Naha bahaya bobo sareng rambut baseuh?

saré jeung buuk baseuh

Kadang-kadang urang ngalakukeun hal-hal dina rutinitas sapopoé anu tiasa négatip bahkan bahaya pikeun kaséhatan urang, sapertos bobo sareng rambut baseuh. Hiji hal anu sigana teu bahaya tiasa nyababkeun masalah sapertos dandruff, nyeri sirah, gangguan kulit sirah atawa colds, antara séjén. Ku alatan éta, para spesialis nyarankeun yén pikeun bobo, langkung saé gaduh rambut garing lengkep.

Ngurus rambut anjeun penting pisan, henteu ngan ukur dina tingkat éstétika. Kulit kulit sirah ngagaduhan fungsi pikeun awak sareng, sapertos bagian awak anu sanés, upami henteu dirawat, gangguan anu béda-béda parah tiasa muncul. Dina hal ieu, Uap dina bulu salila saré, éta tiasa nyababkeun seueur masalah sapertos anu bakal urang tingali di handap.

Naha anjeun teu kedah bobo sareng rambut baseuh

Kuring yakin éta kajadian ka anjeun dina leuwih ti hiji kasempetan. Anjeun balik telat sarta mandi pikeun bersantai, tapi Anjeun teu resep nyandak dryer atanapi anjeun nyingkahan alat panas pikeun ngajaga rambut anjeun. Anjeun ngagolér dina sofa jeung masalah mimiti lumangsung nu teu katarima. Sareng waktosna badé bobo sareng rambutna masih beueus, khususna di daérah anu caket sareng kulit sirah.

Kabiasaan ieu anu dipiboga ku seueur jalma sacara rutin sareng anu sanésna kajantenan kadang-kadang, tiasa nyababkeun sababaraha masalah kaséhatan. Dimana aya Uap aya tempat sampurna pikeun baktéri proliferasi, fungi jeung sagala rupa mikroorganisme. Éta tempat masalah dimimitian, boh dina kulit sirah boh dina awak, sabab baktéri jeung fungi bisa ngabalukarkeun sagala rupa gangguan.

Dandruff, bulu oily jeung lemah

Masalah utama bobo sareng rambut baseuh sareng anu paling umum nyaéta anu aya hubunganana sareng kulit sirah sareng kapilér. Di hiji sisi, rambut janten langkung lemah, janten kusut sareng langkung gampang pegat. Uap dina kulit sirah jadi leuwih oily, Nu ends up dina bunderan setan sabab bulu noda leuwih, anjeun bakal kudu nyeuseuh eta leuwih sering jeung anjeun bakal boga leuwih resiko tungtung nepi di ranjang jeung bulu baseuh.

Saolah-olah sagala rupa nu teu cukup, bobo jeung bulu baseuh bisa ngairitasi kulit sirah jeung éksim, flaking jeung ngarareunah némbongan. kalem. Masalah anu henteu salawasna gaduh solusi anu gampang sareng anu langkung saé dihindari ku ngaleungitkeun kabiasaan anu ngabahayakeun sapertos kieu. Sareng pikeun ngeureunkeun masalah rambut bobo sareng rambut baseuh, éta nambihan yén éta langkung kusut. Anjeun bakal hudang kalayan rambut anjeun pinuh ku knots, anjeun bakal kudu sikat eta sarta Chances tina bulu megatkeun jeung weakening malah beuki nambahan.

Kumaha carana nempatkeun buuk pikeun saré

Pikeun pamer rambut anu kuat, séhat, kalayan hirup sareng caang, penting pisan pikeun ngurus éta leres-leres siang sareng wengi. Numutkeun spesialis, perlu nuturkeun sababaraha léngkah anu kaasup dina rutin kageulisan nightly saméméh bade bobo. Dina cara nu sarua yén anjeun ngabersihan kulit beungeut anjeun sarta nerapkeun krim sarta kosmétik nurutkeun jenis kulit anjeun, anjeun kudu lakonan hal nu sarua jeung bulu anjeun.

Disarankeun nyikat garing heula pikeun ngabéréskeun rambut sareng ngaleungitkeun polusi sareng agén éksternal sapopoe. Anjeun tiasa nerapkeun sérum perbaikan atanapi minyak khusus pikeun jinis rambut anjeun saatos nyikat. Jang ngalampahkeun ieu, kumpulkeun buuk dina bun leupas, untun lampu atawa buntut kuda. Ku cara ieu urang nyegah rambut kusut sareng isuk-isuk tiasa disisir langkung gampang.

Sareng upami anjeun ngumbah rambut anjeun wengi, Hal anu paling disarankeun nyaéta ngagunakeun pengering pikeun ngaleungitkeun asor. Anjeun ngan kudu milih hiji hawa panengah, nu teu panas teuing. Henteu kéngingkeun alatna caket teuing kana rambut, sakitar 20 séntiméter cekap. Sareng pamustunganana, gentoskeun panas sareng tiis supados rambut oksigén sareng ngajaga kalenturanna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.