5 trik pikeun maksimalkeun pungsi gudang di dapur alit

 

trik pikeun maksimalkeun pungsi gudang di dapur

Dapur leutik nangtang. Kumaha carana ngadamel rohangan pikeun sadayana anu urang peryogikeun dina sakedik rohangan? Maksimalkeun panyimpenan mangrupikeun konci pikeun damel dapur fungsina sareng masak masih janten tugas anu urang pikaresep. Tapi kumaha carana ngalakukeunana?

Di Bezzia kami parantos ngempelkeun serangkaian trik pikeun ngamaksimalkeun neundeun di dapur leutik. Sareng anjeun henteu kedah dapur kosong pikeun nerapkeunana; kalayan kreativitas anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun éta di dapur anu parantos diarana. Catet!

Sateuacan ngawitan nerapkeun trik anu kami bagikeun sareng anjeun, kami hoyong anjeun jelas yén lamun anjeun ngagaduhan langkung seueur barang tibatan ruang panyimpenan, anjeun moal nampi dapur anjeun janten rapih. Prioritaskeun, leupas tina naon anu henteu dianggo sacara rutin sareng sadayana bakal langkung gampang.

Ngamangpaatkeun sadaya témbok

Naha anjeun ngagaduhan témbok gratis di dapur anjeun?  Masang leyuran lanté-to-siling anu ngamungkinkeun anjeun ngamaksimalkeun rohangan gudang. Ngagabungkeun solusi panyimpenan katutup sareng anu muka anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan naon anu anjeun anggo unggal dinten. Solusi ieu henteu kedah jero pisan; 20 séntiméter cekap duanana pikeun ngatur kendi kaca sareng kacang-kacangan, séréal, siki sareng rempah, ogé pikeun nyimpen alat-alat alit, mangkok atanapi cangkir.

solusi neundeun pikeun dapur

Anjeun tiasa ogé ngamangpaatkeun payuneun dapur pikeun ngagaduhan rohangan tambahan pikeun ngatur bénten sareng alat anu béda. A palang logam atanapi rak sempit bakal masihan anjeun rohangan antara méja sareng lomari luhur pikeun langkung seueur hal tibatan anu anjeun pikirkeun.

Ngurangan ukuran peralatan

Alat-alat nyandak bagian ageung tina rohangan di dapur urang. Nanging, ieu henteu kedah sapertos kieu; urang tiasa nyaluyukeun ukuran pakakas urang pikeun ukuran dapur urang. Prioritas mangrupakeun konci na pikeun milih pakakas listrik mana anu tiasa urang lakukeun tanpa atanapi anu tiasa urang ngirangan ukuranana.

Perkakas leutik

Naha mesin cuci piring penting pikeun anjeun? Sugan anjeun tiasa ngirangan ukuran na salaku tukeran pikeun ngagemna langkung rutin. Ogé, upami anjeun henteu overcook, panginten henteu peryogi kompor kompor opat burner. Anjeun bahkan tiasa ngémutan damel tanpa oven atanapi gelombang mikro sareng milih oven microwave, a alat sareng fungsi ganda. Parobihan ieu sareng anu sanés sapertos ngirangan ukuran kulkas bakal ngamungkinkeun anjeun ngaraos langkung seueur rohangan pikeun nyimpen barang-barang.

Tarohan dina tabel anu tiasa dicabut

Kumaha méja tarik-kaluar ngabantosan urang ngamaksimalkeun panyimpenan di dapur? Biasana nalika urang ngalengkepan dapur urang ngalaksanakeunana ku nyayogikeun salah sahiji témbok pikeun nempatkeun méja. Tabel anu di dapur alit biasana tilepan. Nanging, dinten ayeuna urang henteu kedah nyerah témbok lomari pikeun nempatkeun méja.

méja dicabut

Méja tarik kaluar mangrupikeun alternatif pikeun ngalipet tabel di dapur anu langkung alit. Éta dihijikeun kana lomari dapur saolah-olah éta sapotong Tetris. Ku cara kieu, rohangan panyimpenan anu kedah dilakukeun tanpa minimal.

Sisihkan situs pikeun tiap hal

Cara séjén pikeun ngamaksimalkeun rohangan panyimpenan nyaéta nyebarkeun rohangan pikeun tiap barang. Ngan ku cara kieu anjeun tiasa ngaoptimalkeun masing-masing lomari atanapi laci pikeun nampung saloba barang-barang anu mungkin. Anjeun tiasa ngahontal ieu ku ngamangpaatkeun solusi anu tiasa dicabut, pamisah ...

Lomari dapur

Ukur ogé unggal pacilingan, naon anu anjeun badé simpen di jerona sareng milari solusi anu cocog pikeun ngaoptimalkeunana. Dinten ayeuna aya seueur toko didaptarkeun pikeun organisasi bumi di mana anjeun bakal mendakan sadayana anu anjeun peryogikeun. Janten anjeun kedah ngahindaran gélo supados henteu ngaluarkeun artos.

Pasang panto ngageser

Geser panto méréskeun seueur masalah dina rohangan leutik. Henteu ngan ukur aranjeunna mempermudah gerakan dina ieu, tapi aranjeunna ngamungkinkeun anjeun nempatkeun lomari dimana panto konvensional moal mungkin pikeun ngalakukeunana. Tingali pantry dina gambar di luhur! Anjeun peryogi jero 25 séntiméter pikeun nyiptakeun anu sami sareng sistem modular saderhana sareng murah sareng panto ngageser.

Naha anjeun resep jinis ideu ieu pikeun ningkatkeun fungsina dapur? Naha aranjeunna praktis pikeun anjeun?

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.