Gaya usum panas: waktos nyandak kolor anjeun tina pacilingan

Gaya usum panas kalayan kolor pondok

Sadayana nunjukkeun yén minggu ieu urang bakal tiasa ngaraosan waktos usum panas, sanaos sacara resmi urang moal lebet usum ieu dugi ka 21 Juni payun. Waktos ngaleupaskeun, ku alatan éta pondok atanapi pondok, pikeun nyiptakeun gaya sapertos anu urang bagikeun ayeuna.

Pondok pondok nyaéta a pakean pakait sareng usum panas, sanaos aya ogé anu ngagemna dina usum salju. Pakean anu sampurna pikeun ngaraosan dinten-dinten terpanas digabungkeun sareng kaos, blus atanapi kaos sareng sendal atanapi kaos. Naha anjeun hoyong terang kumaha aranjeunna ngalaksanakeunana?

Sakumaha biasa, unggal dinten Senén kami nganggo rekening instagrammers mode anu béda pikeun ngabagi salapan penampilan sareng anjeun. Salapan baju panas kalayan sebutan umum tunggal: aranjeunna sadayana nganggo pondok atanapi pondok.

Gaya usum panas kalayan kolor pondok

tendencies

Urang tiasa ngahargaan tren anu béda upami urang ningali jinis calana ieu. Celana pondok Denim masih mangrupikeun anu paling populér nalika usum panas sumping, tapi, taun ayeuna calana pondok waisted tinggi didamel lawon lampu sapertos linen. Anu pangsaéna, tanpa ragu, pikeun nyanghareupan poé anu paling panas.

Gaya usum panas kalayan kolor pondok

Upami urang ningali kana pilihan anu béda pikeun ngagabungkeunana, urang ogé kedah nyarioskeun dua tren. Anu mimiti, inspirasi minimalis, ngajak urang ngagabungkeun aranjeunna Kaos dasar atanapi kaos bodas atanapi hideung sareng kanggo ngalengkepan katingalina nganggo sendal datar atanapi kaos oblong kanggo kanyamanan anu langkung ageung.

Tren anu kadua ngadorong urang pikeun ngagabungkeun pondok sareng kaos atanapi blus anu diideuan ku boho. Éta tiasa kaos kalayan cetakan kembang sareng / atanapi kalayan detil modis sapertos renda, ruffles atanapi leungeun baju anu kembung. Pikeun ngalengkepan tampilan anjeun, anjeun ngan ukur peryogi sendal low atanapi sedeng-heeled, anu anjeun raoskeun paling raoseun, sareng aksesoris raffia.

Naha anjeun biasana nganggo calana pondok nalika usum panas? Atanapi anjeun langkung resep nganggo rok atanapi baju nalika anjeun badé pondok?

Gambar - @whaelse, @bartabacmode, @lestari_mulyana, @tsangtastic, @ fleuron.paris, @cangkurileung, @lionseb, @auroraartacho


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.