Gaya kasual sareng jeans sareng kaos oblong pikeun wisata kota

Gaya kasual kalayan jeans sareng kaos oblong

Jeans mangrupakeun sekutu hébat nalika nyiptakeun baju kasual éta ngeunaan. Ampir sadayana urang ngagaduhan sahanteuna hiji pasang jeans dina papakéan urang, sareng diantarana waé aya pasangan anu urang bet nalika urang pilari kanyamanan maksimal.

Sareng éta jeans anu ngajantenkeun anjeun raoseun, Dina sadaya tingkatan, anjeun tiasa nyiptakeun salah sahiji gaya anu urang usulkeun ayeuna. Gaya anu sampurna pikeun jaman harita nalika urang ninggalkeun bumi tanpa rencana atanapi nalika kami sadar yén urang kedah ngumbara sabagéan ageung kota.

Sareng upami urang nyarioskeun rencana anu disampurnakeun sareng jalan-jalan panjang, moal aya aksésori anu nyayogikeun urang kanyamanan langkung ageung tibatan sababaraha Kaos atanapi sapatu olahraga. Ayeuna upami urang parantos nyiapkeun satengah tina gaya urang. Anu anjeun kedah lakukeun nyaéta milih puncak anu pas.

Gaya kasual kalayan jeans sareng kaos oblong

Dina usum semi a kaos atanapi kaos dasar aranjeunna janten pilihan hébat. Kaos bodas mangrupikeun dasar anu tiasa urang lebetkeun kana baju kasual sapertos baju anu urang damel ayeuna ogé baju anu langkung resmi. Upami anjeun bet dina kaos, lakukeun pikeun nganggo bodas atanapi hideung pikeun nyiptakeun baju saderhana anu anjeun henteu kantos capé.

Gaya kasual kalayan jeans sareng kaos oblong

Pikeun anu énjing atanapi wengi anu tiis, pilih hiji blazer atanapi jaket pondok pikeun ngabantosan anjeun merangan tiis. Upami anjeun badé baju dasar pikeun nyiptakeun tampilan anu saderhana, jantenkeun warna kontras antara jaket sareng kaosna pikeun nambihan minat éta.

Poho ngeunaan papakéan dasar upami anjeun hoyong narik perhatian kana unsur khusus baju anjeun. A luhur dicitak atanapi kalayan trending rinci kawas kerah ageung atanapi leungeun baju voluminous éta bakal ngajantenkeun sadaya panon leres-leres ningali anu ieu.

Naha anjeun ogé sering nganggo kombinasi jeans sareng baju pantai pikeun nyiptakeun baju kasual?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.