Alternatip pikeun ngadamel barbecue vegetarian

Panggang pinuh sayuran.

Cuaca anu saé dimimitian urang milari akhir minggu naon waé pikeun ngagaduhan barbecue terasrasakeun sababaraha daging anu saé. Sabalikna, pikeun anu nuturkeun diet ketat vegetarian, sigana mah aranjeunna henteu bakal ngaraosan langkung seueur tibatan anu ngahakan daging.

Ieu henteu leres-leres leres, sabab barbecue tiasa nampi tuntutan vegetarian, sareng sami pikaresepeun. Upami anjeun hoyong terang alternatif anu pangsaéna, Urang bakal ngawartosan anjeun teras.

Janten vegetarian gaduh gaya hirup anu béda, sareng aranjeunna ogé aranjeunna tiasa ngaraosan barbecue ku cara diadaptasi kana pilihan tuangeunana. 

Pilihan anu tiasa dialihkeun diantarana nyaéta tusuk sate sayuran klasik, burger vegan sareng suung, burger gandum atanapi sayuran bakar kalayan saos sayuran. A bakar bakar vegetarian bakal salawasna langkung séhat salami anjeun gaduh émutan naon anu anjeun ngiringansabab bumbu tiasa sami "goréng" sapertos anu dianggo ku daging.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur pilihan kanggo ngadamel bakar bakarKami bakal ngawartosan anjeun di handap ieu supados anjeun ngagaduhan seueur pilihan dina pikiran, yén panginten anjeun henteu pernah murag kana éta.

Hébat bakar bakar sayuran.

Pilihan anu pangsaéna pikeun barbecue vegetarian

Aya rupa-rupa kamungkinan pikeun ngatur barbét vegetarian. Salaku tambahan, anjeun bakal mendakan pilihan anu sampurna anu ngamungkinkeun anjeun ngaraoskeun gastronomi sareng aspek sanés.

Sate sayuran

Sate ogé tiasa didamel ngan ukur sayuran, ieu ogé diréasi sareng bau sareng rasa anu ditinggali ku bara. Salaku tambahan, éta salawasna nyayogikeun seueur warna kana hawu. Pamakéan sayuran ieu biasa: bawang, cabé héjo sareng beureum, tomat, aubergin atanapi zucchini. 

Suung ogé tiasa sampurna pikeun dipanggang. Anjeun kedah motong kana potongan pikeun nyelapkeun kana tongkat kai atanapi logam manjang sahingga anjeun tiasa ngempelkeun sate anu dipikahoyong. Nalika aranjeunna nuju masak, anjeun tiasa nambihan sababaraha ramuan aromatik sareng minyak supados raoseun langkung raos.

Upami anjeun hoyong nambihan sajumlah protéin kana tusuk ieu anjeun tiasa tambahkeun kubus tahu keras. Produk ieu, anu mangrupikeun turunan kedele, parantos ngalaksanakeun pikeun ningkatkeun dosis protéin kanggo seueur jalma anu mutuskeun janten vegetarian atanapi vegan.

Seitan eusian

Siga tahu, anjeun tiasa ngadamel seitan, kadaharan anu mangrupikeun hasil tina gluten gandum anu diala ku cara meresihan tipung sareng ngumbah terasna kanggo nimba aci. Salaku tambahan, éta nyayogikeun tilu kali langkung protéin tibatan daging, minimal 75%.

Pikeun ngadamel eusian seitan anjeun tiasa nuturkeun resep alit ieu.

  • 1 bagian tipung anak ayam.
  • 2-3 bagian tipung gandum.
  • 1 bagian potongan roti atanapi aci jagong.
  • Campur sareng cai, kaldu sayuran, sareng kecap.

Eusian ieu tiasa dibumbuan ku rempah, anjeun bentukna sareng anjeun nyandak kana hawu. Janten seitan anjeun bakal juicy pisan, elastis sareng nada toasted anu raos pisan. 

Sayuran boneka

Anjeun tiasa didorong nyiapkeun sayuran boneka kanggo barbecue vegetarian anjeun. Anjeun tiasa nganggo zucchini atanapi tomat, salaku conto. Anjeun tiasa ngeusianana kangkung atanapi krim chard, sareng anjeun tiasa nambihan tahu pikeun ningkatkeun asupan protéinna.

Terong sareng supa Éta ogé tiasa dieusi sareng sampurna dina barbecue. Upami anjeun lacto-vegetarian anjeun tiasa nganggo kéju pikeun langkung raoseun.

Burger Veggie

Burger biasana mangrupikeun ratu barbecue sareng dina hal ieu, aranjeunna tiasa ogé. Burger vegetarian didamel tina séréal sareng kacang-kacangan. Éta digabungkeun sareng sayuran, naha éta kangkung atanapi wortel contona. Ieu masihan aranjeunna tékstur sareng rasa anu saé. 

Chickpeas atanapi lentil tiasa dianggo salaku kekacangan, sajaba ti éta, aranjeunna tiasa disiapkeun saolah-olah éta falafel bakar. Kekacangan tiasa dibarengan ku bawang bodas, bawang bodas, peterseli, cabé sareng uyah. 

Upami anjeun sanés kipas kacang, anjeun ogé tiasa ngadamel hamburger dumasar kana béas, kacang polong atanapi nganggo gandum. Anggo séréal anu anjeun resep, ngalakukeun panilitian sareng senang-senang di dapur.

Burger lentil sayuran.

Jagung bakar

Sanaos henteu diperhatoskeun, asak jagong dina kobob sampurna pikeun dipanggang dina bakar bakar. Jagung ngagaduhan kualitas gizi kuliner anu hébat, sareng salah sahiji cara anu paling saé pikeun nyandak éta nyaéta dina barbecue. 

Jagong sok ngiringan barbecue vegetarian anu saé. Anjeun tiasa sikat sadayana kob ku minyak sateuacan dibungkus dina aluminium foil. Tempatkeun dina grill, puterkeun salami 15 menit sahingga éta réngsé kalayan saé.

Salad haneut

Anjeun tiasa ngadamel salad samping anu mangrupikeun puseurna perhatian, sareng tomat, apu, endives, bonténg, sareng sadaya sayuran anu anjeun pikahoyong. 

Salad romaine idéal pikeun ngadamel salad anu saé, haténa seger sareng seger. Ogé, upami anjeun ngiringan salad sareng ganti baju anu saé, anjeun bakal ngagaduhan salad anu sampurna. Pasang minyak anu saé, cuka balsamic, uyah, cabé sareng sababaraha rempah.

EPenting pikeun anjeun ngukur waktos masak salad haneut ieu, kumargi aranjeunna henteu tiasa lami dina grill, contona, bonténg tiasa janten hiji menit, tapi anu endif dua menit, upami anjeun nyéépkeun waktos, panas bakal ngalaunan sayuran pisan.

Ganti baju yogurt

Tungtungna, anjeun tiasa bet dina saos yogurt homemade anu ngamungkinkeun anjeun masihan sayuran pikeun sentuhan khusus sareng éta henteu hambar. Yogurt ngamungkinkeun seueur pilihan, éta tiasa dicampur sareng bawang bodas sareng bonténg pikeun ngajantenkeun tzaiziki klasik, anjeun ogé tiasa ngiringan yoghurt sareng kécap pikeun némpél anu béda.

Anjeun tiasa ogé nyampur yoghurt, sareng tomat dicincang, bawang sareng ketumbar, janten anjeun bakal ngagaduhan irisan tomat ala India anu beunghar. Éta mangrupikeun pilihan anu sampurna sahingga anjeun tiasa ngiringan sayuran sareng hamburger anu parantos disiapkeun sateuacanna.

Entong nganggap enteng sayuran dina barbeque

Sakumaha parantos anjeun tingali, aya seueur alternatif anu tiasa anjeun laksanakeun dina barbecue vegetarian, sabab urang sadayana mikirkeun daging sareng teu langkung ti daging. Tapi sayuran, hamburger, sate atanapi salad tiasa sakumaha saé na sapotong daging. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.