9 baju luar kanggo nambihan papakéan anjeun dina usum panas ieu

Baju awéwé

Kami henteu resep nunjukkeun ka anjeun usulan pantun dina dinten Senén sareng sanés ngabantosan anjeun, engké, pikeun milari baju anu diperyogikeun ku anjeun pikeun ngalaksanakeunana. Éta sababna dinten ieu urang bagikeun sareng anjeun 9 dungarees, didamel tina bahan anu bénten-bénten sareng dina warna anu bénten.

Aranjeunna sadayana ngagaduhan éta «lawon pasagi dijait ku salah sahiji tungtung na kana cangkéng sareng diikat kana taktak ku cara tali »anu ngahartikeun bibs, nanging anjeun bakal mendakanana dina katalog firma fashion salaku baju luar atanapi bib gumantung kana tonggongna, langkung atanapi kirang naék.

Bédana ieu, Nanging, moal mangaruhan nalika nyiptakeun baju trendi sapertos anu urang usulkeun dina Senén, naha anjeun émut aranjeunna? Gaya gaya nagara numana baju baju dihijikeun sareng kaos cek kembang atanapi gingham kalayan detil ruffle atanapi leungeun baju kembung.

Denim baju luar
Salah sahiji salapan bibs anu parantos kami pilih tiasa janten titik awal pikeun nyiptakeun baju nagara. Nanging, ieu sanés janten hiji-hijina jinis baju anu tiasa anjeun jiptakeun tina ieu. Dungarees denimSalaku conto, aranjeunna ogé bakal ngagabungkeun sampurna sareng kaos oblong sareng kaos dasar, sahingga ngahontal baju anu langkung santai.

Baju awéwé

Pikeun bagianna, bibs didamel tina lawon anu langkung enteng sapertos tencel atanapi sprei, éta bakal janten anu paling merenah pikeun nyanghareupan poé anu paling panas dihijikeun sareng puncak pepelakan anu henteu maok kasohorna. Milih éta dina nada alami atanapi nuansa pastel lemes sapertos héjo.

Dimana dimana mendakan aranjeunna?

Kami parantos ngajantenkeun anjeun gampang sareng parantos nganggo, seuseueurna, pikeun toko anu anjeun sadayana terang saé pikeun mendakan aranjeunna salaku Zara, Mangga atanapi Tarik & Beruang. Kami henteu tiasa nyingkahan, nunjukkeun, nunjukkeun usul Olive Busana, sareng perusahaan ieu, anu dikirim ka Spanyol, sok kalebet bibs dina koléksi sareng dicirikeun ku hawa nagara anu parantos kami sebatkeun.

  1. Dungarees denim panjang ku Mangga, harga € 39,99
  2. Jumpsuit linen 100% ku Mangga, harga € 39,99
  3. Kyoto Cotton Dungaree ti Olive, harga € 84
  4. Jumpsuit denim belang ti Zara, harga € 39,95
  5. Donia lega Sonia Brownie, harga € 69,90
  6. Kantong denim dungarees ku Mangga, harga € 39,99
  7. Dungarees pedesaan panjang ku Pull & Bear, harga € 29,99
  8. Dungarees belrose hideung Brownie, harga € 59,90
  9. Dungarees linen belang Pantai Héjo, harga € 29,99

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.