5 novel anu bakal dugi ka Oktober payun di toko buku anjeun

Novel bakal diterbitkeun dina Oktober '22: My Ukraine
La rentree sastra Bulan ieu parantos nyayogikeun daptar panjang judul-judul énggal pikeun urang pikeun ngagemukkeun rak urang. Kami henteu acan maca sadayana anu urang hoyong baca sareng sigana moal, tapi wartana henteu lirén sareng urang mimiti mendakan anu aya pikeun Oktober salajengna. Sekilas aya 5 judul anu diantarana novel datang Oktober salajengna mun toko buku anjeun geus bray perhatian urang. Panggihan aranjeunna!

Ukraina abdi

  • Victoria Belim
  • Tarjamahan ku Gabriel Dols Gallardo sareng Víctor Vázquez Monedero
  • Redaksi Lumen

Dina 2014, Vika balik deui ka Ukraina asli na nalungtik hiji misteri kulawarga: kumaha paman buyutna Nikodim maot dina taun 1930-an sareng kunaon caritana tetep tabu ampir abad ka hareup. Unraveling kanyahoan heubeul téh pajeulit, tapi anjeunna pernah bakal foreseen yén lalawanan neneng bakal kapanggih dina ninina Valentina, anu forbids anjeunna aduk nepi kaliwat.

Teu keur nanaon yén Ukraina mangrupakeun "tanah getih", kawas tatangga na Polandia, Bélarus, Rusia jeung nagara Baltik: di wewengkon Poltava, dimana kulawarga cicing, KGB geus lila leungit, tapi urut markas na masih. pikasieuneun jalma-jalma. Nalika nagara terjun kana konflik anyar sareng Rusia saatos anéksasi Krimea, pamaca ngiringan Vika diantara anu takwa. file kgb milarian bebeneran ngeunaan jaman baheula nagara sareng ngeunaan Nikodim, bahkan dina résiko konfrontasi langsung sareng kulawargana.

Hideung nyaéta Beltza: Ainhoa

  • Fermin Muguruza, Harkaitz Cano jeung Susanna Martin Segarra
  • Penerbit Reserve Books

Hideung nyaéta beltza
Ainhoa ​​​​dilahirkeun ku mujijat di La Paz, Bolivia, saatos pupusna indungna, Amanda, dina serangan anu disangka vigilante. Anjeunna tumuwuh nepi di Kuba jeung 1988, dina yuswa 21, manéhna mimitian a perjalanan inisiasi sareng Nagara Basque salaku tujuan munggaran pikeun manggihan tanah Manex, bapana.

Di tengah konflik repressive, anjeunna meets Josune, wartawan komitmen, jeung geng nya babaturan. Nalika kabogoh Josune maot kusabab overdosis heroin, anjeunna mutuskeun pikeun ngiringan Ainhoa ​​​​dina perjalananna, anu bakal dibawa ka Beirut, teras Kabul sareng tungtungna Marseille. Dupi éta taun panungtungan perang tiis sarta duanana bakal asup ka dunya poék jaringan trafficking narkoba sarta hubungan deukeut maranéhna pikeun plot pulitik.

14 April

  • Paco Cerda
  • Buku Redaksi Astéroid

14 April
Madrid, 1931. Tukang buku pangangguran lalaunan getihan maot pas subuh tanggal 14 April. Hirupna kaluar saatos tatu dina demonstrasi anu nyebatkeun tungtung monarki. Ku kituna dimimitian carita ngeunaan datangna ti Républik Kadua ka sakuliah Spanyol. A gaze manusa nu neangan duanana protagonis hébat momen jeung pamilon anonim dina poé transcendental éta. Hiji dinten dimana, sapertos dina tragedi Shakespearean, sadaya parasaan cocog: ilusi massa, kasieun kulawarga karajaan, kahariwang tahanan, ambisi kakawasaan, kasatiaan kana ideu anu tangtu, harepan koléktif sareng nyeri korban. Kahirupan leutik poho ku sajarah.

Bajingan

  • Dorothy Allison
  • Tarjamahan ku Regina López Muñoz
  • Éditorial Errata Naturae

Novel bakal diterbitkeun dina Oktober '22: Bastarda
Greenville County, Karolina Kidul, mangrupakeun tempat liar tur subur, geulis tur dahsyat. Aya hirup teh Kulawarga Tukang Kapal, a clan lalaki teuas-minum anu némbak up treuk silih sarta awéwé unruly anu nikah teuing geura-giru sarta tumuwuh heubeul teuing gancang. A nasab diatur ku pangangguran, instability, kekerasan jeung kakandungan rumaja.

Dina manah novel otobiografi ieu ngeunaan awéwé ngora anu nyanghareupan panyiksa sareng panghianatan nyaéta Ruth Anne Boatwright, landian. Bone, budak awéwé bangsat anu niténan sarta nyaritakeun dunya sabudeureun dirina kalawan gaze kejam tur lucid, kalawan campuran naturalness na nyali, sarta ogé kalawan humor irreverent na unscrupulous. carita heartbreaking na exudes amarah, tapi ogé generosity jeung cinta.

Sapasang Leungeun: Maid sareng Cook di 30s Inggris

  • Monica Dickens
  • Tarjamahan ku Catalina Martínez Muñoz
  • Éditorial Alba

sapasang leungeun
Monica Dickens, buyut tina Charles Dickens, putri hiji pengacara, dididik di sakola swasta di London jeung Paris, dibere di pangadilan, teu kungsi diangkat digawekeun. Sanajan kitu, manéhna yakin yén "hirup téh leuwih ti ngan indit ka pihak mana kuring teu boga senang jeung jalma kuring malah teu resep"; jeung, sanggeus usaha gagal jadi aktris, manéhna megatkeun pikeun ngamangpaatkeun sababaraha kursus masak manéhna geus nyokot jeung néangan. padamelan salaku babu jeung masak.

Asal sosialna, anu anjeunna kedah nyumputkeun supados henteu ngahudangkeun kapercayaan jalma-jalma anu nyéwa anjeunna, maksa anjeunna maénkeun peran waé sareng bakal nyababkeun seueur salah paham. Anjeunna geura-giru manggihan dirina kaayaan inexperience na di dapur, stairwells, sarta kamar makan jalma "di luhur". Pikeun perangna sareng fluff, piring rusak, biskuit bakar sareng soufflés anu kempis kumargi para tamu sumping telat, anjeunna kedah nambihan karakter anu aneh tina "ladies" sareng "gentlemen" na.

A Pair of Hands (1939) nyaéta carita lucu ngeunaan kasangsaraan dirina salaku pagawé rumah tangga di Inggris taun 30-an, Di mana "rasa sopan tur eling kelas ampir abad pertengahan" hirup babarengan jeung nyiksa, mischief, meres, kacapean tremendous sarta ogé moments of revelry otentik.

Naha anjeun badé nyéépkeun salah sahiji novél ieu di toko buku anjeun? Inget anjeun bisa ngalakukeun eta via Sadaya buku Anjeun tanpa ninggalkeun imah! Bakal seueur deui novél anu bakal dipedalkeun dina bulan Oktober, naha anjeun gaduh émutan deui? Novel naon anu anjeun baca nembé anu anjeun badé nyarankeun?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.