Albeum anyar anu bakal datang anu tiasa anjeun ngagaleuh dina April

Cakram anyar

Unggal awal bulan urang bagikeun sareng anjeun di Bezzia teh warta musik éta henteu acan sumping. Sareng April ieu, moal aya sababaraha albeum énggal anu pencét di pasar. Kami henteu tiasa nyandak sadayana janten kami ngadamel sababaraha pilihan sareng nami sapertos Love of Lesbian, Zahara atanapi The Who. Anu mana anu anjeun hoyong ngupingkeun?

Taylor Swift - Fearless (Versi Taylor)

Taylor Swift parios albeum kaduana Fearless asalna dirilis dina 2018, kaasup 6 lagu bonus salian ti éta kalebetkeun kana versi aslina sareng platinum. Salaku hiji presentasi, kami parantos tiasa ngupingkeun carita Cinta, anu dituturkeun ku Anjeun sadayana, salah sahiji tina 6 lagu anu teu acan dirilis.

Ngeunaan albeum ieu Taylor nembe nyatakeun: "Nalika kuring émut albeum henteu sieun sareng sagala rupa anu janten, hatur nuhun, seuri anu teu sukarela nembongan. Mangrupikeun jaman musik di mana seueur guyonan urang diciptakeun, urang silih silih rangkul sareng seueur sasalaman, hubungan anu teu tiasa dileungitkeun kabentuk, janten, sateuacan nambihan anu sanés, hayu atuh kuring nyarios yén éta mangrupikeun kahormatan janten nonoman sareng anjeun. Sareng pikeun anjeun anu parantos sumping saatos 2008, kuring bagja pisan tiasa ngalaman bagian tina perasaan éta sareng anjeun pas pisan. Ayeuna kuring tiasa ngahargaan kana kasucianana, épisién, sadayana kacau. "

Cinta ka lesbi - VEHN

VEHN - singkatan tina Epic Journey Into Nowhere- mangrupikeun judulna Cinta albeum kasalapan lesbi. Albeum anu aranjeunna damel di La Casamurada sareng catetan Buta salami taun 2020 sareng anu ngalebetkeun 12 lagu anu dihasilkeun ku Ricky Falkner sareng Santos & Fluren.

Sanaos éta moal ningali lampu dugi ka 16 April, kami parantos tiasa nguping kumaha sateuacanna sateuacanna Cosmos (Solar Antisystem), anu teras dituturkeun ku Epic Journey to nowhere, The World and The South sareng Bunbury. Kolaborasi anu kitu, sanés ngan hiji-hijina, kumargi Cristina Martínez sareng Álbaro Arizaleta ti El columpio asesino ogé muncul dina albeum.

Derby Motoreta's Burrito Kachimba - Utas hideung

Utas hideung mangrupikeun albeum anu kadua ti Derby Motoreta's Burrito Kachimba. Dihasilkeun sapertos karyana sateuacanna ku Jordi Gil, Tera Bada sareng band éta sorangan, éta diitung salaku sawangan sareng El valle, téma anu dituluykeun ku Gitana.

Ismael Serrano - Urang bakal

Seremos mangrupikeun kumpulan 13 lagu yén urang tiasa gaduh di panangan urang dugi ka 23 April. Nembe urang tiasa ngupingkeun lagu sateuacanna anu munggaran, lagu anu judulna Kusabab kami anu ngagaduhan kolaborasi Clara Alvarado sareng Litus. Tapi ieu sanés hiji-hijina kolaborasi dina albeum; Ogé nembongan salaku tamu: Pablo Alborán, Ede sareng Jimena Ruiz Echazú.

«Sanaos lagu ampir-ampiran ngahargaan jaman baheula, aya wirahma sareng ayat anu ngagaduhan panggilan pikeun ka hareup. Sigana mah album ieu ngabagi katingalina. " Ismael Serrano parantos nyarios. «Unggal sajak asalna tina dialog ku dirina sorangan. Sareng dina latihan terapeutik ieu, lagu-lagu ieu tétéla janten perjalanan pamanggihan diri anu kuring marios saha deui kuring, kalayan sagala akibatna: kacenderungan pikeun nyiptakeun éléh atanapi cinta romantis, panyiksa anu disumputkeun di tukangeun sababaraha lagu tina patah hati, bangga pikeun jalma anu nyebatkeun 'Kuring béjakeun ka anjeun', nuduhkeun penyanyi-penulis lagu resep pisan tepang sanaos anjeunna nyamar salaku jalma anu langgeng. "

Anu Saha - Anu Saha ngajual

Édisi super mewah The Who ngajual éta Ngawengku 46 lagu anu pernah sateuacan-dirilis ku band mangrupikeun salah sahiji albeum anyar. Mimitina dirilis dina bulan Désémber 1967 sareng teras dijelaskeun ku Rolling Stone salaku "Albeum anu pangsaéna," ideu anu aya di tukangeun The Who Sell Out sumping ka Pete Townshed sareng henteu sanés mangrupikeun nyiptakeun albeum konsép gratis dina band anu nyerat jingles sorangan mayar upeti ka stasiun radio bajak laut sareng parodying masarakat anu beuki konsumén. Tapi éta sanés hal anu paling révolusionér; nya éta ngajual rohangan iklan dina albeum éta sorangan, sakumaha tiasa ditingali dina sampul hareup sareng tukang.

Zahara - Sundal

30 April bakal ningali cahaya "Puta", albeum énggal ku Zahara anu parantos kami tiasa ngupingkeun tilu kamajuan: Merichane, Lagu maot sareng kasalametan sareng Taylor. Albeum ieu bakal ngagaduhan 11 lagu sareng bakal sayogi dina format anu béda sakumaha Zahara nyalira ngajelaskeun dina carita Instagram na. Dina carita ieu kami ogé tiasa mendakan bagian tina bungkus albeum anyar ieu, hal anu Zahara jaga pisan sareng anu ngajantenkeun karyana langkung istiméwa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.