Tarohan dina kardigan rajutan pikeun nyiptakeun baju vintage

Pantun katingali ku kardigan rajutan anu diinspirasi ku vintage
Naha anjeun ngagaduhan barang-barang di bumi anu anjeun teu nganggo mangtaun-taun? Waktuna parantos dugi ka ngabahas ieu pikeun masihan kasempetan pikeun jalma-jalma kardigan rajutan tangan yén urang sadayana parantos gaduh atanapi sahenteuna urang sadaya anu aya dina yuswa anu diperyogikeun.

Upami anjeun ngagaduhan, anjeun untung! Anjeun tiasa nyiptakeun gaya vintage tren sareng masihan kahirupan anu kadua pikeun papakéan éta. Naha anjeun henteu nyimpen barang? Tong hariwang, anjeun moal ngagaduhan masalah milarian anu anjeun resep dina kumpulan fashion ayeuna sabab, sakumaha anu kami ngumumkeun sababaraha bulan kapengker, éta mangrupikeun salah sahiji tren musim ieu.

Kalayan openwork, kembang bordir, cetakan kotak-kotak atanapi corétan kontras. Kardigan rajutan anu diinspirasi ku vintaj anu trend musim ieu. Sareng salaku trend, anjeun tiasa mendakan aranjeunna dina kumpulan firma mode sapertos Zara, Mango atanapi Asos.

Cardigans rajutan anu diinspirasi ku vintage, trend nyata!

Dina kelir nétral atanapi nuansa pastel lemes Aranjeunna bakal ngagaduhan peran anu hébat dina baju usum semi-usum panas 2021 ieu. Nyatana, ngagabungkeun aranjeunna sareng jeans mangrupikeun pilihan anu paling populer di kalangan instagramer.

Gaya sareng cardigans rajutan

Gagasan pikeun ngagabungkeun aranjeunna

Sapasang jeans sareng kardigan, anjeun moal peryogi langkung musim semi ieu. Ngalengkepan tampilan ku Mary Janes atanapi T-Bar-style sapatu low-heeled sareng karanjang tangan, sapertos anu bakal dilakukeun ku Louisa Durrell, anjeun bakal ngahontal tampilan anu diinspirasi ku vérsi anu sampurna pikeun dianggo sapopoé.

Cardigans kalayan dalapan atanapi openwork dina nada nétral ogé idéal pikeun dipaké leuwih baju atanapi puncak kalayan cetakan kembang. Sareng upami anjeun hoyong gaya anu diideuan tujuh puluhan, anjeun ngan ukur kedah milih rok mini anu dibakar sareng kardus kotak-kotak anu cocog, naha anjeun wani?

Salaku tambahan pikeun ngabantosan anjeun ngadamel penampilan vérba dina musim ieu, kardigan ieu tanpa kerah sareng kancing di payun Aranjeunna bakal ngabantosan pisan nalika usum panas datang. Kami yakin yén anjeun bakal kéngingkeun langkung seueur ti aranjeunna tibatan anu anjeun pikirkeun. Naha anjeun ngagabung kana trend?

Gambar - @juliesfi, @maralafontan, @lolo_bravoo, @dina_nurina, @elliiallii, jane_mcfarland, @mirenalos, @nurindah, @mariellehaon

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.