5 jinis gelas pikeun ngarengsekeun méja anjeun

Béda jinis kacamata ti Zara Home

Janten mutakhir sareng berita ngeunaan bagéan Zara Home anu dituju pakéan méja kami éta salawasna padamelan pikaresepeun. Éta ogé bahaya sabab, saha anu teu kagoda pikeun mésér barang-barang anu anjeunna henteu peryogikeun ngan kusabab aranjeunna geulis? Ieu kumaha anu urang rasakeun nalika ngumbara di bagian gelas ti sungut Spanyol milarian kacamata pikeun ngahias méja kami.

Kami henteu ngalangkungan bagian anu milari gelas anu paling indah, henteu dinten ayeuna! Kami parantos ngalaksanakeun éta pikeun ngagambarkeun tipena béda gelas kalayan anu anjeun tiasa pakéan méja anjeun. Masing-masing bakal mawa karakter anu béda-béda: klasik, minimalis, bohemian, wani ... Pendakan 5 jinis gelas sareng kami sareng pilih anjeun atanapi anjeun.

Gelas klasik

Aya gelas anu parantos janten bagian tina bumi urang salami mangtaun-taun sareng éta pikeun alesan éta nyababkeun urang betah di bumi sanaos urang jauh ti éta. Urang nyarioskeun perkawis kacamata tina gelas jelas kandel kalayan desain facet. Tapi ieu sanés ngan ukur klasik; Anu didamel tina gelas nganggo desain saderhana sareng elegan, sapertos anu di gambar dina gambar di luhur, sok ayaan dina méja, naon waé gaya méja na. Kaseueuran gelas ieu aman mesin cuci piring, tapi henteu sadayana nganggo gelombang mikro, tetep émutan éta!

Gelas klasik

Kalayan lega

Rarancang anu dimomorekeun, sapertos aspek, terkenal pisan di bumi urang, nyicingan tempat anu istimewa dina tabel urang unggal dinten. Kirang umum, kumaha oge, anu ngagaduhan inten atanapi pangaruh ukiran ngawangun kembang. Desain anu langkung rumit anu ditangtoskeun di seueur bumi pikeun acara anu langkung khusus sabab nambihan kaanggotaan dina tabel kami.

Kapal kalayan lega

Kristal Bohemian

Kaca "Bohemian" tiasa dikenal pikeun na transparansi ekstrim, caang sareng tahan. Kacamata ieu, duanana kalayan desain lempeng sareng desain buleud, mawa kaanggunan sareng kaasihan kana méja, ngajantenkeun aranjeunna janten salah sahiji pilihan anu pangsaéna pikeun pakéan tabel minimalis dina kombinasi sareng lawon alami. Dupi anjeun milari tambah kaanggunan? Diantara jinis gelas, gelas bohemian kalayan ujung emas dina pasisian panginten paling elegan.

Gelas Bohemian

Kaseueuran gelas ieu aranjeunna henteu aman gelombang mikro. Ogé, anu nganggo ujung emas jarang mesin basuh piring aman janten anjeun kedah ngumbah ku tangan. Fitur saderhana anu tiasa ngabantosan anjeun masihan kasaimbangan kana hiji atanapi anu sanés.

Warna A

Naha anjeun badé masihan touch bohemian sareng warna kana méja? Masihan hormat ka méja-méja éta ti jaman budak leutik di mana barang pecah belah amber duralex mangrupikeun protagonis? Kaca gelas warna ti Zara Home bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngalakukeunana. Anjeun bakal mendakan duanana lemes sareng lega dina bentuk garis sareng daun sareng dina a rupa-rupa warna: konéng, héjo, asep, pink, ungu ...

Gelas berwarna pikeun méja bohemian sareng wani

Seueur diantara aranjeunna didamel tina gelas. Nanging, anjeun ogé tiasa mendakan dina kategori ieu gelas akrilik, didamel tina copolymer styrene-acrylonitrile. Bahan anu ngajantenkeun aranjeunna henteu cocog pikeun gelombang mikro sareng mesin pencuci piring.

Desain didékor

Kacamata anu dihias nganggo sakedik ruang dina katalog kaca Zata Home. Aranjeunna umumna kapal lemes sareng decal dina bentuk daun, kembang, kukupu atanapi capung. Decal bodas anu paling umum, tapi anjeun ogé tiasa mendakan desain warna-warni anu, sapertos kami, bakal ngajantenkeun anjeun deui kana waktos anu sanés. Kusabab aya waktos nalika gelas jenis ieu dibéré kado nalika mésér produk tangtu sareng ngagaduhan rohangan dina lomari ampir unggal imah.

Desain anu dihias ku decals bodas sareng warna-warni

Henteu yakin kana gelas mana anu kedah dipilih? Mimitian ku nangtoskeun gaya gelas. Taroskeun ka diri anjeun naha anjeun resep gelas saderhana anu adaptasi kana tabel anu gaya anu béda pisan atanapi anjeun milari potongan unik anu janten protagonis anu sami sareng tandaan gaya anjeun. Teras, upami gaya na dihartikeun, Piceun modél anu henteu saluyu sareng éta fitur praktis penting kanggo Anjeun. Upami anjeun hoyong éta duanana janten mesin basuh piring sareng microwave aman, daptar na bakal disingkat sacara drastis. Ayeuna, kantun pilih anu anjeun paling resep.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.