7 albeum bakal dirilis dina bulan Nopémber ieu

Rékaman Nopémber

Bulan Nopémber datang dieusian ku novelties musik. Salah sahiji albeum anu paling diantisipasi nyaéta Adele's, anu nyababkeun sababaraha tanggal rilis ngagentos sareng dirévisi. Tapi teu hijina albeum urang ngobrol ngeunaan kiwari; Jumlahna aya tujuh, diantarana anjeun bakal mendakan tilu usulan Spanyol.

Salian warta nyata, bakal aya seueur seniman sareng grup anu bakal diluncurkeun di pasar reissues, révisi jeung compilations kalawan motif béda. Ieu kasus, contona, Little Mix, Nirvana, Sampah, The Wanted atanapi Coque Malla. Tapi hayu urang balik deui ka nu kahiji.

Dua - The Parrots

Dua, anu album kadua The Parrots geus aya di pasar. Taya ngantosan. Anjeun parantos tiasa ngadangukeun 11 lagu anu nyusun éta sareng anu dileupaskeun salaku sawangan Maldito sareng kolaborasi C. Tangana, Anjeun damel sadinten teras anjeun maot, Éta bakal ngantunkeun sadayana sareng Kasép angkat ka ranjang.

Dihasilkeun ku Tom Furse (The Horrors) jeung mixes ku Claudius Mittendorfer (Johnny Marr, Sting, The struts), album bakal dileupaskeun dina labél Britania Heavenly Recordings dina tilu format: CD, vinyl jeung digital.

Éta sadayana bakal asup akal dina akhirna - James Arthur

Sanajan éta diantara novelties Oktober, tungtungna, éta bakal 5 Nopémber nalika urang tiasa ngadangukeun Éta sadayana bakal masuk akal dina tungtungna, album kaopat James Arthur urang. Kumpulan 14 lagu sareng Kedokteran salaku single munggaran, anu kami ogé tiasa ngadangukeun Séptémber, Avalanche sareng Emily.

Albeum geus nyokot bentuk di imah, Kalayan kirang jalma, anu parantos ngamungkinkeun anjeunna janten langkung rentan ti kantos. Saatos ngical langkung ti 30 juta rékaman sareng proyek-proyek anjeun anu sateuacanna, naha proyék ieu bakal deui ngarayu masarakat?

Beurang / Peuting - Parcels

Dina XNUMX Nopémber éta ogé bakal dijual, Day / Night, album kadua Parcels, Combo dilahirkeun Australia dumasar di Berlin. Albeum ganda sareng 19 lagu anu parantos kami kadéngé salaku sateuacanna Free, Comingback, Somethinggreater sareng Theworstthing.

Dirékam di studio La Frette di Paris Kalawan produksi ku Parcels, mixes ku James Ford sarta arrangements string ku Owen Pallett, Parcels alamat dina karya anyar ieu nentang gagasan identitas na anonymity, kulawarga jeung kamerdikaan, milik sarta isolasi, nostalgia jeung proyéksi.

Hal butuh waktu, butuh waktu - Courtney Barnett

Albeum séjén anu bakal dileupaskeun bulan ieu nyaéta Things take time, take time, anu katilu dina karir solo penyanyi. musisi rock Australia sarta panulis lagu Courtney Barnett. Diwangun salami dua taun sareng kacatet antara ahir 2020 sareng awal 2021 antara Sydney sareng Melbourne, di Australia, éta bakal dijual dina 12 Nopémber.

Cakram na diwangun ku 10 lagu. Salaku kamajuan munggaran, lagu nu muka albeum, Rae Street, dibere. Engké, aranjeunna geus nuluykeun ieu Sateuacan Anjeun gotta balik sarta Tulis daptar hal kasampak maju ka.

30 - Adél

30 mangrupa judul salah sahiji albeum paling diantisipasi bulan jeung album kaopat Adele urang. Tina wawancara anu béda-béda anu dirumuskeun ku artis urang terang yén Max Martin, Shellback, Ludwig Göransson sareng Inflo parantos aub dina produksina sareng yén panyanyi-penulis lagu Kanada Tobias Jesso Jr parantos gawé bareng dina salah sahiji lagu.

Sajauh ieu urang ngan ukur tiasa ngadangukeun album ieu Gampang atuh, singel kahiji anu peluncuranna diumumkeun dina 5 Oktober pikeun 15 dina bulan anu sami. Pikeun ngadangukeun sesa lagu, urang kedah ngantosan dinten peluncuran, 19 Nopémber 2021.

Sataun saterusna - Mäbu

Sataun saterusna éta album full-length munggaran kalayan lagu unreleased ku Mäbu saprak Buenaventura dirilis dina 2016. Hiji albeum anu geus digambarkeun ku anggotana salaku titik balik sarta dina waktos anu sareng a réfléksi kana jalanna jaman sareng milarian tempat urang di dunya; a "ieu saha kami, ieu dimana kami".

Éta diémbarkeun salaku a albeum "konséptual"., leumpang ngaliwatan musim taun jeung kaayaan béda pikiran nu aranjeunna ngirimkeun ka urang. Opat buah instrumental leutik méré judul ka unggal stasion jeung unggal stasion digambarkeun ku dua lagu nu meta salaku latihan dina «sinesthesia». Éta tiasa didangu dina 19 Nopémber.

Kawat taneuh - Vetusta Morla

Cable a Tierra mangrupikeun album studio kagenep Vetusta Morla, kumpulan 10 lagu asli dimana grup "ngajalajah sonorities sareng wirahma rahayat"Ti dua sisi Atlantik," tanpa pura-pura luyu, tapi ngahijikeun sadayana kana sora sorangan pikeun nyiptakeun bentuk estetika sareng musik anyar. Hiji latihan dina pilarian, dekonstruksi, inklusi jeung rebirth tina akar budaya tempat béda dina coexistence kalawan rock, pop jeung tékstur éléktronik ».

Vetusta Morla nampilkeun lagu-lagu na - anu kami parantos ngupingkeun Finisterre sareng The Virgin of Humanity - dina héran, bungkusan aslina tur ekslusif pikeun format CD sareng Vinyl. Hiji kotak diferensial dijieun dinyatakeun pikeun proyék ieu, nahan musik jeung 10 piring, hiji per lagu, jeung lirik dicitak. Luar jeung jero, karya artis Laura Millán bersinar, anu ngaliwatan potongan 3D handcrafted sarta engké difoto, geus endowed unggal lagu kalawan pamandangan meriah tur warni.

Naha anjeun hoyong ngadangukeun salah sahiji albeum ieu? Nu mana?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)