Trik miceun kapang tina bak mandi gancang

miceun kapang tina bak mandi

Meunang leupas tina kapang dina bak mandi gancang sarta teu kedah nganggo bahan kimiaÉta gampang upami anjeun terang kumaha ngalakukeunana. Aya sababaraha produk anu bakal ngabantosan anjeun dina tugas ieu, sadayana gampang dipendakan sareng dina harga anu lumayan. Janten teu aya alesan pikeun henteu gaduh kamar mandi bodas, bersih, ngagurilap tanpa noda kapang hideung dina bak mandi sareng jamban.

Kamar mandi mangrupikeun salah sahiji daérah bumi anu paling dipikaresep ngagaduhan masalah kalembaban sareng sareng éta, penampilan kapang. Ku alatan éta, sajaba ti ngaleungitkeun kapang dina bak mandi kalawan trik nu bakal manggihan handap, éta penting pikeun ngalaksanakeun tugas sapopoé nu nyegah eta. Ku cara kieu, kamar mandi anjeun bakal bébas tina zat toksik anu tiasa ngabahayakeun pikeun kaséhatan.

Kumaha carana miceun kapang tina bak mandi

kalembaban di kamar mandi

Kapang dibentuk ku akumulasi Uap tur eta tiasa pisan bahaya, utamana kapang hideung sabab méré kaluar spora nu breathed di. Baktéri ieu tiasa ngahontal awak sareng nyababkeun masalah kaséhatan sapertos asma sareng sababaraha jinis alergi. Ku alatan éta, salian alesan estetika, saprak bintik kapang hideung ngajadikeun imah kasampak kirang dirawat, sepuh tur bau, ngaleungitkeun kapang téh masalah kaséhatan. Catet tip di handap ieu anu anjeun tiasa miceun kapang tina bak mandi, kitu ogé di daérah kamar mandi anu sanés.

Kalayan baking soda sareng cuka beberesih bodas

Ieu mangrupikeun produk beberesih alami anu saé, anu paling efektif sareng anu masihan hasil anu pangsaéna dina sadaya jinis permukaan. Campuran beberesih cuka bodas sareng baking soda, janten pembersih lantai anu kuat pikeun ngaleungitkeun gajih dapur, meresihan upholstery sarta tangtu, nyoplokkeun noda kapang tina bak mandi, diantara loba kagunaan séjén.

Pikeun tugas khusus ieu, anjeun kedah nyampur dina botol kalayan diffuser 3 bagian cuka beberesih bodas, pikeun hiji bagian cai haneut sareng sakitar 2 atanapi 3 sendok baking soda. Aduk rata jeung nerapkeun produk langsung dina noda kapang. Ninggalkeun meta pikeun sababaraha menit teras ngaléngkah ka sikat ku sikat lemes. Bilas saatosna nganggo kaén anu bersih sareng anjeun bakal ningali kumaha sadayana noda kapang dipiceun.

Trik pikeun ngajaga kamar mandi bébas tina kapang

Tutuwuhan pikeun kamar mandi

Nyoplokkeun noda kapang tina bak mandi teu hese, sakumaha geus katempo. Tapi leuwih gampang pikeun nyandak sababaraha ukuran preventif, saméméh risking masalah kaséhatan. Pikeun nyegah kalembaban tina akumulasi di kamar mandi sareng sareng penampilan noda kapang, anjeun tiasa nganggo trik anu anjeun bakal mendakan di handap.

  • Ventilate kamar mandi ogé: Hal ieu kacida penting pikeun ngajaga kamar mandi ogé ventilated, utamana sanggeus pancuran. Mun anjeun teu boga jandela, ninggalkeun panto muka, garing bak sanggeus mandi sarta lulus pel pisan lemes pikeun miceun kaleuwihan cai nu mungkin geus akumulasi di lantai.
  • Ulah ninggalkeun anduk di kamar mandi: Towels baseuh sorangan sumber baktéri jeung fungi, tapi maranéhna ogé bisa ningkatkeun kalembaban di kamar mandi jeung nyumbang kana penampilan kapang dina bak mandi, diantara hal séjén. Sanggeus ngagunakeun anduk, ngagantung aranjeunna di luar nepi ka garing saméméh nempatkeun aranjeunna deui dina mandi.

Anjeun oge bisa make bantuan alam, nempatkeun tutuwuhan husus di jero kamar mandi. Aya spésiés tutuwuhan anu nyerep Uap Jeung ieu aranjeunna nyegah akumulasi di juru kamar imah. Sababaraha spésiés ieu nyaéta pita tahan, palem awi, calathea, mint, Ivy Inggris, pakis, holly atanapi batang Brazil. Kalayan tips ieu anjeun tiasa nyabut kapang tina bak mandi sareng ngajaga kamar mandi tina kalembaban.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.