6 novél kajahatan anu ngahubungkeun anjeun

Novel hideung

Naha anjeun resep maca novel kajahatan? Upami jinis ieu mangrupikeun hal anu paling ngahibur anjeun, perhatoskeun judul anu kami bagikeun ku anjeun ayeuna. Genep novel kajahatan ieu nembé waé pencét toko buku atanapi badé sumping, naroskeun ngeunaan éta! Lokasina di enclave anu bénten pisan, aranjeunna ngajanjikeun kapanasaran, intrik, tegangan ...

Rahasia Kahirupan Úrsula Bas

  • Panulis: Arantza Portabales
  • penerbit: lumén

Úrsula Bas, panulis anu suksés, hirup kumbuh di Santiago de Compostela. Hiji dinten Jumaah di Pébruari anjeunna angkat ti bumi kanggo masihan ceramah di perpustakaan sareng henteu balik. Salakina, Lois Castro, nyatakeun leungitna saatos dua puluh opat jam. Úrsula, anu tetep dikonci di kolong bawah tanahAnjeunna terang panyulikna ogé - saurang anu mikaresep kana jaringan anu anjeunna parantos ngantepkeun dibungkus tanpa nempatkeun résistansi sakedik - sareng anjeunna terang yén gancang atanapi engké anjeunna bakal maéhan anjeunna.

Inspektur Santi Abad, ngagabung deui kana kakuatan pulisi saatos sataun satengah cuti jiwa, sareng rakana Ana Barroso, anu nembé diangkat janten Wakil inspektur, ngamimitian milarian tanpa kendat ku bantosan komisaris énggal Veiga. Sadaya léngkah anjeun ngarahkeun anjeun ka arah kasus anu teu acan direngsekeun: éta Catalina Fiz, ngaleungit di Pontevedra tilu taun sateuacan, sareng ka tukang ngabunuh anu sigana nyandak hukum kana pananganna sorangan.

Novel hideung anu bakal ngait anjeun

Tengah peuting

  • Author: Mikel Santiago
  • penerbit: Édisi B

Naha dina hiji wengi tiasa nandaan takdir sadayana anu hirup? Langkung langkung ti dua puluh taun parantos lungsur ti saprak bintang rock Diego Letamendia nyirorot terakhir dilakukeun di kampung halaman na Illumbe. Éta wengi tungtung band na sareng réréncangan réréncanganana, sareng ogé anu ti leungitna Lorea, kabogohna. Pulisi henteu pernah berhasil netelakeun naon anu lumangsung ka mojang éta, anu katingali buru-buru kaluar ti aula konsér, saolah-olah kabur tina sesuatu atanapi batur. Saatos éta, Diego ngamimitian karir solo anu suksés sareng henteu kantos balik ka kota.

Nalika salah sahiji anggota geng maot dina seuneu anu aneh, Diego mutuskeun pikeun balik ka Illumbe. Mangtaun-taun parantos kalangkung sareng reuni sareng réréncangan lami sesah: teu aya saurang ogé anu tetep jalmi aranjeunna. Sedengkeun, kacurigaan tumbuh yén seuneu éta teu kahaja. Naha mungkin sadayana aya hubunganana sareng éta, dugi ka lami, Diego tiasa mendakan pitunjuk énggal ngeunaan naon anu lumangsung sareng Lorea?

Kulawarga normal

  • Author: Mattias Edvardsson
  • penerbit: Salamander

Adam sareng Ulrika, pasangan anu biasa nikah, cicing sareng putri Stella dalapan belas taunna di daérah anu pikaresepeun di pinggiran Lund. Dina penampilan, hirupna sampurna ... dugi ka hiji dinten ilusi ieu dipotong dina akar na iraha Stella ditahan kusabab rajapati rajapati sacara kejam ampir lima belas taun leuwih kolot ti dirina. Bapana, pastor garéja Swédia anu terhormat, sareng indungna, pengacara pertahanan kriminal anu terkenal, kedah ngémutan deui paradigma étika nalika aranjeunna membela anjeunna sareng nyobian ngartos naha anjeunna kasangka perdana dina kajahatan éta. Sakumaha jauhna aranjeunna pikeun mayungan putri aranjeunna? Naha anjeun leres-leres terang sapertosna? Sareng langkung hariwangeun: naha aranjeunna silih kenal?

Novel hideung

Kalmann

  • Author: Joachim B. Schmidt
  • penerbit: Édisi Gatopardo

Kalmann Óðinnsson mangrupikeun penduduk anu paling asli di Raufarhöfn, hiji desa nelayan alit anu aya di bates Islandia anu teu raoseun. Anjeunna yuswa tilu puluh opat taun, autis, sareng sanaos anjeunna katingali ku tatangga salaku jelema bodo kota, anjeunna mangrupikeun sheriff masarakat anu nyatakeun nyalira. Éta sadayana terkendali. Kalmann nyéépkeun waktosna pikeun ngaronda di dataran anu lega di sakitar kota semi-gurun, moro rubah kutub nganggo bedil Mauser anu teu tiasa dipisahkeun, sareng ngala hiu Greenland di Samudra Arktik anu tiis. Tapi, kadang-kadang, kabel protagonis urang nyebrang sareng anjeunna janten bahaya pikeun dirina sareng, meureun, ka batur ...

Dina hiji dinten, Kalmann mendakan kolam getih dina salju, saluyu sareng leungitna curiga Robert McKenzie, jalma pangbeungharna di Raufarhöfn. Kalmann badé kaungkulan kaayaan, tapi berkat hikmah naifna, kasucian haténa sareng kawani na, anjeunna bakal nunjukkeun yén, sakumaha ceuk akina, IQ henteu sadayana dina kahirupan ieu. Éta sadayana terkendali…

Dalapan rajapati sampurna

  • Author: Peter swanson
  • penerbit: Siruela

Lima belas taun ka pengker, kipas novel misteri Malcolm Kershaw diterbitkeun dina blog toko buku dimana anjeunna damel nalika aya daptar - anu jarang aya kunjungan atanapi koméntar - ngeunaan jalma anu saur anjeunna nyaéta kajahatan sastra paling kahontal dina sajarah. Anjeunna judulna Dalapan Pembunuhan Sampurna sareng kalebet klasik ku sababaraha nami hébat jinis hideung: Agatha Christie, James M. Kain, Patricia Highsmith ...

Kusabab kitu Kershaw, ayeuna duda sareng co-boga toko buku mandiri leutik di Boston, mimiti dicekel nalika agén FBI ngetrok panto na dina dinten Pébruari anu pikasieuneun, milari inpormasi ngeunaan séri rajapati anu teu pararuguh anu sami-sami mirip . anu dipilih ku anjeunna dina daptar anu lami ...

Ka masing-masing na sorangan

  • Author: Leonardo Sciascia
  • penerbit: TusQuets

Soré bulan Agustus anu bosen tukang ubar ti kota leutik Sisilia nampi anonim di mana aranjeunna ngancam anjeunna ku maot sareng anu, kumaha ogé, anjeunna henteu masihan pentingna. Tapi, sababaraha dinten saterasna, apotéker dibunuh di gunung sareng warga lokal anu terhormat, dokter Roscio. Sedengkeun rumor anu dikaluarkeun nyababkeun karusakan anu teu tiasa diperbaiki, sareng pulisi sareng carabinieri ngéléhkeun buta, ngan Laurana, guru SMA tapi teu berbudaya, nuturkeun kalungguhan anu tiasa nyababkeun tiwasna. Anjeunna parantos mendakan yén anu anonim didamel ku kecap-kecap anu dipotong tina koran Katolik konservatif, L'Osservatore Romano, kumargi logo na, Unicuique suum - "Kanggo masing-masing, milikna" - nembongan dina tonggong kliping. Sareng anjeunna ngajalankeun dirina pikeun milarian kahirupan tatangga na.

Salah sahiji novel kajahatan ieu anu paling narik perhatian anjeun? Naha anjeun kantos maca salah sahiji pangarang novel kajahatan ieu sateuacan? Bagikeun ka kami sababaraha novél kajahatan anu anjeun pikaresep akhir-akhir ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.