5 topeng homemade pamer kulit anjeun dina usum semi

Topéng pameunteu alami

Upami urang nyarioskeun masker alami sareng homemade pikeun ngurus rambut, ayeuna giliran masker pikeun ningkatkeun kulit wajah atanapi awak cinyusu ieu. Ieu masker tiasa dilarapkeun dimana wae urang hoyong aranjeunna saé pisan dina ngurus kulit. Hayu urang tingali kumaha ngadamel sababaraha anu paling pikaresepeun pikeun ngagaduhan kulit anu sampurna anu tiasa urang anggo ku baju spring.

nu topeng homemade tiasa didamel kalayan sagala rupa bahans. Urang tiasa nyéhatkeun kulit ku sababaraha cara, ngagunakeun naon alam anu masihan urang pikeun ningkatkeun awak. Jinis topéng ieu gampang didamel sareng praktis pisan sabab didamel di bumi ku sababaraha hal sareng éta tiasa ningkatkeun pisan raray sareng sipat alami na.

Topéng pikeun ngaréjuasi kulit nganggo oat

Kumaha cara ngagunakeun oat dina topéng

Oatmeal mangrupikeun bahan anu ngalayanan seueur hal. Henteu ngan éta mangrupikeun kadaharan anu seueur ngandung gizi anu ngalayanan urang dina seueur resep, tapi ogé nyumbang hal anu hébat dina kulit. The oatmeal gaduh kakuatan exfoliating tangtu anu regenerates kulit sabab dina waktos anu sareng éta miara éta sareng ngabantosan tetep kalembaban di jerona. Anjeun tiasa ngagunakeun sababaraha madu pikeun nyampur sareng kéngingkeun pangaruh anu pangsaéna. Madu gaduh kamampuan hidrasi kulit sareng ogé merangan masalah sapertos jarawat. Éta mangrupikeun dua bahan anu gampang dianggo anu gampang dipendakan. Larapkeunna ku urut lampu dina kulit sareng angkat salami dua puluh menit kanggo dicabut engké.

Topéng pikeun kulit sénsitip sareng lidah buaya

Anggo lidah buaya dina raray anjeun

Lidah buaya mangrupikeun salah sahiji bahan alami anu anjeun bakal paling anggo upami anjeun hoyong miara kulit, naon waé. Disarankeun pisan pikeun kulit anu paling sénsitip kusabab éta ngabantosan hidrat, jaga kulit lemes sareng bersih, sadayana dina hiji bahan. Éta nenangkeun kulit ku warna beureum sareng anjeun bahkan tiasa nganggo éta salaku panonpoé saatos panonpoe jaga kulit anjeun saatos panonpoé kakeunaan. Lidah buaya anu paling alami diala tina pepelakan, motong daun sareng miceun gél anu aya di jerona, tapi urang tiasa sacara gampil mésér éta di toko-toko hérbal kanggo dianggo dina kulit. Mangrupikeun topéng anu nenangkeun kulit beureum sareng hidrat.

Topéng astringén ku jeruk nipis

Topeng jeruk nipis pikeun kulit berminyak

Kulit berminyak bakal ngagaduhan masalah sebum kaleuleuwihi anu pamustunganana ngahasilkeun seueur kokotor deui. Salah sahiji léngkah munggaran anu kedah urang lakukeun nyaéta nyobian ngatur sebum anu diciptakeun dina kulit. Éta sababna masker jeruk nipis sampurna. Éta tiasa dicampurkeun sareng sakedik madu atanapi bodas endog, sabab éta pelembab tapi henteu nambihan minyak kana kulit. Jeruk nipis tiasa mangaruhan kulit upami urang kakeunaan panonpoé engké, janten langkung saé nganggo topéng ieu wengi.

Topéng pikeun kulit garing nganggo minyak zaitun

Topéng kalayan minyak zaitun

Minyak zaitun mangrupikeun biasa di dapur urang sareng éta ogé bahan anu seueur ngandung gizi anu tiasa dianggo dina masker pameunteu. Éta pelembab pisan sareng henteu kedah dianggo dina kulit berminyak, tapi éta idéal pikeun anu garing. Upami kulit anjeun garing anjeun tiasa nganggo sababaraha sendok minyak zaitun sareng bodas endog pikeun dicampur. Anjeun bakal kéngingkeun kulit anu langkung terhidrasi sareng bercahaya nganggo topeng ieu.

Exfoliating topéng sareng gula

Topéng gula alam

Gula, sajaba dianggo pikeun tuang, éta scrub hébat. Upami anjeun nyampur sakedik sareng séndok minyak zaitun anjeun bakal ngagaduhan exfoliator anu hadé pikeun kulit anjeun. Anjeun tiasa ngan ukur nganggo biwir atanapi dina raray. Pijih sareng bersihkeun raray anjeun teras saatosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.