Sangu sup sareng sayuran gugur sareng suung

Sangu sup sareng sayuran gugur sareng suung

Di seueur bumi nasi disiapkeun dina akhir minggu. Sareng dina prosés na, sababaraha jatah nasi deui ditambihkeun pikeun ngalengkepan menu dina Senén atanapi Salasa. Sareng sanaos paella mangrupikeun ratu dina kasus ieu, di Bezzia kami resep pisan a Sangu sup sareng sayuran gugur sareng suung sapertos anu urang usul ayeuna.

Kami resep sup béas, sanaos henteu sop teuing yén bijil tina béas ngojay dina kaldu. Kumaha anjeun resep aranjeunna? Maénkeun sareng jumlah kaldu tah sangu anu di pikahoyong ku anjeun. Sababaraha kali munggaran anjeun panginten kedah ngarobih jumlah dina laleur; engké, anjeun bakal ngagaduhan ukuran anu dicekel.

Sareng sangu, suung aranjeunna protagonis tina resep ieu. Gumantung kana anu anjeun anggo, anjeun panginten badé masak sakedik sateuacan nambihan kana béas. Kami ngalakukeun ieu kalayan variétas paling tangguh, sanaos kanyataanna waktos masak nasi parantos cekap pikeun masak.

bahan

  • 4 séndok minyak zaitun parawan tambahan
  • 1 bawang bodas ageung, dicincang
  • 2 cabé héjo Itali, dicincang
  • 1/2 lada bel beureum, dicincang
  • 2 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 450 g. supa gugur
  • 260 g. tina sangu
  • 2 séndok saos tomat
  • 1/2 séndok téh paprika amis
  • Uyah sareng cabé
  • Sababaraha florét brokoli, asak
  • Sayur sup
  • Pewarna dahareun (opsional)

Step by step

  1. Upami salah sahiji supa anu badé dianggo saé pisan, tumis sakedik sababaraha menit dina panci misah pikeun lembut sakedik.
  2. Sakali parantos, panaskeun opat sendok minyak zaitun dina panci sareng ngasakan bawang sareng cabé salami 10 menit.
  3. Saatos lebetkeun supa sareng cengkéh bawang bodas sareng tumis dugi ka anu munggaran diacungkeun enteng.

sayur aduk-ngagoreng

  1. Teras tambahkeun sangu sareng tumis sababaraha menit sateuacan nambihan tomat anu digoréng heula sareng rempah anu kadua.
  2. Langsung saatos tuang kaldu, ngawarnaan dahareun sareng florét brokoli anu asak. Jumlah cai bakal gumantung kana béas, seuneu ... tapi éta kedah sakitar 4 kali tina béas.

Sangu sup sareng sayuran sareng supa

  1. Campur, tutup casserole na masak dina panas teuing salami genep menit.
  2. Teras, ngungkab, dipiceun sareng masak dina panas anu langkung lemes dua belas menit deui ngagaur béas ti waktos ka waktos. Upami anjeun ningali éta tetep garing, anjeun ngan ukur kedah nambihan kaldu atanapi cai.
  3. Nalika sangu tos lembut, angkat casserole tina panas, tutup casserole ku kaén sareng ngantep sangu kalayan sayuran sareng supa nangtung sababaraha menit sateuacan dilayanan.

Sangu sup sareng sayuran gugur sareng suung


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.