5 kota di Perancis tempat anjeun hoyong cicing

Kalurahan Perancis

Perancis mangrupikeun nagara anu pinuh ku sudut anu menawan. Kota-kota na gaduh gaya sareng urang cinta Paris atanapi Bordeaux, tapi di luar éta mungkin mendakan desa-desa Perancis anu endah anu bakal narik napas anjeun. Kadang-kadang anjeun kedah jauh ti kota-kota pikeun mendakan tempat anu paling endah kalayan kapribadian anu paling.

En Perancis aya seueur kota anu saé, tapi dinten ieu urang badé nyarioskeun perkawis lima diantarana. Upami anjeun resep sapertos jinis kunjungan ieu, perhatoskeun sadayana sabab masing-masing ngagaduhan hal anu matak ditawarkeun. Janten nikmati poin-poin neng anyar anu anjeun kedah skor di Perancis.

Rocamadour

Rocamadour

Kota ieu ayana di jurusan Lot sareng seueur kunjungan, aya di tukangeun Mont Saint-Michel. Di daérah ieu parantos aya ayana manusa di Paleolithic Luhur, sabab ngagaduhan Cueva de las Maravillas, guha anu aya lukisan guha prasejarah. Mangrupikeun kota anu suksés ngalihkeun Camino de Santiago sareng anu ayeuna wisata pisan. Salah sahiji kunjungan utama di daérah ieu nyaéta kastil, ti mana anjeun tiasa ningali gawir sareng pandangan sesa kota. Pikeun turun ningali kota anjeun tiasa angkat ku Camino de la Cruz atanapi ku corik bawah tanah. Abad ka-XNUMX Puerta de San Marcial masihan jalan ka tempat suci sareng alun-alun tempat suci anu indah. Atanapi anjeun kedah sono ka garéja San Amador ti abad ka-XNUMX.

Carcassonne

Carcassonne

Tempat ieu, anu parantos kapendudukan di abad ka-XNUMX SM, nawiskeun bénténg anu luar biasa anu teu aya anu cuek. Benteng abad pertengahan ieu ayana di belah kidul wétan nawiskeun kami atraksi anu hébat. Langkung saé didatanganana dina usum low supados henteu ngalaan diri teuing kana pariwisata. The bénténg ngagaduhan langkung ti tilu kilométer tembok sareng jaba sareng pager interior sareng diantarana lizas, medan datar anu ngurilingan benteng. Di benteng aya seueur menara, gerbang sapertos Gerbang Narbonne, anu biasana gerbang lebetna, komo istana. Urang ogé kedah ningali Basilika Saint-Nazaire, kalayan sababaraha elemen Romanesque tapi katingalina ampir sadayana Gothic.

Konci

Konci di Perancis

Kota ieu aya di Camino de Santiago di beulah kidul Perancis. Di Conques anjeun kedah ngaraos jalan-jalan anu saé di jalan-jalanna, ningali arsitektur imahna, kalayan ngabingkai kayu sareng batu tulis dina hateupna. Tugu kota anu hébat nyaéta Gaya Romanesque Abbey of Conques anu Portico of the Final Judgment menonjol. Di jerona anjeun ogé tiasa ningali Museum Perbendaharaan nganggo déwan. Teu kakantun nyaéta tempat-tempat damel para pengrajin sareng toko-toko alit di kampung.

Eguisheim

Eguisheim

ieu dianggap kampung anu paling indah di Alsace. Éta ngagaduhan perenah bunderan anu khusus pikeun tujuan komérsial. Sakitar lima kilométer jauhna aya sudut pandang pikeun ngahargaan bentuk kota ieu. Anjeun kedah nganjang ka Rue du Rempant sabab éta jalan dimana urang tiasa ningal hakekat aslina tina arsitektur kota. Di dieu ogé daérah anu paling difoto di kota, imah Le Pigeonnier anu aya di juru sareng misahkeun dua jalan. Urang ogé kedah ningali Place du Chateau, alun-alun anu paling penting di kampung sareng Fontana de Saint Leon anu indah di tengahna.

Saint-Paul-de-Vence

Saint Paul de Vence

Ieu mangrupikeun salah sahiji kota anu matak anu anjeun henteu kedah sono. Upami anjeun ngalebetkeun Rue Grande anjeun mendakan Tempat de la Grande Fontaine anu di pasar kuno. Di tukangeunana nyaéta Alun-alun Garéja, sareng Garéja anu ngarobah Saint Paul. Di daérah kidul aya sudut pandang anu aya di luhur kuburan, tempat anu nawiskeun pandangan anu hadé pikeun sakumna kota.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.