés ngan ukur hiji; saeutik nuances dina sakabéh beureum, jeruk, mustard atanapi greens, Aranjeunna bakal pas sareng anu ieu.

Naha anjeun resep biru listrik? Naha anjeun wani ngahijikeun kana hiasan bumi anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.