6 jinis méja sisi ranjang pikeun ngalengkepan kamar tidur

Peuting

Tempat tidur peuting mangrupikeun bagian tina kelompok jati éta urang nganggap penting dina pangkeng. Aranjeunna sekutu anu saé pikeun ningkatkeun kapasitas panyimpenan kamar tidur sareng penting pisan pikeun ngagaduhan sagala hal anu urang peryogikeun nalika urang bobo sareng bangun.

Obyek naon anu anjeun anggo sateuacan bobo sareng nalika hudang? Obyek naon waé salain ti éta anu anjeun badé tiasa diatur dina meja? Diajar kabutuhan praktis anjeun, tangtukeun gaya nighttand anu cocog pikeun éstétika kamar tidur sareng pilih anu paling cocog sareng kabutuhan anjeun.

Ngapung

Pangaping peuting mangrupakeun pilihan anu hadé pikeun ngahias rohangan leutik. Nalika anjeun henteu gaduh seueur rohangan dina dua sisi ranjang atanapi anjeun henteu hoyong ngeusian ruangan ku parabot ageung, ieu janten sekutu anu hébat kusabab alesan anu béda:

  • Aranjeunna visually hampang. Aranjeunna ningkatkeun perasaan lega di rohangan tempat aranjeunna disimpen.
  • Aranjeunna nyandak sakedik rohangan. Ukuran paling model ngambang bakal ngamungkinkeun anjeun nempatkeun éta di tempat-tempat leutik anu méja standar teu ngagaduhan tempat.
  • Aranjeunna ngamungkinkeun anjeun ngabersihkeun lantai kalayan nyaman. Aranjeunna dipasang kana témbok anu nyegah aranjeunna bergerak. Nanging, nalika diangkat, aranjeunna mempermudah beberesih unggal kamar unggal dinten.
  • Aranjeunna hiasan pisan. Ku nangtung tina tabel tradisional, aranjeunna masihan rohangan anu asli.
Méja sisi ranjang

1. DIY, 2. EKET-Ikea, 3. Urbansize, 4. Kroftstudio

Méja kai anu ngambang ayeuna paling populér pikeun ngahias kamar tidur kusabab kahaneutan anu aranjeunna bawa. Sanaos anu gaduh desain minimalis dina nada lampu: bule, krim, abu-abu… panggung tengah di kamar tidur kalayan estetika modéren. Anjeun tiasa mendakan aranjeunna nganggo hiji atanapi dua laci pikeun ningkatkeun kapasitas panyimpenan na / atanapi ku lampu bawaan janten teu kedah nempatkeun lampu di dinya.

Nordic diideuan

El gaya nordik Éta parantos dina dasawarsa ka tukang mangrupikeun patokan dina desain interior. Ngagabungkeun kai alami sareng detil bodas, tabel tina gaya ieu nyayogikeun cahaya sareng kahaneutan ka kamar tidur tina gaya anu béda. Dina opat suku, aranjeunna umumna ngagaduhan hiji atanapi dua laci anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan kabutuhan pédah caket ranjang.

Undakan peuting anu diideuan ku Nordik

1. Nunila-Kave Home, 2. Sklum, 3. Larsen-Made, 4. Sklum

Gaya klasik sareng canggih

Kaanggotaan sareng sophistication ngartikeun gaya kamar anjeun? Upami kitu, tabel samping tempat tidur ieu bakal pas pisan di dinya. Anu ngagabungkeun a bodas caang ku unsur emas Éta anu paling populér pikeun ngahias kamar tidur sareng témbok bodas, langit-langit tinggi kalayan cetakan sareng jandéla ageung.

Méja kopi canggih

Tabel alit ku Made sareng Ikea Sentuhan anu langkung modéren, nanging, bakal masihan kamar tidur desain warna hideung bentukna lempeng sareng gaya minimalis. Naha anjeun wani ku warna? Desain anu ngagabungkeun bentuk, garis sareng kurva, sapertos Made's, bakal masihan kamar anjeun saimbang antara klasik sareng modéren.

Industriales

Méja sisi ranjang industri umumna ngagaduhan struktur logam. Sababaraha diideuan ku desain loker logam éta anu dianggo di jaman baheula di industri, rumah sakit atanapi universitas, sanaos biasana diénggalan ku bentuk sareng warna anu langkung buleud.

Tabél samping gaya Indistrial

1. Bumi Savoi-Kave, 2.Bavi-Sklum, 3. Trixie-Kave Home, 4.Nikkeby-Ikea, 5.Kluis-Miv Interior Éta ogé umum pikeun mendakan desain anu ngagabungkeun logam sareng kai dina raraga ngahontal desain anu langkung haneut. Beuki alami sareng kasar bahan ieu, beuki gaya industri jati ditingkatkeun. Langkung homogen sareng dipoles, langkung caket aranjeunna kana éstétis modéren.

Romantis

Pikeun masihan kamar tidur anjeun romantis, anjeun moal mendakan sekutu anu langkung saé tibatan nighttands anu katingalina nembé kaluar tina loteng nini anjeun. Desain sareng suku anu ngancik, garis melengkung sareng dilucuti permukaan bodas mangrupikeun pilihan anu hadé, sanaos kami henteu bakal ngaluarkeun anu nganggo bolong panél atanapi meriam.

 

Tabél romantis

1. Ikea, 2. Vilmupa, 3. Kave Home, 4. Vilmupa

Babak

Aranjeunna henteu gaduh kawéntar anu sami sareng sudut pandang persegi panjang sareng kami henteu percanten yén aranjeunna moal ngagaduhan éta, tapi éta mangrupikeun pilihan anu beuki populér. Umumna didamel di kai lacquered dina nada satin atanapi ku hérang, aranjeunna ngagaduhan kakuatan hiasan anu hébat.

Méja buleud

1.Kurb-Kave Home, 2. Odie-Made, 3. Cairn-Made, 4. Babel 02-Sklum

Sacara titingalian, aranjeunna tiasa nyayogikeun kami dugi ka tilu laci pikeun nyimpen barang. Nanging, ieu sigana moal sakumaha praktis sakumaha anu bentukna pasagi. Kunaon Kusabab éta langkung sesah, nunjukkeun bentukna, ngamangpaatkeun rohangan panyimpenan anu disayogikeun ku urang.

Naon jenis méja peuting anu anjeun pilih pikeun nyayogikeun kamar anjeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.