Resip pikeun ngalakukeun sareng murangkalih

Resep gampang dilakukeun sareng barudak

Naha anjeun hoyong ngaraosan waktos kulawarga? Janten teu aya anu sapertos ngantep diri anjeun kabawa ku Resip pikeun ngalakukeun sareng murangkalih. Kusabab jalma leutik di bumi bakal ngagaduhan waktos anu ngahibur sareng aranjeunna sanés ngan hiji-hijina. Leres pisan aranjeunna gaduh seueur tempat pikeun ngahibur diri, tapi dapur ogé mangrupikeun salah sahiji rohangan anu tiasa diintegrasikeun sareng seueur deui.

Sabab aya seueur resep anu tiasa urang laksanakeun ku barudak salaku protagonis. Léngkah saderhana sapertos kneading, anu badé dipikacinta. Tambih Deui, aranjeunna bakal tuang ciptaan nyalira engké, sareng éta sok rada nyugemakeun. Upami anjeun milari ideu anu saderhana sareng saderhana, maka anjeun moal sono kana sagala hal anu nuturkeun, sabab anjeun bakal langkung resep cinta anu leutik. Dupi urang mimitian?

Resep gampang pikeun barudak tanpa seuneu

Resep gampang pikeun barudak sareng tanpa panas sedeng mangrupikeun ideu anu pangsaéna anu urang tiasa mendakan. Kusabab urang terang yén pikeun aranjeunna éta kaulinan, mahluk anu pikaresepeun di dapur. Kusabab kitu, urang kedah tetep ngajauhkeun aranjeunna tina bahaya anu tangtu sapertos seuneu. Janten, urang badé masak sababaraha resep anu saderhana sareng pikaresepeun pikeun anu alit sareng anu alit. Salaku tambahan, aranjeunna moal peryogi masak, janten aranjeunna tetep janten langkung praktis. Pék perhatoskeun sadayana!

Nyiapkeun resep tuangeun barudak

Kue didamel nganggo roti anu diiris

Mangrupikeun piring tiis anu urang sadayana terang. Salaku tambahan, sabab diwangun ku sababaraha lapisan, éta anu paling gampang dilakukeun. Ieu mangrupikeun ulin budak sareng sapertos kitu, aranjeunna bakal janten anu paling ngamangpaatkeun jajan sapertos kieu. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun peryogi kapang tina ukuran anu anjeun pikahoyong, éta bakal janten pilihan anjeun sareng gumantung kana tuangeun. Teras, urang bakal nutupan handapeun ku irisan roti anu diiris. Anjeun tiasa nyebarkeun lapisan sareng campuran kéju sareng tuna, tambahkeun endog pindang anu dicincang atanapi bonténg sareng apu, naon anu anjeun paling resep!. Kami nempatkeun lapisan roti anu sanés, urang eusian deui sareng urang béréskeun sareng lapisan roti anu énggal. Anjeun tiasa ngahias mayonis, potongan zaitun sareng siap raos.

Sababaraha fajitas anu lezat

Dina hal ieu Leres, anjeun tiasa ngadamel sababaraha bahan di dapur, janten engkéna ngan ukur kedah ngeusian fajitas. Ngan ku mésér sababaraha tortilla jagong sareng mikirkeun sababaraha bahan anu dieusian, kirang ti 5 menit urang bakal ngagaduhan piring anu tiis sareng lezat anu disarengan ku barudak sareng aranjeunna bakal raos ku imut.

Sate buah

Supados aranjeunna tiasa tuang buah pikeun tuangeun atanapi salaku camilan, henteu sapertos ngantepkeun aranjeunna nyiapkeun sate anu leueur sorangan. Anjeun tiasa mésér sababaraha tusuk sate kai sareng, dina pangawasan anjeun, ngantep anu alit ngenalkeun buah karesepna. Tangtosna, hal anu pangsaéna nyaéta saacanna anjeun motong buah kana potongan-potongan, utamina upami urang nyarioskeun kanyataan yén barudak leutik pikeun motong éta nyalira. Gagasan anu tiasa ngeunah sareng warna dina waktos anu sasarengan!

Kue coklat ékspres

Pasti anjeun terang wafer bunder anu aranjeunna jual di supermarket naon waé. Nya, aranjeunna bakal janten dasar jajan. Salaku tambahan, anjeun bakal kedah krim coklat pilihan anjeun sareng éta waé. Ayeuna, sapertos ku jajan roti, urang kedah ngawangun lapisan. A wafer anu urang bakal ngeusian krim coklat sahingga, urang bakal nyieun lapisan. Tungtungna, urang bakal tungtungna nyebarkeun coklat duanana di luhur sareng di luar jajan. Ngahias éta ku coklat atanapi manisan warna sareng ayeuna anjeun bakal ngagaduhan kuéh coklat anu lezat dina sababaraha menit sareng tanpa oven.

Resep resep anu pangsaéna pikeun barudak, teraskeun sareng jantenkeun aranjeunna!

Resep anu pikaresepeun pikeun murangkalih

Masak sareng barudak urang bakal nyéépkeun salah sahiji momen anu paling pikaresepeun sareng ngahibur. Leres, siap-siap engké ngumpulkeun tipung sareng bahan sanés tina sadaya bagian anu tiasa ditingali sareng panginten sababaraha anu henteu katingali. Tapi teu saurang ogé bakal nyandak waktos urang hirup. Aranjeunna resep ngahias, ngulem sareng hadir dina sadaya léngkah pengelaran. Ku alatan éta, dina bagian ieu kami parantos milih resep anu bakal dilakukeun sareng barudak anu aranjeunna bakal resep, sabab éta sadayana parantos disebatkeun sareng seueur deui.

pizza

Saha anu teu resep ngadamel pizza sareng seueur deui, ngahakanana? Nya, murangkalih ogé. Kituna, urang bet sakedap pizza di bumi. Upami anjeun mésér pangkalan anu didamel, anjeun ngan ukur kedah nutupan éta ku sadayana anu anjeun paling resep, sapertos tomat, kéju, zaitun, sababaraha sayuran atanapi potongan hayam tiis., antara séjén. Upami anjeun ngadamel adonan, langkung saé pisan, sabab anjeun bakal ngantepkeun aranjeunna angkat ku nambihan cai atanapi tipung sareng meresan. Anjeun bakal ningali kumaha saé éta cocog pikeun aranjeunna!

Pop-muih

Mangrupikeun jenis lollipop tapi didamel ku panangan urang sorangan. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun kedah ngaruksak sababaraha muffin dina mangkok ageung. Teras, anjeun bakal nambihan kéju krim sareng anjeun kedah nyulam dugi hasil kompak sésana. Tina adonan ieu, urang bakal nyandak bagian alit, anu kami bakal ngadamel bal atanapi anjeun tiasa ngempelkeun éta numutkeun cita rasa anjeun. Di sisi anu sanésna, anjeun kedah ngalebur coklat bodas sareng nambihan pewarna katuangan pikeun nyiptakeun warna anu béda. Pikeun ngabentuk pop-cake urang peryogi sababaraha iteuk, anu tiasa amis sapertos Mikado atanapi tusuk sate. Kami ngabaseuhan bagian luhurna ku coklat anu dilebur teras pencét kana bola adonan anu parantos kami laksanakeun. Ayeuna éta ngan ukur tetep ngabaseuhan sadayana bal sareng ngahias warna pinuh ku serutan atanapi mi coklat. Tungguan aranjeunna garing ogé sareng anjeun tiasa ngaraosan kalayan sakulawarga.

Masak cookies sareng murangkalih, sareng anjeun bakal resep

Biskuit

Baking cookies mangrupikeun sanés hobi anu hébat pikeun anu alit. Kusabab masihan aranjeunna bentuk mangrupikeun salah sahiji ideu na dessert gampang pikeun barudak. Mimiti urang ngalembereh sakitar 150 gram mantega sareng dicampur sareng 100 gram gula. Tambihkeun dua endog sedeng sareng esén vanili sakedik. Kami nyampur sadayana ogé sareng nyaring 240 gram tipung. Ayeuna éta ngan ukur tetep janten panangan anjeun kotor pikeun ngabentuk adonan. Teras aranjeunna tiasa ngadamel bal sareng bentukna atanapi nganggo cutter, gumantung kana karesep anjeun. Ngahias aranjeunna sareng dina oven.

Bonbon cau

Ti saprak coklat némbongan di tengah, éta bakal sok janten resep resep pang lucuna pikeun barudak. Dina hal ieu, éta potong sapasang cau kana irisan anu henteu ipis teuing. Di sisi anu sanésna, urang kedah ngalebur coklat dina mangkok ageung. Ayeuna anjeun kedah nyimpen unggal keureut kana coklat anu dilebur supados éta nutupan saé. Aranjeunna bakal dialungkeun dina baki anu misah. Urang tiasa ngahias aranjeunna nalika urang resep sareng mesin pembeku. Hasilna spektakuler!

Resep dahar beurang pikeun murangkalih

Ayeuna urang badé ngadamel kombinasi anu sampurna pikeun anu alit di bumi. Kusabab urang parantos ningali kumaha gampangna masak sareng anu alit na nyiptakeun resep masak kanggo murangkalih. Dina hal ieu, aranjeunna ogé tiasa ngabantosan kami, tangtosna, tapi urang bade pokus sakedik deui ideu resep pikeun murangkalih anu teu hoyong tuang tina sagala hal. Maranéhna nyaéta ideu pikeun barudak tuang langkung séhat. Maka kami bakal menikmati hasil kreatif anu muka sadaya indera anjeun sareng ku bantosan anjeun. Naon deui anu tiasa urang nyungkeun?

Ngadamel resep sareng murangkalih anjeun

Endog ngawangun supa

Resep anu sampurna, saderhana sareng gancang. Jang ngalampahkeun ieu, anjeun kedah masak endog sareng nalika éta ampir tiis, mesék sareng nempatkeun urang dina baki. Ayeuna Potong tomat céri satengahna teraskeun kana topi. Anjeun tiasa naburkeun potongan endog kana tomat sareng éta waé. Anjeun tiasa ngiringan piring ieu nganggo salad alit sareng émut yén langkung saé upami endogna henteu ageung hasilna langkung saé.

Panggang pastry pembuka ku bentuk anu pikaresepeun

Anjeun tiasa mikir sababaraha sato sareng recortar pastry puff kalayan raray maranéhanana. Hal pangbasajanna nyaéta bet dina dasar buleud pikeun raray sareng dua anu langkung alit pikeun Ceuli. Tangtosna, upami anjeun hoyong ngadamel piggy, anjeun bakal nempatkeun dasar buleud di payun. Anjeun tiasa nempelkeun potongan-potongan pastry puff ku sakedik beueus adonan. Anjeun masihan bentukna anu anjeun pikahoyong, anjeun tiasa nambihan tambalan atanapi hiasan sareng dina oven. Aranjeunna bakal resep éta!

Reindeer Rudolf dina piring anjeun

Upami anjeun hoyong aranjeunna tuang nasi bodas, sareng tomat alami sareng sababaraha sosis, anjeun ayeuna tiasa ngawangun piring ku cara kréatip. Pikeun ngalakukeun ieu, anjeun bakal nempatkeun sangu anu buleud pisan di tengah piring. Pikeun irung, urang bakal nganggo satengah tomat céri. Dua lembar zaitun mangrupikeun panon sareng kanggo tanduk tanduk reindeer rada kabuka di tengahna.

Salad Centipede

Supados aranjeunna ogé tuang sababaraha sayuran, henteu sapertos kitu cobi ngadamel piring kreatif. Aranjeunna sorangan bakal tiasa ngabantosan anjeun. Dina hal ieu, éta ngeunaan taruhan pikeun ngadamel awak centipede ku irisan bonténg. Sirahna sakali deui janten satengah tomat céri sareng suku na, potongan wortel. Anjeun tiasa ngadamel panonpoé dina luhur piring sareng sakedik jagong.

Léstil ngawangun biruang

Kami parantos ningali éta resep pikeun digawe sareng barudak tiasa kreatif pisan. Kituna, upami anjeun ningali yén budak leutik anjeun henteu resep pisan lentil, anjeun kedah nyiptakeun hal. Anjeun bakal nempatkeun aranjeunna dina piring, pas di tengah, sakedik asak pikeun nyieun sungut. Pikeun Ceuli biruang urang, endog pindang dina satengah, sedengkeun pikeun panon, sapotong buleud endog pindang sareng zaitun di tengahna. Ku cara kieu urang bakal ngahirupkeun piring sareng aranjeunna bakal hatur ka kami. Anjeun parantos gaduh lentil bear!

Salah sahiji resep ieu anu badé dipraktekeun ku barudak anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.