6 topéng rambut pikeun cinyusu ieu

Topéng buuk alam

El perawatan rambut mangrupikeun dasar yén urang kedah tumut kana unggal dinten. Anjeun teras kedah nganggo produk anu saé tapi kami ogé tiasa nganggo masker rambut anu hébat ti waktos ka waktos, sabab ku cara éta kami bakal nambihan ati-ati kana rambut urang. Musim semi ieu urang tiasa ngagaduhan rambut anu terhidrasi sareng éndah, ngagurilap sareng séhat upami urang nganggo masker anu sampurna pikeun rambut urang.

nu masker rambut bakal ningkatkeun rambut anjeun sareng milih bahan-bahan na Maka urang tiasa tumut kana akun anu paling cocog pikeun jinis rambut urang. Topeng alam anu urang tiasa ngadamel di bumi anu saé, sabab urang nganggo bahan anu alami sareng dina waktos anu sami urang jaga rambut ku hal-hal saderhana.

Topéng buuk palsu

Anggo topéng rambut alpuket

El buuk frizzy biasana ngagaduhan masalah kagaringan, janten hal anu utama dina hal ieu nyaéta nyéhatkeun buuk. Alpukat biasana bahan anu saé pikeun kasus ieu. Janten urang kedah milarian alpukat anu asak anu urang tiasa mash kanggo dianggo dina buuk. Alpukat ieu tiasa dicampurkeun sareng minyak zaitun atanapi almond anu kalintang hidrasi pikeun ngaleungitkeun keriting. Saatos ngalarapkeun topéng urang kedah ngumbah rambut nganggo sampo anu saé tapi urang bakal ningali kumaha keritingna ngaleungit upami diidrasi kalayan saé.

Topéng rambut pikeun rambut garing

Buuk garing ogé tiasa kauntungan tina bahan-bahan anu nyayogikeun hidrasi anu saé. Minyak kalapa campuran sareng bodas endog anu idéal. Minyak kalapa kalembab pisan sareng endogna bodas hampang tapi ngabantuan tetep rambutna beueus, sahingga tungtungna rambutna diasuh sareng liren garing.

Topéng buuk berminyak

Topéng buatan imah pikeun rambut berminyak biasana sok nganggo jus jeruk nipis, Kusabab éta gaduh kakuatan astringén anu luhur. Anjeun tiasa nyampur lemon sareng bodas endog, anu mangrupikeun bahan enteng anu nambihan hérang. Dina rambut anu berminyak urang henteu tiasa nganggo bahan-bahan anu nyayogikeun langkung seueur lemak sapertos minyak zaitun, tapi éta ogé tiasa dicampur sareng yogurt anu hidrat tapi henteu gajih. Ngadamel topéng sareng angkat satengah jam. Buuk teras kedah dikumbah rutin. Lemon ngabantosan ngatur produksi gajih kalayan gampang.

Topéng pikeun rambut halus

Topéng buuk strawberry

nu stroberi mangrupikeun bahan anu sampurna pikeun rambut anu kirang kakuatan. Topéng pikeun rambut halus kedah nyayogikeun kakuatan sareng polumeu. Anggo strawberry anu tiasa ditumbuk pikeun ngadamel témpél anu urang tambihan tepung jagung. Stroberi nambihan kakuatan kana rambut sareng tipung nambihan polumeu.

Topéng buuk kusam

El buuk kusam tiasa garing sareng frizzy, kumargi sadayana aya hubunganana sareng serat anu tiasa janten rusak. Penting pikeun nutrisi sareng lemeskeun rambut ku produk anu ngabantosan éta langkung saé. Pikeun rambut janten hérang urang kedah nambihan konéng endog kana topéng. Endog ngabantosan kénging seueur sinar dina serat rambut. Di sisi anu sanésna, urang tiasa nyampur konéng endog kana yoghurt, sabab yoghurt seueur ngandung gisi pikeun rambut sareng ngabantosan hidrasi. Salaku tambahan, éta mangrupikeun dua bahan anu gampang dipanggihan di dapur sareng anu gampang dicampurkeun dina rambut.

Topéng pikeun buuk warna

Topeng endog pikeun rambut

Buuk anu dicelup ngagaduhan masalah anu hébat nyaéta garing sareng kadang rusak. The minyak zaitun mangrupikeun bahan anu saé sareng ogé bahan alami henteu condong nyered warna na. Anjeun tiasa nambihan konéng endog pikeun nyukuran rambut sareng janten katingali hérang sareng lemes.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.