Kumaha kuring tiasa terang upami ucing abdi gering?

Ucing abdi gering

Kami sering nyarios yén piaraan henteu nyarios sareng urang pasti leres. Kusabab salian ti perusahaan aranjeunna nyayogikeun kami sareng réspon kana rangsangan, sigana urang kenal pisan ka aranjeunna. Tangtosna, aya hiji topik anu urang sering sono: Kumaha kuring tiasa terang upami ucing abdi gering?

Kadang-kadang urang tiasa ningali tandana anu jelas tapi ieu sanés masalahna. Janten urang kedah hariwang langkung ti peryogi. Janten, dinten ieu urang ngantepkeun anjeun sababaraha pitunjuk anu mana anjeun bakal ngamimitian curiga yén aya kajadian Sareng sapertos kitu, anjeun kedah angkat ka dokter hewan gancang-gancang ngaleupaskeun mamang anjeun.

Parobihan napsu anjeun

Mangrupikeun salah sahiji gejala anu paling jelas yén aya kajadian. Kami henteu kedah nempatkeun panangan kana sirah, sabab panginten éta ngan ukur samentawis, tapi leres éta mangrupikeun ujian anu jelas. Maka, upami urang ningali kumaha anjeunna kaleungitan beurat sareng dibarengan ku utah, urang teu kedah nyarios deui. Tangtosna, dina kasempetan anu sanés, parobihanana dipasihkeun tuang langkung ti biasana pikeun aranjeunna sareng urang ogé panginten nyarioskeun gangguan usus atanapi bahkan diabetes.

Panyakit dasar ucing

Parobihan dina pola paripolah anjeun

Sakumaha anjeun terang, ucing mangrupikeun sato anu biasa. Aranjeunna gaduh rutinitas na sareng hésé pisan pikeun aranjeunna pikeun ngarobihna. Kusabab kitu, nalika anjeun perhatoskeun yén ieu kajantenan sareng aranjeunna henteu neraskeun sareng naon anu parantos dilakukeun, maka parantos waktosna naroskeun naha ucing abdi gering. Salaku conto, aranjeunna bersih pisan tapi upami anjeun perhatoskeun éta henteu diberesihan sapertos tadi atanapi panginten, éta bakal dugi ka ekstrim anu sanés sareng diberesihanna kaleuleuwihi, éta bakal masihan kami pitunjuk yén aya kajadian.

Saré langkung ti biasana

Sugan dina waktos ieu sesah terang naha ucing abdi gering, kusabab aranjeunna bobo, aranjeunna bobo seueur jam. Tapi upami anjeun perhatoskeun yén anjeunna masih nyéépkeun waktos langkung seueur tibatan biasana ku panon na ditutup, upami anjeun ogé perhatoskeun yén anjeunna nyobian nyumput atanapi anjeunna bangun anu teu lista pisan, aya anu lepat. Deui kami nyebutkeun parobihanana, robahan. Ku alatan éta, bakal disarankan pikeun nempatkeun diri dina tangan ahli pikeun konsultasi éta.

Rambut anjeun henteu sami ngagenclang

Kami resep ningali kumaha rambutna ngaluarkeun sentuhan cahaya. Kusabab éta sinonim sareng kaséhatan sareng kageulisan. Tapi kadang henteu sapertos kitu sareng urang ningali sisi anu sabalikna. Nyaéta, urang bakal perhatoskeun yén cenah caang parantos leungit salian ti éta kadang urang bakal perhatoskeun langkung kusut. Maka, di dinya urang bakal mimiti curiga yén aya kajadian. Disisi lain, Leres, éta panginten aya hubunganana sareng sababaraha panyakit, tapi pikeun anu sanésna éta tiasa disababkeun ku tuangeun. Nyaéta, sato peryogi nilai gizi anu henteu dilaksanakeun.

Jinis panyakit dina ucing

Gusi langkung bodas tibatan pink

Memang bener éta permén karét condong jadi pink, anu mangrupikeun salah sahiji anu nunjukkeun kana kaayaan dasar kaséhatan. Tapi kadang urang tiasa ningali yén warna bodas némbongan dina aranjeunna. Janten, éta mangrupikeun salah sahiji tanda anu jelas yén aya panyakit anu kalibet dina felines urang. Salah sahijina nyaéta anémia, tapi leres aya alesan anu béda-béda teuing. Upami éta anémia, éta bakalan ogé bakal dibarengan ku kalemahan atanapi kacapean salian ti déhidrasi sareng leungitna beurat. Janten pikeun ngaleungitkeun mamang sok disarankeun konsultasi sareng dokter hewan.

Ngareureuhkeun kacapean tiasa nunjukkeun ucing abdi gering

Leres éta aranjeunna tiasa tos teu pati puguh. Tapi nalika maén, aranjeunna ogé masihan sadayana. Maka lamun aya perhatosan anu drastis, ampir dumadakan robih, bisa jadi éta ngingetkeun urang kana hal anu aya di tukangeunana. Upami anjeunna henteu hoyong maén, upami anjeunna rada henteu listless, anjeunna panginten ngagaduhan masalah pernapasan. Sanaos urang henteu tiasa museurkeun kana hiji gejala sareng henteu kana hiji kasimpulan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.