Batu bodas: Produk béntang pikeun bumi anjeun

Batu bodas pikeun beberesih rumah tangga

Naha anjeun terang batu bodas? Pasti anjeun parantos nguping perkawis éta, sabab éta penting pikeun bumi urang. Tapi percanten atanapi henteu, nalika anjeun terang sadayana mangpaatna, anjeun bakal milarian upami anjeun henteu acan gaduhna. Kadang-kadang leres yén urang milarian produk khusus pikeun unggal permukaan. Tapi, kumaha anjeun hoyong gaduh sadayana dina hiji?

Éta hal éta eta bakal nyalametkeun urang duanana dina spasi di imah jeung di wewengkon ékonomi. Janten, urang tiasa ngawitan mendakan sagala kaunggulan anu aya dina batu bodas sareng kumaha éta tiasa dianggo pikeun kauntungan anu paling seueur. Kami nyarioskeun ka anjeun sadayana supados anjeun henteu kaleungitan detil!

Naon anu tiasa dibersihkeun ku batu bodas

Di dieu ampir, urang bakal ampir kudu nanya ka diri sual sabalikna: Naon teu bisa cleaned kalawan batu bodas? Kusabab kaleresan nyaéta nalika urang mikirkeun ngabersihkeun bumi urang, jinis produk alami ieu tiasa dianggo dina seuseueurna permukaan. Lantaran kitu, plastik sareng enamel atanapi stainless steel tiasa dibersihkeun ku éta. Tapi éta salian ti éta, eta bakal sampurna pikeun pérak, tambaga jeung malah kristal. Salaku tambahan, di dapur urang tiasa ngabersihan tilelep, hob keramik sareng marmer atanapi granit. Éta ogé sampurna pikeun kamar mandi sareng keran, ogé pikeun ngaleungitkeun noda karat. Janten ulah sieun ngagunakeun éta, khususna di tempat-tempat anu tiasa nolak beberesih dasar.

Mangpaat batu bodas

Kumaha ngagunakeun batu bodas

Memang bener bakal aya sababaraha pilihan, tapi sababaraha paling dasar biasana mawa bolu pikeun mempermudah beberesih. Urang kudu baseuh bolu ieu jeung solokan ogé. Lajeng, urang bakal ngaliwatan eta ngaliwatan batu bodas lajeng ngaliwatan beungeut cai pikeun ngubaran. Sacara umum, éta henteu kedah digosok teuing. Lamun anjeun geus tuntas impregnated beungeut cai, piceun ku kaén beueus nepi ka euweuh sesa produk. Pikeun meunangkeun caang diperlukeun, nyandak kaen beresih jeung garing, pikeun balik deui ka tempat dimana urang geus cleaned. Anjeun bakal ningali kumaha éta ngagurilap sarta tanpa kudu nyieun hébat usaha sakumaha kami disebutkeun. Ogé, émut yén anjeun henteu peryogi seueur produk pikeun ningali hasil anu pangsaéna. Ngan kalawan jumlah leutik anjeun bakal meunang eta. Hal ieu ngajantenkeun langkung lami langkung lami tibatan anu anjeun bayangkeun.

Produk beberesih ieu dijieun tina naon?

Urang nyarita ngeunaan batu salaku ampir hal miraculous. Ku alatan éta, urang salawasna bisa mikir yén diantara bahan na aya sababaraha jenis bahan, hayu urang nyebutkeun husus, sarta euweuh salajengna ti bebeneran. Kusabab upami anjeun hoyong terang naon éta diwangun, kami bakal nyarioskeun ka anjeun di jerona anjeun bakal mendakan liat bodas ogé sabun sareng cai, ngalangkungan gliserin sayur sareng natrium karbonat. Anjeun teu kedah nanaon sejenna ninggalkeun kami imah leuwih ti beresih. Éta ogé antibakteri, janten beberesih langkung lengkep tibatan anu urang bayangkeun. Éta henteu ngagaduhan jinis bahan toksik, janten éta ogé henteu ngairitasi kulit.

Kumaha ngagunakeun batu bodas

Kaunggulan hébat batu

Dina cara anu teu bisa dihindari urang geus nyebut aranjeunna saeutik demi saeutik. Salah sahiji kaunggulan anu paling penting nyaéta urang tiasa ngabersihan sadaya permukaan bumi kalayan éta. Henteu ngagores atanapi ngantunkeun noda upami urang bilas saé Sarta eta oge nu kacaangan bakal muncul ampir ku magic. Éta langkung lami sareng hargana rada murah pikeun sadaya kauntungan anu parantos disiapkeun pikeun urang. Éfisién pisan sareng noda anu paling hese, ngajantenkeun bumi anjeun langkung bersih langkung lami. Salaku tambahan, sababaraha di antarana gaduh bau lemon anu bakal ngeusian bumi anjeun kalayan rasa anu bersih. Anjeun geus diusahakeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.