Set dua lembar Zara kalayan kolor pondok bermuda

Set dua lembar nganggo kolor bermuda, mendakanana di Zara!

Ningali hal anyar dina katalog Zara, kami kaget ku katonjolanana yén susunan dua lembar dina koleksi anyar. Susunan diwangun ku bermudas atanapi calana pondok sareng baju tambahan luhur anu bénten-bénten dina unggal baju.

Jaket, blazer, blus, rompi, pondok pondok ... Pakean luhurna dipilih numutkeun kana set gaya. Gaya langkung kasual dilengkepan ku jaket, beuki usum panas kalayan puncak pondok sareng langkung resmi kalayan blazer. Naon gaya anjeun? Milarian éta diantara tren Zara.

Set dua lembar: tren

Diantara sét dua lembar, anu di kelir sorbet sapertos konéng, pink atanapi héjo. Ieu umumna dilengkepan ku jaket atanapi blazer sareng urang tiasa mendakannana dina katalog Zara digabungkeun sareng awak pondok anu cocog atanapi kontras dina warna bodas.

Bermuda netepkeun dina warna nétral

Aya ogé seueur dina katalog Zara anu set dua lembar ku cetak kotak-kotak atanapi houndstooth. Sidik anu anjeun tiasa mendakan duanana dina versi klasik na dina warna hideung bodas sareng anu sanésna langkung warni sareng pikaresepeun kalayan warna biru sareng konéng salaku protagonis.

Dua warna sapotong set ti Zara

Diantara sét gambar Zara dua urang tiasa mendakan sababaraha kamiripan. Kaseueuran aranjeunna hadir kolor pondok, cangkéng, lébar, sajaba awak kalayan detil sapertos ruffles, bow atanapi flaps. Ngagabungkeunana sareng sendal jut-sol sareng anjeun siap siap usum panas.

Éta mangrupikeun tren tapi rupa-rupa desain dina jenis set ieu ageung sabab anjeun bakal ngagaduhan waktos kanggo ningali. Anjeun tiasa mendakan tina jas sober dina warna bodas atanapi ecru sapertos anu di gambar dina sampul kami, dugi ka bentuk crochet anu pikaresepeun dina nada jeruk anu bakal hésé pikeun anjeun pikeun henteu diperhatoskeun. Pendakan aranjeunna dina katalog Zara!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.