Kacang bodas sareng rebus kacang lega sareng tomat

Kacang sareng rebus kacang lega sareng tomat

Kami parantos ngamangpaatkeun pendinginan kalér pikeun nyiapkeun Stew pisan ngahibur, saos kacang bodas sareng kacang lega sareng tomat. Sanaos usum kacang parantos bérés, urang masih gaduh panyimpenan sareng urang teu hoyong miceunan.

Rebus ieu saderhana pisan, sanaos daptar panjang bahanna. Sareng éta anu urang parantos lebetkeun kana a keuna aheng ngalangkungan rempah anu bénten sareng bagian tina santan. Upami anjeun henteu wani nganggo bahan ieu atanapi henteu ngagaduhanana, anjeun tiasa ngaganti rempah-rempah sareng sanés anu anjeun resep sareng santan kalayan jumlah kaldu anu sami.

Penggantian tiasa didamel seueur, écés, sakali ieu réngsé, hasilna bakal aya saeutikna atanapi henteu aya hubunganana sareng naon anu urang pikagaduh. Sanaos kitu, éta bakal tetep a piring idéal pikeun ngalengkepan menu mingguan anjeun. Naha anjeun wani nyobian éta?

Bahan pikeun 2-3

  • 2 sendok minyak zaitun
  • 1 bawang dicincang
  • 1 cengkéh bawang bodas, dicincang
  • 3 tomat pir anu asak, dikupas sareng dicincang
  • 1/2 séndok kunyit
  • 1/2 séndok téh jinten
  • 1/2 séndok jahé
  • 1 séndok téh Garam Masala
  • Uyah sareng cabé
  • 1 sakeupeul kacang lega
  • 2 gelas cai atanapi kaldu sayuran
  • 1 gelas santen
  • 1 pot kacang bodas anu diasakan

Step by step

  1. Simpen dua sendok minyak kana panci sareng tumis bawang dina panas sedeng sareng bawang bodas salami 10 menit.
  2. Saatos tambahkeun tomat sareng masak dugi ka mimiti murag. Anjeun tiasa ngabantosan ku cara aduk sareng mashing tomat.
  3. Sakali tomat lemes, tambahkeun rempah, kacang sareng cai, campur sareng masak 5 menit deui nganggo panas sedeng kalayan panci ditutupan.

Kacang sareng rebus kacang lega sareng tomat

  1.  Salajengna, bersihkeun kacang handapeun cai tiis anu ngalir sareng tambahkeun kana kaserol. dibarengan ku santan. Campur sareng asak salami XNUMX menit tambahan kanggo ngijinkeun rasa pikeun campuran.
  2. Ngawula ka buncis bodas sareng rebus kacang lega sareng tomat, panas.

Kacang sareng rebus kacang lega sareng tomat


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.