Manikur Perancis di bumi pikeun kuku pondok

trik pikeun manikur

Tiasa ngalakukeun manikur urang sorangan di bumi sok janten ideu anu saé. Kusabab ngan ku cara ieu urang tiasa ngalereskeun kuku iraha waé urang hoyong. Tapi upami anjeun hoyong terang kumaha ngadamel a Manikur Perancis di bumi pikeun kuku pondok, maka anjeun kedah nuturkeun sababaraha léngkah anu saderhana pisan.

Anjeun bakal ningali éta ku sakedik katrampilan anjeun tiasa nampi sadayana anu anjeun pikahoyong. Mimiti, anjeun kedah ngalakukeun pilihan bahan atanapi produk anu pangsaéna sareng ti ditu, anjeun tiasa mimitian ku padamelan anjeun anu bakal paling pikaresepeun sareng gancang. Naha urang bakal turun ka dinya?

Bersihkeun kuku anjeun sateuacan sateuacan ngamimitian

Bebersih mangrupikeun salah sahiji léngkah anu kedah urang diperhatoskeun sateuacan ngamimitian kagiatan kageulisan. Ku alatan éta, kuku éta moal ditingalkeun. Upami anjeun ngagaduhan enamel sésana, anjeun parantos terang yén langkung saé éta miceun éta ku remover kuku sareng upami henteu, anjeun tiasa teras-terasan nyayogikeun jeruk nipis sakedik supados tiasa ninggali noda-noda tertentu. Inget yén urut ku leungeun ku sababaraha tetes minyak bakal ngaleungitkeun sagala jinis kagaringan sareng hasilna bakal langkung saé.

Manikur Perancis di bumi pikeun kuku pondok

Potong kuku anjeun kalayan saé sareng anggo file

Dina raraga ngalakukeun manikur Perancis di bumi pikeun kuku pondok, urang kedah motong éta. Kusabab finish bakal sami-sami elegan sareng kuku anu langkung panjang sareng tangtosna éta bakal masihan anjeun hasilna langkung saderhana anu tiasa anjeun anggo unggal dinten, tanpa kedah khusus. Maka, anjeun tiasa ngantunkeun duanana ngan ukur sababaraha milimeter kuku sareng pasihan abdi bentuk anu anjeun pikahoyong sareng file. Anjeun tiasa milih bérésan alun-alun atanapi semi-buleud, gumantung kana kabutuhan anjeun. Émut yén cara pikeun file aranjeunna salawasna langkung saé ti jero ka luar.

Salawasna jaga kutikula anjeun

Ngiringan aranjeunna aya di tukangeun urang, sabab urang tiasa ngalakukeun léngkah anu langkung saderhana sareng nganggo iteuk tangkal jeruk atanapi alat khusus pikeun daérah ieu, anu bakal janten remik kutikula. Émut yén sateuacan mutuskeun, hal anu pangsaéna nyaéta beueuseun sakedik sareng anjeun ogé tiasa ngalaksanakeunana nganggo setitik minyak zaitun. Ieu bakal ngalemeskeun daérah sareng ngajantenkeun langkung gampang damel. Urang dorong deui sakedik sareng hasilna bakal sakumaha anu dipikahoyong.

Dasar pelindung pikeun ngalakukeun manikur Perancis di imah pikeun kuku pondok

Sakali kami parantos nyiapkeun kuku, waktuna pikeun ngajagi sateuacan dipoles nyalira. Maka, urang kedah teras-terasan ngagaduhan dasar pelindung. Kalayan éta urang bakal ngurus kuku, urang bakal masihan hidrasi anu diperyogikeun sareng dina waktos anu sasarengan ngajantenkeun warna enamel payun katingalina ditingkatkeun komo deui. Mangrupikeun salah sahiji léngkah anu penting, sabab ku cara éta urang bakal nyegah supaya teu konéng. Sanaos émut henteu sering ngadamel desain, tapi anjeun kedah ngantep kuku na kanggo ngambekan sababaraha dinten.

Léngkah pikeun manikur di bumi

Dasar enamel

Saatos dijagaan paku urang, henteu aya anu sapertos nerapkeun lapisan dasar semir basa. Dina hal ieu, anjeun tiasa milih lapisan enamel transparan atanapi anu nganggo warna pink atanapi buligir anu terang pisan. Ieu bakal masihan warna sakedik anu ogé bakal nyorot manikur éta nyalira.  Nalika lapisan anu mimiti garing, anjeun tiasa masihan anu kadua supados dina tungtungna manikur urang langkung seueur résistansi.

Pitunjuk anu hadé pikeun manikur

Nalika panjang kuku langkung jelas, leres urang tiasa milih nerapkeun enamel langsung ku sikat. Tangtosna, salami anjeun gaduh katerampilan atanapi latihan. Tapi upami anjeun langkung resep muterkeunana aman, maka henteu sapertos anu bet dina sababaraha pituduh atanapi stiker pikeun pungsi ieu. Éta leres-leres ipis sahingga aranjeunna tiasa ngaapresiasi tapi ngan ukur sakedik. Bakal aya basa anu paling elegan pikeun manikur urang. Kami bakal nempatkeun éta ka pengker, kami bakal cet ku enamel bodas sareng dipiceun nalika sadaya bagian parantos garing. Ayeuna sakedik bersinar sareng pamer aranjeunna!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.