Kabutuhan pikeun Januari pikeun ngamimitian taun anu teratur

Januari kudu-kudu

Saatos ngaraosan Natal, ngadamel sagala parobihan anu kedah urang laksanakeun saatos wengi Raja-raja sareng nyaluyukeun deui kana rutinitas, aya sababaraha hal anu upami anjeun henteu acan dilakukeun bakal ngabantosan anjeun ngamimitian langkung teratur dina taun. Éta naon urang nelepon di Bezzia teh Januari kudu-kudu.

Mimitian taun ku imah rapih tur mibanda tangtu ngontrol naon anu bakal datang Éta ngajantenkeun dinten-dinten langkung hampang. Sareng, saha anu henteu hoyong ngamimitian taun kalayan kirang beurat sapertos kieu? Tong sieun, ieu mangrupikeun hal-hal sederhana anu sigana parantos dilebetkeun kana rutinitas anjeun, tapi anu kedah diémutan.

Kumpulkeun tapak suku Natal

Naha anjeun masih gaduh sababaraha hiasan Natal pikeun dikumpulkeun? Entong ngantepkeun waktos, laksanakeun ayeuna! Susun dina kotak sareng simpen Anjeun di bagean luhur lomari, garasi atawa gudang nepi ka taun hareup, leres dilabélan. Kami terang éta puguh, tapi penting pikeun nutup éta tahap pikeun ngamimitian ngalangkungan taun énggal.

Éta loba teuing hal? Upami ngumpulkeun sadayana nyababkeun anjeun setrés sareng kajantenan sapertos kieu unggal Natal, kami ajak anjeun simplify. Cék kotak-kotak sareng jaga ngan ukur anu anjeun anggo atanapi anu ngajantenkeun anjeun langkung bahagia nalika anjeun nempatkeun di bumi.

Hiasan Natal DIY

Rencanakeun deui ménu

Replan menu mingguan henteu ngan eta bakal nulungan anjeun ngahemattapi ogé pikeun meunangkeun waktu. Sabaraha waktos urang méakkeun poéan mikir ngeunaan naon dahar? Candak pulpen sareng kertas atanapi smartphone anjeun sareng tuang sakedik bari ngarencanakeun tuang siang sareng tuangeun salami saminggu.

Jang ngalampahkeun kitu, émut naon anu anjeun simpen di pantry atanapi disimpen dina freezer Natal ieu sareng anu anjeun henteu tiasa dianggo. Tinjau deui, perhatikeun sareng angkat nambahkeun kana menu mingguan Anjeun. Janten pameseran anjeun bakal langkung hampang sareng saku anjeun bakal perhatikeunana.

Cirian pasini anu teu bisa dihindari dina kalénder

Dupi anjeun gaduh klasik di dapur? kalénder témbok tina propaganda dimana anjeun nunjukkeun hal anu paling penting? Upami anjeun henteu acan ngagentos ku anu énggal ti 2023, laksanakeun! Pariksa anu lami sareng tuliskeun dina anu énggal sadaya hal anu anjeun pikir penting pikeun diinget.

Saatos tambahkeun pasini anyar: janjian médis upcoming, vacations sakola, libur, celebrations kulawarga... Ngamutahirkeun duanana kulawarga jeung almenak pribadi dina diary anjeun bakal nulungan anjeun boga kontrol leuwih taun anyar ieu.

pariksa lomari

Naha Natal geus berehan ka anjeun? Dupi anjeun nampi baju salaku kado? Naha anjeun ngamangpaatkeun penjualan pikeun ngapdet papakéan anjeun? Lamun ieu geus kasus, marios pacilingan anjeun, ngatur deui ka nyieun rohangan pikeun nu anyar jeung cabut sagalana nu aya dina kaayaan goréng, teu patut atawa anjeun geus teu dipaké dina taun ka tukang.

Ogé nyandak kasempetan pikeun mikir ngeunaan kumaha ngasupkeun eta garments pendatang anyar pikeun outfits Anjeun. Naon baju anu sanés dina lomari anjeun tiasa digabungkeun sareng? Janten nalika anjeun badé angkat damel dina dinten-dinten sareng hoyong ngagem salah sahijina, anjeun bakal gaduh ide anu jelas ngeunaan naon anu kudu dilakukeun.

Nyekel kana kauangan

Teu stress! Salila Natal kadang urang asup kana dinamis celebrations na expenses nu ngajadikeun urang leungit sababaraha kontrol leuwih finances urang. Tenang, pariksa akun anjeun ayeuna pikeun mastikeun yén kuitansi debit langsung panungtungan bener jeung nganalisis expenses panungtungan.

Naha anjeun pikir éta anjeun geus spent leuwih dina Natal? Urang ngajak anjeun ka baca konci kami pikeun a Natal Berkelanjutan supados taun payun anjeun tiasa nyanghareupan aranjeunna ku cara anu béda. Gawé pikeun eta sakumaha kami disarankan anjeun ngatur jeung nungkulan lamping Januari

Sabaraha Januari anu kedah-kudu anjeun tiasa ditandaan parantos réngsé? Ulah jadi overwhelmed mun anjeun boga sababaraha sésana pikeun ngalakukeun; ngalakukeun aranjeunna lalaunan tapi pasti. Setel wates waktu tanggal 29 Januari pikeun ngajaga masalah-masalah ieu sareng anjeun bakal ningali sabaraha torek anu anjeun karasa saatosna. Naha anjeun henteu resep ngamimitian taun dina suku anu leres?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.