Ieu mangrupikeun séri anu meunang pangajén dina 2022 Golden Globes

runtuyan unggul Golden Globes

La  Édisi ka-79 tina Golden Globes, panghargaan Asosiasi Pencét Asing Hollywood, dilaksanakeun dina 10 Januari. Henteu aya karpét beureum atanapi gala sapertos anu tiasa diarepkeun sareng pangiriman diréduksi janten tindakan pribadi dimana bacaan para juara dilaksanakeun.

Saatos tuduhan korupsi sareng kurangna karagaman, Golden Globes disebarkeun kalayan teu acuh pisan sanaos kanyataan yén média henteu ragu-ragu pikeun nyuarkeun para juara. Sareng dina kategori Télévisi aya anu teu tiasa dibantah: HBO urang 'Suksesi'.

suksesi

Suksesi mangrupikeun paporit dina kategori televisi sareng henteu ngantunkeun kosong. The drama kulawarga hbo éta henteu ngan ukur meunang Golden Globe pikeun séri drama pangsaéna tapi ogé dua panghargaan pikeun protagonis na: Sarah Snook, pikeun aktris pendukung pangsaéna, sareng Jeremy Strong pikeun aktor drama pangsaéna.

suksesi

Runtuyan narrates nu tribulations kulawarga Roy, Logan Roy jeung opat anakna. Tilas gaduh konglomerat perusahaan média audiovisual sareng hiburan anu opat budakna parantos impian diwariskeun. Kituna séri ngalacak kahirupan maranéhanana nalika aranjeunna ngabayangkeun naon anu bakal datang ka hareup nalika patriarch kulawarga ninggalkeun perusahaan.

Fiksi Adam McKay bersaing dina kategorina sareng 'Pose', 'The Squid Game', 'The Morning Show' sareng 'Lupin', tapi aranjeunna henteu tiasa ngalakukeun nanaon ngalawan séri gabungan ieu anu usum katilu, pinuh ku kejutan sareng tandatangan énggal, parantos ngantepkeun protagonis dina kaayaan pajeulit pisan.

Hacks

Hacks prevailed kawas komedi pangalusna taun dihareupeun pilih kasih Ted Lasso. Séri ieu parantos nampilkeun puncak séri anu pangsaéna dina sababaraha bulan, tapi henteu dugi ka 15 Désémber nalika di Spanyol kami ngagaduhan kasempetan pikeun ningali éta. HBO Max.

Hacks

Sapuluh bab ngawangun usum mimiti séri anu babna bieu 25 menit. Dijieun ku Lucia Aniello, séri ieu ngagaduhan protagonis dua pelawak ditakdirkeun pikeun saling ngarti. Deborah Vance, a diva monolog anu nempatkeun dina acara unggal wengi taun dina kasino Las Vegas, aya dina hiji sisi plot. Ava Daniels, janji humor ngora anu ningali karirna dipotong pondok saatos 'tweet' anu malang, ka anu sanés.

Nyanghareupan kamungkinan pembatalan sababaraha nomerna, Deborah Vance, dicoo ku Jean Smart, kapaksa nampi bantuan rookie Ava Daniels, dibintanginya Hannah Einbinder. Hubungan antara aranjeunna Mimitina bakal kasar, tapi bakal langkung saé?

Séri anu ditayangkan di Amérika Serikat dina 13 Méi 2021 meunang tilu panghargaan dina Emmy Awards panganyarna, anu ayeuna diiluan ku Golden Globe pikeun séri komik atanapi musik pangsaéna. Naha anjeun badé nyobian?

Railway Bawah Tanah

Dumasar kana buku homonim Ku Colson Whitehead anu meunang Hadiah Pulitzer sareng diciptakeun pikeun layar leutik ku Barry Jenkins, sutradara Moonlight anu meunang Oscar, The Underground Railroad meunang Miniseries Best dina Golden Globes.

Railway Bawah Tanah

Miniseri Amazon Prime Video ieu ngenalkeun urang ka Cora (dimaénkeun ku Thuso Mbedu), budak anu kabur ti kebon nagara kidul dimana manehna hirup tur ngumbara ngaliwatan nagara béda berkat kareta api bawah tanah misterius. Hiji konsép devised ku Whitehead pikeun ngajelaskeun hiji jalan sampurna diatur nu matak ngagampangkeun budak pikeun ngahontal kabebasan maranéhanana.

Sareng éta dina awal abad XIX kalayan bantosan jalma anu nentang perbudakan, a jaringan rusiah pikeun mantuan pituduh budak kana nagara bebas nagara. Ku kituna, antara 1810 jeung 1862 jaringan ieu "supir" jeung "masters stasiun", jalma anu dipandu sarta jalma anu nyumput buronan di imahna, masing-masing, diperkirakeun yén sabudeureun 100.000 urang disimpen.

Salian crudely portraying kahirupan budak di perkebunan, komitmen ka realisme gaib pikeun ngawanohkeun elemen kuat anu ngamungkinkeun bridging kaliwat tur kiwari kahirupan masarakat hideung Amérika.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.