6 warta musik anjeun tiasa ngadangukeun Désémber ieu

warta musik

Henteu seueur anu wani ngarilis album dina bulan Désémber, tapi sababaraha rilis sigana langkung seueur nalika aranjeunna sadayana kumpul dina dua minggu kahiji, saméméh datangna natal. Diantara novelties musik ieu anjeun bakal manggihan jumlah penting kompilasi sarta novelties literal kayaning genep albeum nu urang ngajukeun ka anjeun kiwari.

Leo - Estrella Morente

Estrella Morente premiere Leo isukan, Albeum studio anyar nu "anjeunna mangka alam semesta paling intim jeung pribadi-Na." albeum condenses sapuluh lagu nu dibasajankeun tango mun fandango ti Huelva ka ranchera heartbreaking.

Salaku urang kamajuan urang geus bisa ngadéngé Maranéhanana ngomong, Téma dieusian ku flamenco purest ku Estrella Morente kalawan reminiscences Andalusia, nu gawéna salaku surat bubuka kana karakter unik karya ieu nu ngagabungkeun akar jeung warisan populér kalayan rhythms inovatif.

Hideung- Ricardo Arjona

Isukan Hideung ogé bakal ningali cahaya, bagian kadua proyék Hideung jeung Bodas ku Ricardo Arjona. Hiji karya nu penyanyi-penulis lagu bets dina sora ti 60s sarta recovers hakekat musik salaku protagonis utama. Cakram éta kalebet 6 lagu anu ditulis sareng dirékam di tengah pandémik Covid-19 ditambah 8 lagu anu dirékam di Abbey Road Studios di London.

Kuring nempo sorangan (Potret diri) Ieu dibere salaku sateuacanna mimiti albeum. Albeum anu kami parantos tiasa ngadangukeun daptar lagu anu saé: Nu naksir sareng sekuel, Ti ilusi ka kasieun, Anu bodo, Anjeunna terang, Éta henteu ngarobih nanaon, Aliran sareng Penthouse.

The Port EP - Bunbury

10 Désémber nyaéta dinten anu dipilih pikeun sékrési Enrique Bunbury El Puerto EP. Ieu disc 5-lagu kacatet dina El Puerto de Santa María (Cádiz) kalawan Paco Loco. Salaku kamajuan urang geus bisa ngadéngékeun versi klasik El triste ku José José sarta Sateuacan Sarapan.

Konci - Alicia Konci

Ogé diantara warta musik pikeun 10 Désémber nyaéta Keys, album studio kadalapan Alicia Keys. Albeum ganda sareng 26 lagu nu dibagi kana hiji sisi A 'asli' (asli) kalawan 'santai piano vibes' jeung B sisi 'dikonci' nu 'upbeat, drum'. Sisi A parantos diproduksi ku Alicia, sareng Sisi B ku seniman sareng Mike Will Made It (Kendrick Lamar) sareng saha anjeunna nyontoan aslina.

«Aya dua sisi dina unggal carita, sareng aya dua sisi pikeun unggal lagu Keys, janten anjeun bakal ngarasa terang dua sisi kuring ", koméntar Alicia Keys: ngeunaan karya anyar ieu. Sanaos anjeun masih kedah ngantosan saminggu kanggo ngupingkeun album lengkep, anjeun parantos tiasa ngadangukeun sareng ningali pidéo Lala (Teu dikonci) sareng Swae Lee sareng Best of Me dina dua versi.

Langkung beunghar ti kuring kantos - Rick Ross

Beunghar ti kuring kantos ieu teh Album studio kasabelas Rick Ross, LP kahijina dina dua taun. Éta bakal dileupaskeun tanggal 10 Désémber, tapi salami sababaraha minggu urang parantos tiasa ngupingkeun sawangan kahijina: Outlawz sareng 21 Savage sareng Jazmine Sullivan.

 

Buku lagu Burgos Anyar - The Éndah Alkohol Orchestra

Dina 17 Désémber, buku lagu New Burgos bakal dileupaskeun, albeum ku La Maravillosa Orquesta del Alcohol. diideuan ku repertoire populér di tanah-Na. Musik ieu dikarang ku grup pikeun kasempetan éta, sareng lirikna dicandak tina dua buku: 'Cancioneros burgaleses' ku Federico Olmeda sareng Antonio José. «NCB Timbul sanggeus manggihan dua buku ti abad panungtungan, ditulis ku Federico Olmeda (1903) jeung Antonio José (1932), nu compile lagu populér ti Burgos. Judulna mangrupikeun penghargaan pikeun buku lagu ieu ».

Dihasilkeun ku Gorka Urbizu (Berri Txarrak), dirékam sarta dicampur ku Jordi Mora sarta mastered ku Víctor Garcia, album S COMPONE kalawan 8 motong. Miraflores mangrupikeun single munggaran anu aranjeunna masihan kontinuitas No canto yo y Mañana voy a Burgos.

Mana tina warta musik ieu anu anjeun hoyong ngadangu? Tingali kana release Nopémber bisi aya nu sono.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.