Kumaha carana abdi tiasa ngahias suku ranjang

Ngahias footboard

Ngahias suku ranjang Ieu mangrupikeun pilihan anu sanés anu urang kedah perhatoskeun. Kusabab sanajan sakabeh parabot jeung detil anu valid, kadang urang bisa poho hiji tempat husus anu bisa mantuan kami pisan pikeun ngatur kamar urang.

Aya sababaraha gagasan anu urang kudu tumut kana akun, saprak Aranjeunna bakal salawasna dumasar kana rasa anjeun atanapi gaya pangkeng tinangtu anjeun. Janten, upami anjeun hoyong ngaraosan hiasan anu lengkep, langkung asli anu ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen, maka ulah sono anu di handap ieu.

Ngahias footboard kalawan kalapa

Ieu mangrupikeun salah sahiji ideu munggaran anu aya dina pikiran nalika urang mikirkeun ngahias footboard. Kabeneran aya anu berkat ieu, urang kudu nyebutkeun yén penampilan na geus robah pisan. Sanajan tetep Aya seueur model vintage pikeun daérah pangkeng ieu, anjeun ogé tiasa milih bérés anu sanés kalayan bentuk anu langkung sagi opat. jeung tipe minimalis dina wicker atanapi dina nada beige, contona. Naon éta, naon urang jelas ngeunaan éta maranéhna mantuan kami jeung neundeun jeung di dinya urang bisa nyimpen sagalana ti cadar mun piyama lamun perlu.

Sofa dina suku ranjang

Nempatkeun sofa

Sakumaha urang terang, jenis sofa nu paling variatif. Ku alatan éta, pasti aya hiji anu bakal sampurna pikeun wewengkon pangkeng ieu. Pikeun wewengkon ieu Anjeun bisa milih hiji kalawan backrest a, nu teu luhur teuing jeung dua korsi. Sanajan maranéhanana anu gaya divan ogé katempo pisan. Kusabab aranjeunna narrower tur sampurna pikeun ngahias footboard nu tanpa recharging eta sahenteuna.

Toko buku di sisi ranjang

Dina cara nu sarua anjeun ogé tiasa milih sapotong jati rectangular nu teu jangkung teuing. Dinten hatur nuhun kana sadaya perabot modular ieu, urang bakal mendakanana tanpa masalah. Ieu mangrupikeun pilihan anu sampurna supados anjeun tiasa ngatur sadaya buku anjeun. Janten, dina wengi dimana anjeun teu tiasa bobo, teu aya salahna upami anjeun kabawa ku salah sahiji petualangan anu dicitak. Ieu mangrupikeun salah sahiji cara anu pangsaéna pikeun ngantepkeun imajinasi anjeun liar. Ayeuna anjeun ngan ukur kedah milih jati anu ngagaduhan rak sareng di jerona, salian ti buku-buku éta, anjeun salawasna tiasa nempatkeun sababaraha detil hiasan dina bentuk kotak pikeun terus nyimpen asesoris anjeun anu langkung alit.

Milih bank

Leres, éta ogé salah sahiji pilihan anu henteu tiasa tinggaleun sabab tanpa ragu, urang bakal ningali dina seueur hiasan anu béda. Anjeun salawasna bisa balik pikeun a bangku basajan, finish rustic dimana kai salawasna utama. Tapi saprak urang nyebutkeun yén aya pilihan, anjeun bakal manggihan loba alternatif nu bakal cinta. Kusabab anjeun ogé tiasa dianggo salaku korsi, pikeun tiasa ngagem sapatu, contona. Atawa handapeun eta, nempatkeun sababaraha baskets atawa buleud nu terus bet dina gudang nu urang resep pisan.

Bangku kamar

Bet dina dua stools

Sanaos leres yén urang sok nyebatkeun ideu sapotong jati lengkep, éta henteu kedah sapertos kitu. Kusabab urang ogé bisa ngalakukeun hiasan ku leungeun dua bangku, salaku conto. Ku kituna, urang tiasa nempatkeun aranjeunna dina unggal tungtung ranjang teu jadi centrally. Tapi ngan anjeun boga kecap panungtungan! Sajaba ti éta, stools bisa boga bagian luhur pisan nyaman, sabab bisa jadi bangku basajan atawa mungkas nepi dina jenis cushion nyaman. Sakumaha anu anjeun tingali, pilihanna rupa-rupa sahingga unggal urang bakal mendakan anu paling cocog pikeun hiasan urang. Naon bakal jadi pangalusna pikeun ngahias suku ranjang?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.