Kembang engkol

Kembang engkol

nu Buku masak Yotam Ottolenghi aranjeunna paporit kuring nalika milari inspirasi. Aya sababaraha kali kuring nuturkeun resepna kana serat, tapi sababaraha kali kuring adaptasi pikeun nyiptakeun vérsi anu langkung saderhana atanapi saderhana anu cocog sareng pantry kuring. Kue kembang engkol ieu mangrupikeun conto sapertos kitu.

El Kembang engkol asup kana panon. Éta kuéh anu saderhana pisan didamel sareng sampurna pikeun nyayogikeun tuangeun kanggo tuang siang sareng tuang, disarengan ku salad héjo. Anjeun tiasa ogé nyiapkeun sateuacanna sareng nampilkeun haneut atanapi tiris, sesuai ka karep anjeun!

Versi buku duka kali tina jumlah anu kuring parantos anggo, sampurna pikeun panci 15 inci na opat porsi loma. Ogé, resep aslina ngahijikeun sababaraha bahan anu kuring parantos ganti pikeun anu sanés atanapi dileungitkeun. Masih hasilna sapuluh. Nguji éta!

Bahan (pikeun cetakan 15 cm)

  • 260 g. kembang engkol
  • 1/2 bawang
  • 2 séndok tingkat tambahan minyak zaitun parawan
  • 1/2 sendok rosemary dicincang
  • 3 endog ageung
  • 60 g. tipung gandum
  • 1/2 séndok téh bubuk bubuk
  • 1/3 séndok kunyit
  • 75 g tina parmés kéju parut
  • 1 / 2 séndok téh uyah
  • Cabe hideung sacukupna
  • Mantéga pikeun ngilu kapang
  • 2 séndok siki bodas

Step by step

  1. Panaskan oven nepi ka 180ºC, kalayan panas luhur jeung ka handap.
  2. Bersih kembang engkol sareng pisahkeun kana sakumpulan. Simpen panci ku cai sareng sakedik uyah kanggo panas sareng, nalika ngagolak, masak kembang engkol salami 15 menit. Teras tinggalkeun kana saringan kanggo ngaleupaskeun sadaya cai sareng garing.

Kembang engkol

  1. Sedengkeun kembang engkol masak motong opat cincin bawang pikeun ngahias jajan sareng rendang sésana kana potongan henteu sakedik pisan, supados aranjeunna tiasa ditingali dina jajan.
  2. Panas minyak zaitun dina wajan dina panas sedeng sareng bubur bawang sakitar 10 menit. Teras, tambihan rosemary, masak salami dua menit deui sareng antepkeun panasna.
  3. Nalika éta pemanasan, campur bahan garing dina mangkok: tipung, kunyit, ragi karajaan, uyah sareng cabé.
  4. Saatos ngéléhkeun endog dina mangkok. Sakali keok, tambih bawang, bahan garing, sareng kéju sareng gaul rata.

Kembang engkol

  1. Tungtungna, tambahkeun potongan kembang engkol.
  2. Nyiapkeun kapang anu tiasa dicabut 15cm. Gariskeun dasarna nganggo kertas parchment sareng grease témbok ku mantega. Saterusna naburkeun siki wijén ku témbok kapang.
  3. Tuang campuran kana kapang ayeuna parantos siap sareng dihias ku cincin bawang anu disayogikeun.
  4. Candak kana oven na masak pikeun 45 menit atanapi dugi ka atur. Teras angkat tina oven, ngantepkeun istirahat salami lima menit sareng unmold.
  5. Hidangkeun jajan kembang engkol sareng salad terasrasakeun.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.